MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Sekkuja

#101 Re: Re: Re: Megabeebi Rämmel

2011-08-28 18:55

#93: VEIKO RÄMMEL - Re: Re:

No ei taha Rämmel saada aru, moraalitu on tema ise!!! Iga laps saab aru, kuid Rämmel mitte. Ikka lällutab nagu beebi: pede,pede,pede. Visake megabeebile ometi lutt suhu!

 


Külaline

#102 Milleks mõttetud "märgukirjad"

2011-08-28 20:18

Pean mainima, et küll on hea elada riigis, kus ei eksisteeri mitte mingisugust nn "homoabielu". Inimesed on tolerantsed ja üksteisesse respektiga suhtuvad. Ei õhutata üles vaenu. Pole vahet, kas ja kuidas üks inimene teisest erineb. Kellelegi ei tule pähe sobrada kaaskodanike magamistubades. Muidugi eksisteerib mitu kooselu vormi, igaüks võib ju elada koos kas oma kallimaga või lihtsalt sõbraga. Kuid eksisteerib vaid üks registreeritud abielu vorm. Kui inimesed hoolivad teineteisest, siis on neil vaba voli abielluda. Mis soost keegi on, ei ole selles riigis üldse teemaks. Tervitusi Rootsi Kuningriigist.

Veiko Rämmeli sugused viha ja vaenu õhutajad on aga siin kriminaalkurjategijad, kes isoleeritakse normaalselt toimivast ühiskonnast.

VEIKO RÄMMEL

#103 Re: Milleks mõttetud "märgukirjad"

2011-08-28 21:49

#102: - Milleks mõttetud "märgukirjad"

Aga sellest jutt ongi, et ei ole vaja mingit homopartnerlust, sest on vaid üks abieluvorm mehe ja naise vahel. Mis keegi omas magamistoas teeb on tema asi. Täiesti nõus. Kuid Rootsis trambivad samuti peded tänavatel ja nõuavad võimatuid õigusi, mis neile ka antud.

VEIKO RÄMMEL

#104 Re: Re: Re: Re: Megabeebi Rämmel

2011-08-28 21:50

#101: Sekkuja - Re: Re: Re: Megabeebi Rämmel

Paraku saavad selles aru vaid pedeideoloogid, kes antud juhtumil värisevad mis kole. Kuidas saab pederast üldse moraalist rääkida?

 

VEIKO RÄMMEL

#105 Re: Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 21:51

#98: Valdek - Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

Kus see räuskamine oli- Tõe mainimine? Siis selline ongi pedede moraal?

VEIKO RÄMMEL

#106 Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 21:53

#100: Vello - Re: http://veikorammel.wordpress.com/

Ei, kuid milleks raisata oma jõidu vaidlmaks asja üle, mille ajalugu ammu valeks tunnistanud.


Külaline

#107 Re: Re: Milleks mõttetud "märgukirjad"

2011-08-28 22:28

#103: VEIKO RÄMMEL - Re: Milleks mõttetud "märgukirjad"

Millest sa räägid, Veiko Rämmel? Kes trambivad tänavatel? Oled sa üldse sealt konnatiigist kordagi välja saanud? Noh muidugi - ainult Venemaale Gulagi vangivalvuriks. Siinsest elust ei tea sa mitte midagi. Laimad ja räuskad ainult.

Ka mina leian, et ei ole vaja mingit homo- või heteropartnerlust. On vaid üks abielu, sooneutraalne. Ja siin see kehtib. Sina, Rämmel, võid vihast kasvõi lõhki minna. Siin ei trambi keegi tänavatel.

Pealegi on su ajudega midagi ikka tõesti korrast ära - "nõuavad võimatuid õigusi, mis neile ka antud" - kui kellelgi on õigused (ja kohustused), siis ei saa need olla "võimatud", ning kui need on juba nagunii olemas, pole ju midagi vaja nõuda. Loogika lonkab sul nagu eelkooliealisel. Tõepoolest, ühel eelpool kommenteerijal oli õigus - megabeebile ometi lutt suhu!


Külaline

#108 Re: Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 22:42

#106: VEIKO RÄMMEL - Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

Kelle poolt valeks tunnistatud? Sinu poolt, Rämmel?

