PÄEVAKOHANE KÜMNE MEHE AVALDUS

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni PÄEVAKOHANE KÜMNE MEHE AVALDUS jaoks automaatselt loodud.

Pretensioon

#76 Pretensioon ...

2013-08-08 06:00

Kahjuks on selle portaali haldaja ebapädev, sest ei ole reageerinud nädala jooksul minu protestile kustutada nimekirjast roppus, kahekümnendal leheküljel 194 jrk numbri all on keegi registreerinud ennast nime all "Minge Nahhui".
Seetõttu ei saa pidada lehekülje haldajat tõsiseks tegijaks, terve nädala jooksul mitte mingit reageeringut.
Kahju ...

Külaline

#77

2013-08-13 09:02

toetan et Eesti tervikluse küsimuses peaks tegema rea vestlussaateid teles ja raadios! see peab pönema

Külaline

#78 Re: Kui nii, vahest on siis ka söömine üks mõttetu tegevus või harjumus

2013-08-13 09:03

vedleero

#79 päevakohane 10 mehe avaldus -

2013-08-13 09:08

Eesti tervikluse küsimuses peab läbi korraldama rea vestlussaateid teles ja raadios. Need peavad põnema. Asjale tuleb anda särtsu (Selg sirgu, pea püsti ja EDASI! Anna tuld!
Riigireetmise vastane

#80 Neljapäeviti õhtul kell 18.00 toimuvad Tallinnas Vabaduse platsil piketid riigireetmise vastu!

2013-08-13 11:10

15.aug. 2013 k.18.00 on Tallinnas, Vabaduse väljakul üritus Tartu Rahu kaitseks! Vaba mikrofon!

Eesti kodanikud!

Eesti riiklus on surmasuus kuna valitsev võim Toompeal tahab rahva tahte vastaselt loobuda Tartu rahulepingust, rikkudes sellega meie PS-st!
Leiame, et kehtiva Põhiseaduse rikkumine tähendab sisuliselt riigipööret ja Eesti riikluse lõplikku hävingut.
Valitsev võim pole reageerinud avalikele deklaratsioonidele, märgukirjadele, avaldustele, petitsioonidele, kus nõutakse Valitsuselt ja ministritelt Tartu Rahu järgsete piiride kaitsmist ja piiriläbirääkimiste katkestamist. Oleme alustanud Eesti Kodanike Komiteed2 loomist, mille ülesandeks on algatada kontrolljoonega piirneva Eesti ja ka Tartu Rahu piiridesse kuuluvate õigusjärgsete kodanike rahumeelne vastupanuliikumine - piketid, streigid, massiline lahkumine riigireeturlikest võimuorganitest, k.a. ka riiklusele vaenulikest erakondadest.
Eesmärk on üleüldine streik, et viivitamatult läbi viia erakorralised Riigikogu valimised! Meil on valida ainult kahe võimaluse - elu ja surma vahel. Elu nõuab meilt uusi samme!! Astume siis need sammud ja päästame üheskoos Tartu Rahulepingu, meie riigi alusvundamendi, tema surmast ja omaenda väärika tuleviku EV riigikodanikena!
Levita infot, loo komiteesid, toeta rahaliselt Lastekaitseklubi, arve nr.10052007517000 SEB
Eesti Kodanike Komiteed2 (EKK2) algatusrühm
Miina Hint-55637807, Heiki Kortspärn-58182101, Hannes Vanaküla, Veiko Rämmel-58081109
Elagu Eesti Vabariik!

Omapoolne kommentaar: korraldage samal ajal samasuguseseid pikette Tartus, Pärnus, teistes Eesti linnades ja maakohtades keskväljakutel, muidu käidavates kohtades või Vabadussõja monumentide juures! Samuti välismaal Eesti saatkondade või konsulaatide ees!
verivorstike

#81 Re: 20 000

2013-08-23 13:50

#50: -

Tervitused rootsieestlaselt.

Jah, juba bolsevikud koostasid kärmelt naaberriikide meelelaadi järgi nimekirju, keda invansiooni puhul kôrvaldada.

Stalin hakkaks tantsima kui tänapäeva elektroonilist nuhkimisvôimalusi näeks.

Kogu webi inf tôenäoliselt salvestatakse Vene ja Hiina poolt salaja. 2 riiki teevad seda avalikult.

Elagu Eesti ja Tartu Rahu!


