Ei toeta Rail Balticu trassikoridori Rae valla territooriumil

rae valla kodanik

/ #6 Mõtelge enne kui allakirjutate!

2013-09-27 19:26

Tere!
Elan Rae vallas, 100m kaugusel raudteest, praeguse müra asemel ei oleks Rail Baltica tulemisel enam seda muret, kuna tehakse tõke. Olen tutvunud teie siin oleva teosega.
Rail Baltica rajamine on Eestile oluline. See ühendab meid kiiremini, lihtsamini ning võimalik et ka odavamalt Euroopaga, kuid ma olen teiega nõus, et see projekt vajab veel täiustamist. Teie argumendid aga siin ei ole aktsepteeritavad. Lugesin välja kaks peamist -
1) Tallinn-Tartu trassi peale, ei ole võimalik Rail Balticat rajada, kuna seal paiknevad liiga järsud kurvid ning selle raudtee ümber tegemine ei ole mõttekas.
2) Via Baltica läbib suuri asulaid, kus ei ole võimalik raudteed läbi viia ning sealt kõrvalt juhtida ei ole otstarbekas.
Ühesõnaga parim varjant on raudtee viia läbi võimalikult väheasustatud alade, mida on ka tehtud. Loomade jaoks tehakse tunnelid raudtee alt ning on ilmselge üle reageering kui rääkida, et üks raudtee hakkab looduse tasakaalu mõjutama.
Kokkuvõtteks, LP. Rae valla kodanik, mõtle enne kui igale paberitükile või interneti keskonda oma allkirja annad. Uurige enne tagamaid ja võimalusi. Rail Baltica ei ole ainult peale surutud asi, vaid võimalus reisida kiirelt ja mugavalt Euroopasse ning edendada Eesti majandust. Aitäh!