Ei toeta Rail Balticu trassikoridori Rae valla territooriumil


Külaline

/ #22 Re: Mõtelge enne kui allakirjutate!

2013-10-25 09:12

#6: rae valla kodanik - Mõtelge enne kui allakirjutate!

Rae valla elanikule. Olen Are valla elanik, kelle maja juurest liigub üks trassi variant mööda. Õnneks või õnnetuseks 80 meetrit ehk kõik jääb normi piiridesse. Müra aitab sein summutada kuid vibratsiooni osas olid eksperdid sellise kauguse osas väga pessimistlikud - ütlesid häid lahendusi lihtsalt ei ole.

Majandusministeeriumi esindaja väitis koosviibimisel vallaelanikega,  et ca 70-80 %  tuleb liiklusest tuöleb kaubavedudest, mis kahjuks liiguvad põhiliselt öösiti.  Et projekt oleks tasuv peaks liikuma ca 15-25 kaubarongi ööpäevas +reisirongid, mis tuleb korrutada kahega ehk edasi tagasi. Akent üldse lahti teha ei saa. Saad öösel magama jääda ja jälle rong. Ehk siis saame akna taga kuulda ööpäev läbi kuidas "reisida kiirelt ja mugavalt Euroopasse ning edendada Eesti Majandust" .

Kuid lahkusin Tallinnas just selle kisa ja müra pärast, mis nüüd tuuakse see minu akna alla. Ja läbi seaduste sunnitakse mind tasuta seda kannatama.

Ja siis tullaks mulle nina alla hõõruma, et ärgu ma muretsegu, müra ja vibratsiooni pärast, sest RB peaks tulema kasumlik projekt.

Krt, kelle arvelt?