PÄEVAKOHANE KÜMNE MEHE AVALDUS

Riigireetmise vastane

/ #80 Neljapäeviti õhtul kell 18.00 toimuvad Tallinnas Vabaduse platsil piketid riigireetmise vastu!

2013-08-13 11:10

15.aug. 2013 k.18.00 on Tallinnas, Vabaduse väljakul üritus Tartu Rahu kaitseks! Vaba mikrofon!

Eesti kodanikud!

Eesti riiklus on surmasuus kuna valitsev võim Toompeal tahab rahva tahte vastaselt loobuda Tartu rahulepingust, rikkudes sellega meie PS-st!
Leiame, et kehtiva Põhiseaduse rikkumine tähendab sisuliselt riigipööret ja Eesti riikluse lõplikku hävingut.
Valitsev võim pole reageerinud avalikele deklaratsioonidele, märgukirjadele, avaldustele, petitsioonidele, kus nõutakse Valitsuselt ja ministritelt Tartu Rahu järgsete piiride kaitsmist ja piiriläbirääkimiste katkestamist. Oleme alustanud Eesti Kodanike Komiteed2 loomist, mille ülesandeks on algatada kontrolljoonega piirneva Eesti ja ka Tartu Rahu piiridesse kuuluvate õigusjärgsete kodanike rahumeelne vastupanuliikumine - piketid, streigid, massiline lahkumine riigireeturlikest võimuorganitest, k.a. ka riiklusele vaenulikest erakondadest.
Eesmärk on üleüldine streik, et viivitamatult läbi viia erakorralised Riigikogu valimised! Meil on valida ainult kahe võimaluse - elu ja surma vahel. Elu nõuab meilt uusi samme!! Astume siis need sammud ja päästame üheskoos Tartu Rahulepingu, meie riigi alusvundamendi, tema surmast ja omaenda väärika tuleviku EV riigikodanikena!
Levita infot, loo komiteesid, toeta rahaliselt Lastekaitseklubi, arve nr.10052007517000 SEB
Eesti Kodanike Komiteed2 (EKK2) algatusrühm
Miina Hint-55637807, Heiki Kortspärn-58182101, Hannes Vanaküla, Veiko Rämmel-58081109
Elagu Eesti Vabariik!

Omapoolne kommentaar: korraldage samal ajal samasuguseseid pikette Tartus, Pärnus, teistes Eesti linnades ja maakohtades keskväljakutel, muidu käidavates kohtades või Vabadussõja monumentide juures! Samuti välismaal Eesti saatkondade või konsulaatide ees!