Humanistliku kristluse manifest

Quoted post


Külaline

#1575

2011-10-13 15:55

Ole nö resoonne (mis sõnavärd - aga kui sind ennast tsiteerida, DiaTheo) - lastes inimlikkuse kirkusse kesksele kohale asub inimene ise seal Jumala kohale. Nagu see on juhtunud maailmas. Sellele toleranstelt ja kompromissivalmilt noogutada olekski usu jaoks häving. Ehk sulle meeldiks teha kirikud humanistlikeks klubideks, usklikud oleks vastu. Ja ongi. See on juba kõik olnud.

Kui sa pole ise valmis homoeluks, siis on sinust imelik, et sa seda sallid ja kompromisse õigustad. Ma pole kunagi aru saanud inimestest, kes propageerivad silmakirjalikult seda, mis neid endid vastikusest oksendama paneb.

Kuidas sinuga on, DiaTheo - kas sa kujutad ennast ette pikalt, himuralt, iharalt suudlemas teise mehega, et teie kehad on liibumas vastakuti ja teie keeled on teie keeli teise suus silitamas... pikalt, märjalt, andunult, mõnuga, joobudes eelseisvast... (ma ei täpsusta parem, millest)? Nähes poisiohtu noorukeid pargis seda kõike tegemas, kas su pead läbib heldinud mõte: "Oh jah, mis armsad noored armastajad oma imelise esimese armastusega..."

Kui sa ei kujuta ennast sellises tegevuses teise mehega, kui sa neid pioisse pargis sellise siira heldimusega ei vaata, ära siis seda ka propageeri ja kompromisse ülista. Enne mine ja tee üks reaalne kompromiss mõne homoga, siis tule ja räägi, kuidas see on - kompromiss.

Vastused

DiaTheo

#1576 Re:

2011-10-13 16:39:05

#1575: -

Tubli, Külaline, et märkasid - see resoonne oligi irriteerimiseks mõeldud:-)

Aaaga, paluks konsekventsemalt lugeda-mõista minu poolt kirjutatut. Ma ju pakungi, et leidke kompromiss sel teel, et välistate homonduse, aga muu jääb alles. Manifesti autorid ju ise ei rõhu homondusele, miks küll teevad seda vastased nii intensiivselt, aru ma ei saa.

Mina ei mõtle kirikus naist ja meest koos nähes selle peale, kuidas nad seksivad, mida kõike nad teineteisega ära ei tee või tegemata ei jäta. Cunnilingus, fellatio, anaalseks ... need pole ju ka heterodele võõrad. Kuigi fundamentalistid kvalifitseerivad needd ka heterovahekorras patuks, võivad ikka mõlemad sugupooled korraga kirikus käia!