Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

tavakristlane

#16 Uue peapiiskopi valimised EELK-s

2011-09-19 18:11

Äkki võikski EELK ennast laiali saata ning las iga EELK liige määratleb end ise kas Enn Auksmanni bande fänniks või Jaan Lahe pundi omaks . Tänane EELK on end juba nagunii piisavalt kompromiteerinud, eriti praeguse peaiiskopi all, nii et seega ongi mõistlik lihtsalt restart teha . Ja ühtlasi oleks ka näha, kui palju on uutel kirikutel liikmeid - näiteks Ägedad Tüübid Jaan Lahe juhtimise all ning Naisepeksjad Enn Auksmanni juhtimisel .

Arvata võib, et EELK võib ju igasugustes ametlikes dokumentides riigile näidata, kuidas liikmeid on 160 000 ja annetavaid liikmeid 37 000, kuid kuhu on jäänud seega üle saja tuhande liikme .

Kas üle saja tuhande liikme on kodus ja ootavad " normaalset kirikut" Jeesuse tagasitulekut, usku või konfessiooni vahetanud, majanduspõgenikud või taevariiki kobinud ja järglased pole teadmatusest või ükskõiksusest kogudust sellest kurvast sündmusest teavitanud . Loomulikult on omaette küsimus see, kui palju võib olla neid annetajaid, kes ei ole lihtsalt kas osanud või viitsinud oma pangaarvet sedasi seadistada, et annetused igal kuul kiriku heaks enam maha ei läheks . Juhul kui näiteks enam kirikus ei käida, sest ei olda sealse olukorraga rahul .

Vastused

reet

#445 Re: Uue peapiiskopi valimised EELK-s

2011-09-22 14:52:25

#16: tavakristlane - Uue peapiiskopi valimised EELK-s 

 Ära nüüd ise ka päris ristisõda kuuluta!