Külaline

#82

2013-09-08 16:08

TEADE: MIITING TARTU RAHU KAITSEKS
10. 09. kl. 18 on Vabaduse väljakul üritus Tartu Rahu kaitseks! Vaba mikrofon!
Eesti kodanikud!
Eesti on surmasuus kuna võim tahab rahva tahte vastaselt loobuda Tartu rahust, muutes seega meie PS-st!
Leiame, et niisugune samm tähendab sisuliselt riigipööret ja Eesti riigi hävingut.
Kuna valitsev võim pole reageerinud avalikele deklaratsioonidele, mis nõuavad Tartu Rahu kaitsmist ja piiriläbirääkimiste katkestamist, siis oleme loonud Eesti Kodanike Komiteed2 , mille ülesandeks on algatada üle Eesti rahumeelne vastupanuliikumine - nagu piketid,streigid, massiline lahkumine võimuorganitest, k.a. ka rahvavaenulikest erakondadest.
Eesmärk on üleüldine streik, et viivitamatult läbi viia erakorralised Riigikogu valimised! Meil on valida ainult kahe võimaluse - elu ja surma vahel. Elu nõuab meilt uusi samme!! Astume siis need sammud ja päästame üheskoos Tartu Rahu ja omaenda tuleviku! Levita infot, loo kohtadel komiteesid, toeta rahaliselt Lastekaitseklubi, arve nr. 10052007517000 SEB
Eesti Kodanike Komiteed2 (EKK2) algatusrühm
Miina Hint (hintmiina@gmail.com), Heiki Kortspärn, Hannes Vanaküla, Veiko Rämmel

Külaline

#83

2013-09-21 15:08

Praegused riigijuhid on rahvavaenlased ja riigireeturid. Piirilepingu sõlmimine viib Eesti riigi Venemaa rüppesse. Venemaa omandab osa Eesti piirides olevast territooriumist ja Eesti jääb selle raames oma aladest ilma ja kaotab õiguse ja vabaduse nende kontrollimisele ja haldamisele. Piirileping on Eesti riigi mõistes kahjurlik ja tagurlik. Kui riigijuhid selle läbi viivad, võib seda tõlgendada Eesti riigi maha müümisena ja viimisena vastasleeri ja vaenupoole ja kauaaegse agressori ja okupeerija mõjusfääri. Sellega raiub Venemaa akna Euroopasse ja tungib edasi kaugemale ja pikemale läände, tehtes maatasa terved linnad, külad ja alevikud ja surudes alla ja alistades neid valdavad riigid ja rahvused. Venemaa viib ellu juba 20. sajandil ja kahe maailmasõja vahel leiutatud ja aluse pandud maailmarevolutsiooni, mis lõppes ära vajunud teemana, kuid taaselustatakse praegu. Venemaa viib teoksi ulatusliku sõja ja viib Euroopa riigid tasakaalust välja ja ajab need segadusse ja toob lähemale kaotusele. Piirileping on Venemaa pääs Euroopasse ja see toob kaasa endaga ohuolukorra ja sõjaseisu. Kui Eesti riigijuhid sõlmivad selle, on esimeseks ohvriks Läänemere kaldal ja ääres asuvad riigid ja need jäävad Venemaa sõjaväelisele jõule tugevasti alla. Läänemere riigid ei suuda Venemaa vägedele ja üksustele vastu seista ja jäävad kaotuse osaliseks ja peavad oma territooriumi loovutama. Kui Eesti riigijuhid sõlmivad piirilepingu, toovad nad tumeda ajajärgu kogu Euroopa mandrile, just nagu oli vanaaegses Kreekas ehk Hellases, mis hõivas Egeuse mere saari, Väike-Aasia läänerannikut, Peloponnesose poolsaart ja Põhja-Kreekat, kus Ateenas, Lõuna-Kreekas ja Väike-Aasia läänerannikul elasid joonlased ja kõikjal mujal Kreekas elasid doorlased, kui varem kõiki kreeklasi oldi kutsutud ahhaialasteks. Kreeka oli võtnud omaks Kreeta saare kultuuri pärast selle vallutamist, kui Kreeta saarel oli tekkinud looduskatastroof, kui vulkaanimägi oli pursanud ja tuha kattis saart. Kreeklased ehitasid Kreeta-Mükeene perioodil kaks uhket lossi: Knossose ja Mükeene. Nendes oli isegi voolav vesi, mis oli oma aja kohta suur ja võimas saavutus. Sisemiste tülide ja segaduste tõttu või kaugelt tulnud rahva pealetungi pärast algas Kreekas tume ajajärk, mis kestis 300 aastat.

Külaline

#84

2013-10-19 09:37

Väga vajalik!
Külaline

#85 Teisipäeval, 22. oktoobril kell 18 Tallinnas Vabaduse väljakul pikett Tartu Rahu kaitseks

2013-10-19 10:17

22. 10. kl 18 on Vabaduse väljakul üritus Tartu Rahu kaitseks! Vaba mikrofon!
Eesti kodanikud!
Eesti on surmasuus kuna võim tahab rahva tahte vastaselt loobuda Tartu rahust, muutes seega meie PS-st!
Leiame, et niisugune samm tähendab sisuliselt riigipööret ja Eesti riigi hävingut.
Kuna valitsev võim pole reageerinud avalikele deklaratsioonidele, mis nõuavad Tartu Rahu kaitsmist ja piiriläbirääkimiste katkestamist, siis oleme loonud Eesti Kodanike Komiteed2 , mille ülesandeks on algatada üle Eesti rahumeelne vastupanuliikumine - nagu piketid,streigid, massiline lahkumine võimuorganitest, k.a. ka rahvavaenulikest erakondadest.
Eesmärk on üleüldine streik, et viivitamatult läbi viia erakorralised Riigikogu valimised! Meil on valida ainult kahe võimaluse – Eesti rahva elu ja surma vahel. Elu nõuab meilt uusi samme!! Astume siis need sammud ja päästame üheskoos Tartu Rahu ja omaenda tuleviku! Levita infot, loo kohtadel komiteesid, toeta rahaliselt Lastekaitseklubi, arve nr.10052007517000 SEB

