MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Katarinka

#76 Homofoobid

2011-08-28 11:30

Üks tuttav saatis mulle selle lingi. Loen ja imestan. Küll on inimestel probleemid! Uurisin ka Rämmelile pühendatud lehte. Kas tõesti kandideeris selline inimene Riigikogusse? Kuidas on see võimalik? See mees on ju täielik kriminaal. Ja loeb teistele moraali!?
Rämmel toob esile mitmeid nimesid, tundub, et mehel on täielik paranoia, ta ei ole üldse enam võimeline oma tegude ja sõnade eest vastutama. Ja mitmed klähvivad siinkohal veel temaga kaasa. Uskumatu! Kui see on Eesti tänapäeva normaalne traditsioonile perekond siis halleljuuja.
Eestist lahkuvad inimesed. Sest Eestil on tõsised probleemid. Neid pole aga Rämmel ja tema mõttekaaslased võimelised lahendama. Nad tegelevad igasuguste pseduprobleemidega ja kallavad veel õli tulle. Ja taovad endile rinda - meie oleme need õiged eestlased, meie lahendame probleeme! Kahjuks on küllaldaselt lolle, kes veel usuvad. On mõtetu vaieldada selliste inimestega, sest nende horisont on niivõrd kitsas, et see ei ulatu ajudeni. Jagan Rahuarmastaja arvamust, vaesed inimesed. Vaesed naised, kes nende meestega koos elavad. Vaesed lapsed, kes Rämmeli ja teiste homofoobide perekondades peavad üles kasvama. Just need inimesed viivad Eesti põhja, kuna nad seksualiseerivad ühiskonna täpselt nii nagu seda teevad islamistid, keda nad peale homoseksuaalsuse samuti vihkavad. Nad ise on oma mõttemaailmaga täpselt samal tasemel, hõljuvad mentaalselt ikka veel keskajas.
VEIKO RÄMMEL

#77 Re: Homofoobid

2011-08-28 14:20

#76: Katarinka - Homofoobid

Vot oleks küll, mui meil oleks demokraatia. Paraku ei tea sa mida tähendab sõna kriminaal, ketkel tegeled solvamisega. Homofoohiat aga ei olemas, eespooll selgitasin - on normaalsus ja ebanormaalsus. Pronleemid aga algavad demokraatia ja moraali hävitamisest ja siin on pederastidel suur ja "tänuväärne" roll.

Minu isik on Teil hästi hambus, ilmselt suures osas seetõttu, et ma julgen oma nime all esineda, mida suur osa ehk enamus pederaste ei julge. Pigem on paranoia homodel ja nende toetajatel. Teie kahjuks ei ole Jumal maailma nii  loonud, et tagumiku kaudu saaks inimsugu jätkata. Kui selle tõsiasja mainimine on paranoia, siis olen seda rõõmuga.

VEIKO RÄMMEL

#78 Re: Re:

2011-08-28 14:23

#75: - Re:

Mul on õigus omale arvamusele, ja ma põhjendasin seda. Seega ei ole see solvang vaid TÕDE! Arusaadav, et TÕDE ebanormaalsuse apologeetidele ei istu!

 

Lisan, kui Sa ei ole veel ise märganud, siis ka siin on mul palju mõttekaaslasi.

Katarinka

#79 Re: Re: Re: Veiko Rämmel

2011-08-28 14:55

#78: VEIKO RÄMMEL - Re: Re:

Mida Te soovite, härra Rämmel, oma arvamustega tõestada? Et olete targem kui kõik muud inimesed siin maailmas? Olete sellega juba ammu läbi kukkunud. Teil ei ole ju mitte mingisugust haridust. Piibel on ilus ja tore raamat, kuid Eestis on kirik ja riik üksteisest lahus.

Seega ei oma mitte mingisugust tähtsust, mida Piiblis kirjas on. Usu nimel on siin maailmas peetud kohutavaid sõdasid, just seetõttu, kuna igaüks on tõlgendanud Jumala sõna nii nagu igaüks ise heaks arvab ja nii nagu igaühele endale kasuks on tulnud.

Katarinka on minu eesnimi, perekonnanime ei soovi ma avaldada, kuna ma ei soovi Teie käest oma postkasti solgist nõretavaid privaatkirju. Minul ei ole soovi Teiega vaidlemiseks. See ei vii kuhugi. Teiega pole võimalik ratsionaalselt asju ajada, veel vähem mõtteid vahetada. Teie haridustase ja teadmised on eelkooliealise tasemel.

Sellele lisaks on minu arvamus, et Te olete inimene, kellel puudub kohusetunne. Te olete inimene, kes kasutab inimesi enda huvides ära. Teiste vihkamisega püüate Te tähelepanu iseenda pättustelt ja iseloomu nõrkustest kõrvale pöörata. Kuid see ei õnnestu. Mitte kõik ei ole nii teadmatud ja lollid nagu Teie väike õukond.

Igas riigis ja igas ühiskonnas leidub kriminaale ja psüühiliselt haigeid inimesi. Igas riigis leidub inimesi, kes soovivad siia maailma ainult lapsi vorpida ja mitte vastutust kanda. See polegi mingi patt. Ma ei suuda ainult mõista, et olete võinud kandideerida Riigikogusse. Ja on leinud üle 100 inimese, kes on Teie idiootsusi veel uskunud. Te ei tunne isegi piinlikust rääkides traditsiooniliselt perekonnast. Teie ise ei esinda traditsioonilist perekonda, kus nimelt ka isa kannab vastutuse oma lapse heaolu eest. Teie jätate vastutuse emale ja elate veel oma elukaaslase kulul. Kui see nii ei ole, siis avaldage oma laste emade kontaktaadressid, et saaksime faktid üle kontrollida ja teada, milline mees Te olete voodis – kas oskate oma südamedaami seksuaalselt rahuldada. Samuti ootame me kommentaare Teie elukaaslaselt, kas Te teenite ise oma elatuse ja kas Te hoolitsete materiaalselt oma laste eest. On ju! Kui kõik on nii tore ja aus nagu Teie siin väidate, siis pole see Teie jaoks ju mingi probleem. