Humanistliku kristluse manifest

nord

/ #1618

2011-10-22 08:05

Ilmselt oli 1617 siiski minule määratud, seepärast vastan.

Esiteks, kui te midagi teaksite sellest nn. "ringkonnast", oleksite ise kuidagi sellega seotud, te ei piirduks sellise ähmase viitega eikellelegi, eikugugi, huupi ja umbes. Te oleksite konkreetne. Igasugustest "ringkondadest" räägivad need, kes neist "ringkondadest" ise midagi ei tea. Eks te natuke selle oma "ringkonnaga" blufite, tunnistage.

Teiseks, siin pole, mida arutada. Võibolla manifesti koostajad omavahel arutavad, mida edasi teha. Ülejäänutele on aga asi lahendatud ja pole, mida arutada. Hea anonüümne "teadja", te ilmselgelt ei tea isegi väga lihtsaid asju, kuigi sõna võtate. Seda näiteks, et Jumal ei tee oma asju nii nagu inimene tahab või otsustab. Ja seda, et Jumala tahe pole inimeste hääletada.

Kui te oma ellu Jumala leiate, keda te otsite, seda ise teadmata, te saate minust aru. Praegu te otsite, aga te ei leia. Te olete nagu lill, kes ei tea midagi Päikesest, kes aga instinktiivselt, oma loomu sunnil sirutub Päikese poole, sest tal on nii hea - lillel on hea Päikese käes, saada Päikeselt, mida Päikesel anda on.

Kui te saate teadlikuks oma Jumala lapseks olemisest, te tunnete oma Isa ära ja hakkate avastama Jumala maailma. Ja iseennast. Ärge heituge, kui täna pole asjad veel nii nagu oma sisimas igatsete - te leiate, kui otsite. Sest kes koputab, sellele avatakse.