Eesti Kodanike komiteed2 (EKK2) algatusrühm - Miina Hint (hintmiina@gmail.com), Heiki Kortspärn, Hannes Vanaküla, Veiko Rämmel, Osvald Sasko (55542270)
reetkaarmaa

#86

2013-11-05 13:16

Mida ma ostan? Oma allkirja? TYkikese Eestimaad?

Külaline

#87

2013-11-10 13:58

Kõik reeturid, kes on seotud Tartu rahu maha müümisega tuleb kuulutada Eesti pinnal soovimatuteks isikuteks. Kuna oleme tsiviliseeritud rahvas, siis ei hakka me käe kõrval neid piirile viima.. Anname neile 24;48 tundi koli kokku korjamiseks (nende eelkäijad küüditajad meile niipalju aega ei andnud)ja vaba valiku maa suhtes kuhu nad soovivad minna. Kuid Eesti pinnal ei tohiks nende jalga enam tatsata...
olev

#88 Tartu rahu

2013-11-24 17:31

Eesti mehed sõdisid vapralt Vabadussõjas oma maa eest ja võitsid. Paljud langesid ja andsid oma elu tulevaste põlvede vabaduse eest. Jaan Poska, kes oli läbirääkimiste pidaja, andis oma vaimujõu selle ülla eesmärgi nimel ja on samuti kui Vabadussõja langenud sõdur.

Palju aastaid on möödunud sellest ajast, praegune valitsus müüb tükikaupa seda Eestimaad, mille eest võitlesid meie esivanemad. Meie ajalugu kirjutatakse ümber, kodanike mälu püütakse hävitada. Küllap on suure idanaabriga võimalik suhelda ka väärikamalt ja sirge seljaga, arendades omavahelist kaubavahetust.

viku

#89 piirilepe

2013-11-27 16:32

mis te nende petitsioonidega jamate. kui olete nii kõvad õigluse eest võitlejad, siis minge andke asi kohtusse. teie arvates rikutakse põhiseadust, järelikult on tegu kuriteoga. teie petitsioonide peale lastakse kõrge kaarega.

Külaline

#90

2013-12-01 13:20

Ainult jonn ja kaitsetahe on meie pisikest rahvuskildu siin aastatuhandeid alal hoidnud. Kui see on läinud - mis siis üldse veel alles jääb?

Külaline

#91

2014-01-24 15:29

Milleks sõlmitakse uus leping, kui vanast ei ole tahetud ega suudetud kinni pidada. Miks peaksime arvama, et uuega teisiti on? Suli, kes juba korra sind alt tõmmanud on, tahab seda lihtsalt veel kod teha - esimene läks ju läbi.


Külaline

#92 Re:

2014-01-24 22:10

#1: Alar -

Yo Alar, siis saame veel vähem süüa, kui see lepe allkirjastatakse.


Külaline

#93

2014-02-02 20:28

sigadus ,süüdlased kõik vastutusele võtta ja karistada nii karmilt kui võimalik
Riigireetmise vastane

#94 Protestime!!!

2014-02-02 20:39

Hea tartlane! Ühineme 3. veebruaril Tallinnas Vabaduse väljakul toimuva piketiga Tartu Rahu toetuseks. Koguneme Tartus samuti kl 16 Raekoja platsile. Selga soojad talveriided, kaasa plakatid ja sini-must-valged lipud!

Külaline

#95

2014-02-03 05:13

Valitsus ei tohi rikkuda Eesti vabariigi põhiseadust.Selleks et allkirjastada venemaaga piirilepe praegusel kujul tuleb läbiviia rahvaküsitlus muutmaks Eesti põhiseadust.

Külaline

#96

2014-02-10 02:43

Milleks see viisavabadus?-ei ole vaja.

Külaline

#97

2014-02-10 09:00

Olgu avalik depatt meie vabariigi sünnitunnistuse muutmise osas !! Mis tingimustel ning mida saab Eesti Vabariik sellest tehingust.

Külaline

#98

2014-02-10 14:33

Olen lojaalne EV kodanik ja hindan esimese EV diplomaatide ning esivanemate, vabadusvõitlejate panust,lahingutes saavutatud võidu,meie riigile vaenulike, anasatjate üle.Ei pea õigeks tunnistada Stalini suvalist piirijoont. Ei saa leppida uute lepingute allkirjastamisega ilma rahvapoolse referendumita ja loogilise lähenemiseta tekkinud olukorrale.

Külaline

#99

2014-02-12 12:16

Asjalik jutt.

Külaline

#100

2014-02-12 22:36

Eesti Riik ei ole müügiks.