Humanistliku kristluse manifest

Quoted post


Külaline

#293

2011-09-21 18:30

Kui kirikul ka Misjonikeskus tööle hakkaks, siis oleks varsti kristlikku teavitustööd ning kristlasi kordades rohkem . Seniks aga kui praegu MK ainult töö ajal küüsi lakkivatest mõttetutest tibidest koosneb, ei jõuagi kristlik sõnum ilmalikus keeles ilmaliku meedia vahendeid kasutades mitte kuskile,vaid jääb poolele teele pidama . Nii et kui juba Usuteaduste Instituuti reorganiseeriti, siis võiks likvideerida ka Misjonikeskuse.

Ja lõpuks ongi järel sellised üksikud Jaan Lahe taolised õiged teoloogid, kes kiriku uksed ka koputamise peale lahti teevad . Juhul kui Misjonikeskus tööle ei hakka ja normaalset personali sinna tööle ei võeta, siis ongi kristluse tulevik kas Veiko Rämmeli taoline homode vastast vihkamist õhutav . Või sõbralik ning demokraatlik nagu Jaan Lahe seda tahab . Küsimus on vaid selles, kumba lähenemist pooldab kirikuvalitsus, sest usklike arv väheneb kiiresti - dementsed vanurid surevad ära ja noori kloune ei tule peale .

Vastused

VEIKO RÄMMEL

#295 Re:

2011-09-21 18:48:16

#293: -

Ikka ei mõista? See Lahe "sõbralikkus" hävitab Kiriku nagu Skandinaavias on juhtunud.Muuseas, palju ma pean kordama, ma ei vihka, ma ei  tolereeri pattu ja selle reklaamimist ning levitamist. Kaks iseasja.