Õigus kasvatada last tervislikku elustiili järgides

Agata

/ #12 Re: Liigne üldistus

2012-05-29 16:34

#9: Alar - Liigne üldistus

Vale on uskuda neid, kelle rahakotti see puudutab. Ükski ravimifirma ei ole huvitatud, et patsient saaks terveks ja enamasti ei toodeta ka haigustele ravimit, pigem on ikka sümptomite leevendamine. Igal ravimil on kõrvalmõjud ja kui ilmnevad kõrvalmõjud, on ka neile ravimid juba olemas.. Enamasti.

Eluiga on tõesti pikenenud, kuid kas ka kvaliteet? Mina isiklikult tean väheseid terveid pensionäre, kes ei ole nö igapäevaste tablettide peal.

Kuna vaktsiine testitakse laboris hiirte peal ja kui nad enam vähem ellu jäävad siis nö lastest koosnevate testrühmade peal, millele nende vanemad on loa andnud, mille kestus on umbes mõned kuud, siis minu küsimus hoopis on, et mida vaktsiin ei põhjusta, arvestades, et vaktsiine tehakse kanade, koerte, ahvide ning abordijäänuste rakkudest ning mida säilitatakse elavhõbedas?

Kui pea valutab ja otsustad Ibumax-i võtta, siis mis tundub Sulle ohutum, kas peavalu või"Aeg-ajalt võib esineda peavalu, pearinglust, uimasust, närvilisust ja kuulmishäireid.
Harva maksafunktsiooni häired, veresüsteemihäired, neerufunktsiooni häired.
Väga harva võivad tekkida ägedad villilised nahareaktsioonid, sh Stevensi-Johnsoni
sündroom ja toksiline epidermaalne nekrolüüs...."

Loe edasi: http://www.rx.ee/ravimid-voi-medikamendid-i/2682-ibumax.html?start=1#ixzz1wGRx8BjO

Kui isegi kõige lintsam meetod sümptomit leevendada seda tekitada võib, siis tekib küsimus- kes väljub meditsiinist võitjana?