Pole mitte keegi veel midagi valeks tunnistanud. Kõik on tõsi, sest dokumendid ei valeta!

Aivar

#109 Märgukirjad

2011-08-29 01:11

"...viha ja vaenu õhutajad on aga siin kriminaalkurjategijad, kes isoleeritakse normaalselt toimivast ühiskonnast."

No sellest ma ju räägingi kogu aeg - siin ongi teile tõestus olemas:
niisiis - TULEBKI IGA HINNA EEST VÄLTIDA ühiskonna pedestumist, muidu algab inimeste represserimine ja vangipanek, kui peded oma tahtmise saavad.

Igas arvamuseavalduses nähakse koheselt "viha ja vaenu õhutamist" - Orwelli maailma "vihakuritegu", "mõtteroima", mille eest hakatakse karistama. Valed mõtted kriminaliseeritakse.

See ainult tugevdab minu veenudumust, et pededele järele anda ei tohi, muidu on kuri karjas !

Rootsi Riik on üldse üks valele rajale läinud riik, sellisest eeskuju võtta on LOLLUS !
PUNKT.
Aivar

#110 .

2011-08-29 01:13

Ärrrrrr !
VEIKO RÄMMEL

#111

2011-08-29 07:12

Nagu selgub on Austraalias peded ise ka pedeabielude vastu. See sooneutraalne ei vaja isegi kommenteerimist, sest see on ebanormaalne ja loodusseaduste vastane.
http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/2011/08/infopartisan-haaletage-homoabielude.html
VEIKO RÄMMEL

#112 Re: Re: Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-29 07:14

#108: - Re: Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

Ja kuidas veel valetavad, tuleta meelde mitmeid kohtufarsse USA-s ja Euroopas ja ka Eestis kus hiljem on saadud teada tõde. Valetatakse, võltsitakse, blufitakse oma klikihuvides ja eesmärgiga rumalaid, kes läbi ei hammusta, lollitada.

VEIKO RÄMMEL

#113 Seesinane petitsioon soovib kaitsta, mitte rünnata.

2011-08-29 07:24

Põnev, tegelikult märgukiri ei ründa pederaste vaid soovib kaitsta traditsioonilist perekonda, milline suures homode promomise õhinas on jäänud ühiskonnas tagaplaanile ja väikese tähelepanuga. Muidugi soovitakse piirata ka ohjeldamatut homopropagandat, sest see on tee laste ja noorte lollitamisele ning näiteks pedofiiliale, mida igapäev uudistest loeme. Ühe ebanormaalsuse vormi üleminek teiseks ei ole tänapäeval üldse haruldane. Meie homodest oponendid siin, kuigi neid keegi ei rünnanud, viskusid aga kaitsele, mille esimeseks väljenduseks on ja oli minu so sõnumitooja isiku ründamine. Mille eest Te ennast kaitsete, kui keegi Teid ei ründa? Tegelikult soovivad traditsiooniliselt mõtlevad inimesed kaitsta vaid klassikalist perekonda. Ei märgukirjas ega mujal pole öeldud - vihake homosid, ajage nad ahju, andke tappa või mis iganes, pange türmi. Otse vastupidi, seaduste karmusega ähvardavad siin homod - kuigi tegu ei ole? Vabandage ma ei mõista ja ilmselt paljud? Kas klassikalise peremudeli kaitsmine ja temale esmaõiguste nõudmine on kuritegu, kas inimkonna jätkumine on kuritegu pederastide arvates?

Külaline

#114 Re: Märgukirjad

2011-08-29 08:33

#109: Aivar - Märgukirjad

Nii et padupunane Aivar pooldab viha ja vaenu õhutamist...

Ja kui Rootsi riik tõesti oleks valele ajale läinud, siis miks te eestlased ni kangesti siia tööle tikute?

 


Külaline

#115 Re: .

2011-08-29 08:35

#110: Aivar - .

" Aivar: Ärrrrrr ! "

Hahahahaaa, veel üks megabeebi küsib lutti... :D)))))))))))

H08-29 01:13


Külaline

#116 Re: Seesinane petitsioon soovib kaitsta, mitte rünnata.

