Õigus kasvatada last tervislikku elustiili järgides

Quoted post

Alar

#9 Liigne üldistus

2012-05-29 15:28

Parimad kavatsused kumavad sest jutust läbi, aga pisut liig palju asju on pandud ühte patta. Tervislik toit ja vabad valikud - igati auväärne mõte. Arstiteaduse edusammude, tänu millele meil üldse on põhjust muretseda üle 50 aastastel inimestel esinevate haiguste üle (kui neid edusamme poleks, oleks meie keskmine eluiga endiselt u 50 aastat) eitamine, on rumal. Vaktsiinid ei põhjusta neid tervisekahjustusi, milles petitsioon neid süüdistab, ja jutt, et kuskilt tuleb pidevalt vastupidist TEADUSLIKKU teavet, on vale. Samuti ravimid - otse loomulikult on kõigil ravimitel kõrvaltoimed, aga nende kasutamise otsus peabki põhinema sellel, mis tundub halvem - haigus või ravi kõrvaltoimed. Selleks tuleb arstidel anda patsientidele piisavalt teavet ja jätta otsustamisruumi. Kas iga lapse eest on parim otsustaja tema ema - ses osas on kindlasti valikuvariante. Laps pole vanemate omand, laps on inimene.

Vastused

Agata

#12 Re: Liigne üldistus

2012-05-29 16:34:29

#9: Alar - Liigne üldistus

Vale on uskuda neid, kelle rahakotti see puudutab. Ükski ravimifirma ei ole huvitatud, et patsient saaks terveks ja enamasti ei toodeta ka haigustele ravimit, pigem on ikka sümptomite leevendamine. Igal ravimil on kõrvalmõjud ja kui ilmnevad kõrvalmõjud, on ka neile ravimid juba olemas.. Enamasti.

Eluiga on tõesti pikenenud, kuid kas ka kvaliteet? Mina isiklikult tean väheseid terveid pensionäre, kes ei ole nö igapäevaste tablettide peal.

Kuna vaktsiine testitakse laboris hiirte peal ja kui nad enam vähem ellu jäävad siis nö lastest koosnevate testrühmade peal, millele nende vanemad on loa andnud, mille kestus on umbes mõned kuud, siis minu küsimus hoopis on, et mida vaktsiin ei põhjusta, arvestades, et vaktsiine tehakse kanade, koerte, ahvide ning abordijäänuste rakkudest ning mida säilitatakse elavhõbedas?

Kui pea valutab ja otsustad Ibumax-i võtta, siis mis tundub Sulle ohutum, kas peavalu või"Aeg-ajalt võib esineda peavalu, pearinglust, uimasust, närvilisust ja kuulmishäireid.
Harva maksafunktsiooni häired, veresüsteemihäired, neerufunktsiooni häired.
Väga harva võivad tekkida ägedad villilised nahareaktsioonid, sh Stevensi-Johnsoni
sündroom ja toksiline epidermaalne nekrolüüs...."

Loe edasi: http://www.rx.ee/ravimid-voi-medikamendid-i/2682-ibumax.html?start=1#ixzz1wGRx8BjO

Kui isegi kõige lintsam meetod sümptomit leevendada seda tekitada võib, siis tekib küsimus- kes väljub meditsiinist võitjana?

nõus

#16 Re: Liigne üldistus

2012-05-29 17:22:39

#9: Alar - Liigne üldistus

Täiesti nõus. Üksikjuhtumite põhjal ei saa teha üldisi järeldusi, liiatigi siis veel nii laiaulatuslikke. Kus on see lapsevanem, kes on nõus vastutama oma lapse eest, kellel on saanud lastehalvatuse, ja kes oma "kõiketeadmises" ei lasknud last selle vastu vaktsineerida?

raivo orgusaar

#27 Re: Liigne üldistus

2012-05-29 21:15:10

Jättes ogara ema lapse eest otsustama? Mis ajast 50 aastased arstiabi vajavad? Selles abivajamises on kaks eri inimrühma. Need, kes joovad piima, vajavad arstiabi juba 16-18 aastaselt, et oma purihamba auke lappida, lapsed, kes söövad kräpptoitu, aga lausa iga talv, mitu korda grippi ja mida veel põdedes, kuid need, kes toituvad teadlikult tervislikult, ei vaja arste ka 80 aastaseltki...

Mis või kes on tavaarst? Üldplaanis on ta vaid ravimitööstuste poolt ära ostetud tabletidiiler, kes hoolib ennekõike oma läbimüügist. Kes on aga tavatoiduaine tootja? Ta on ettevõtja, mitte heategija ja ta ei tooda toitu mitte inimeste heaoluks ja tervislikuks eluks, vaid enese rikastamiseks ja see ongi reeglina vastuolus tervislike valikutega...
Ehk oleks aeg elupimeduses olesklemisest loobuda ja rohkem end asjaga kurssi viia?

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2012-05-30 19:24:47


See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2012-06-25 15:23:18