2011-08-29 08:38

#113: VEIKO RÄMMEL - Seesinane petitsioon soovib kaitsta, mitte rünnata.

Veiko Rämmel on oma isikliku elu juba nii ära pedereerinud, et kipub ka teiste elusid kihva keerama.

Jajaaaaa. ;)


Külaline

#117

2011-08-29 09:05

Emana, kes oma lapsi üksi kasvatama peab, tunnen traditsioonilise peremudeli järgi toimivast perekonnast erilist puudust. Lapsed vajavad isa ja ema, kes üksteist toetades ja austades oma pere ja lapsed eluraskustes edasi viivad.
Aivar

#118 To #114

2011-08-29 10:42

"...padupunane Aivar"

No täitsa huvitav??? Kas on keegi näinud homovastast natsionalisti, kes on padupunane?
Soodaks oled joonud ennast... punane värv minu maailmavaatega kokku ei käi, nagu ka lilla(goluboi).

Punased ja roosad on ju kõik ikka pedepooldajad olnud, juba 20-ndate aastate algul propageeriti Venemaal traditsiooniliste (väikekodanlike)perekondade hävitamist ja selle asemele vabaarmastust, polügaamiat, koerapulma... peale revolutsiooni dekriminaliseeriti homoseksuaalsed suhted. (Lenin oli ise salapederast) Neomarxismi isa Hebert Marcuse propageerib homoseksualismi - nii et see on punaste ja roosade poliitiline siht küll, et edendada pederastiat ühiskonnas.

Aga mida tähendab MEGAbeebi? Nagu MEGAIRW või? Et kui midagi muud välja mõelda ei oska, siis paned aga MEGA, GIGA, TERA ette, siis on nagu uhkem... MIKS mitte KILObeebi, DEKAbeebi? MILLIbeebi, micro, femto, atto beebi? Äkki ongström?

Tuleb veel midagi?

Külaline

#119 Re: To #114

2011-08-29 14:28

#118: Aivar - To #114

Megabeebi Aivar sai oma "Ärrrrrr" luti kätte. :D)))))))))))

Sekkuja

#120 Veiko Rämmelist

2011-08-29 16:10

Mulle tundub, et Veiko Rämmelile on Jumal unustanud ajud pähe monteerida. Täiesti õige – arengult on ta jäänud seetõttu beebi tasemele. Tema kirjutised oleks nagu keha alaosaga kirja pandud. Mees oskab ainult kakida ja pissida. Vahepeal ka karjudes „pede, pede, pede“ lutti nõuda. Või hoopis tissi? Hommikust õhtuni loeb mees väsimatult moraali. Kuid kes on ta ise ? Seda ei julge ta üldse analüseerida, võib veel saada šoki ja surra. Rämmel on elu jalgu jäänud mees. Ta on MITTEKUIKEEGI. Kes võtaks sellist meest tööle? Kogu Rämmeli elu koosneb homodest. Kui vaadata Facebooki pilte, siis on Rämmel seal ikka kellegi mehega. Kas keegi on näinud pilte Rämmelist naistega? Sellest järeldus - Rämmeli poiss tunneb ennast kõige paremini meeste seltsis. Ja nüüd? Eks Veiko Rämmelil, sellel segaste mõtetega mehel on ikka homoeerotilised fantaasiad, mida ta ei julge millegipärast välja elada. Oma seksiorienteeringut peidab ta aga valvsalt, avaldab noorte neitside pilte sugereerides, et saab organismi süües „noort juurvilja“. See pilt petab. Muud järeldust pole kuidagi võimalik teha.
Pealegi, milline kaunitar sooviks läheneda hambutule ja haisevale mehele? Kes pealegi on veel rumal kui lammas!
Arenenud riikides elavad erineva seksuaalorienteeringuga inimesed rahus. Nad ei sega kedagi. Mitmed abielluvad, mitmetel on lapsed. Maailma areng segab ainult Rämmelit ja tema seltskonda, kelle arengutase on täpselt sama kui ässitajal enda. Rämmeli ja tema meeskonna jaoks peaks avama eraldi sõime, kus nad siis kõik koos pedetaksid. Usun, et nende maailmaparandajate naisedki tunneksid rõõmu kui saaksid oma määgivatest meestest lahti.


VEIKO RÄMMEL

#121 Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-29 17:18

#100: Vello - Re: http://veikorammel.wordpress.com/

Oh ei, eksitus. Ma soovin, et meie ühiskond oleks normaalne.

Eestlane

#122 Hetero

2011-08-29 17:50

Olen õnnelik. Mul on suurepärane pere. Armas naine, toredad lapsed. Praegu seda siia kirjutades on tunne, nagu loobiksin pärleid sigade ette. Ma ei suuda mõista, kuidas minu pereõnn otsa lõppeda saaks, kui näiteks kaks naabrimeest omavahel abielluvad. Lasku käia! Palun mitte vastata oletusi esitades. Kui siin muidugi keegi on vähegi võimeline konstruktiivselt ja motiveeritult selgitama. Vandenõuteooriad pole argumendid ja need jätke kõrvale. Ja palun viisakaid ning inimesi austavaid väljendeid.

Külaline

#123

2011-08-29 18:34

Priit Kutser: Daniel, Rämmel on pätt ja suller, kes on end kirikusse peitnud. Räägitakse, et pidavat ka homo olema. Miks ta seda huvitaval kombel niivõrd kiivalt eitab? Kardab kapist välja tulla. Eesti on ju vaba maa.
August 16, 2010
https://www.facebook.com/note.php?note_id=142455082454086

Külaline

#124 Rahvas räägib...

2011-08-29 19:18

"...veel üks aktiivne pede - Veiko Rämmel - kes aga istub arglikult kapis. Ilmselt siis selleks, et mitte ära ehmatada kiriku-ringkondi, kus ta figureerib."
---
"kas rämmeli (sala)homoseksuaalsus on siis kellelegi veel uudiseks?!"
---
"Veiko Rämmel on tüüpiline vananev pederast, kes tänu vanadusele ja inetule välimusele enam ühtegi normaalset meest ei saa ja elab nüüd oma inetust välimusest ja vanadusest tingitud kibedust välja netis homode peale pahandades. Ise on süüdi et on nii inetu ja nii vanaks elas. Ega homode maailma olelusvõitlus on väga ränk, seal oled sa tegija vaid niikaua kuni sul on kena välimus ja noorus.
Kahjuks ei oska paljud väärikalt vananeda ja areenilt kaduda kui välimust ja noorust enam ei ole ning muutuvad kibestunud vanadeks pededeks, nagu Veiko Rämmel."
---
"Ma tunnen Rämmelit juba TSIK-i ajast ning arvan siiski et pede ta nüüd küll pole. Võib-olla kergelt biseksuaalne, aga mitte päris pede. "
---
"On jah paras ajupede, tublid et panite selle kirja "
---
"Rämmel? See ju pede. Te ei teagi või?"
---
"Jõgeval räägitakse, et Veiko Rämmel on passiivne pederast."
---
"Veiko Rämmel on pede, seda teavad kõik, kes tema tegemistega vähegi kursis. Pede mis pede. Lilla. Laseb meestel end trukkida."
---
"Tean vähemalt kolme meest, kes on Veiko Rämmelit pannud. Kaks neist elab Jõgeval."

Allikaks on Internet, kes soovib, leiab ka ise lihtsaimagi otsinguga kõik üles.
Minupärast olgu see Rämmel pede, bi, hetero - vahet pole. Ärgu ainult räusaku nagu viimane lollpea. Sekkuja on oma jutuga täitsa märki tabanud.

VEIKO RÄMMEL

#125

2011-08-29 19:26

Huvitav on jälgida, kuidas Freudi (viimane ei ole ammu oma ala autoriteet) ilmeksimatuks pidavad PEDERASTID, tema väärteooruiale tuginedes kõiki teisi aktiivselt omasugusteks peavad. Isiklikul minul ei ole vaja ühestki kapist välja tulla, kuna ma ei ole seal olnud. Mul on lapsed ja need ei ole pepu kaudu tehtud. Kesik Kutserit autoriteediks pidav isend võiks aga hullumajja ravile minna.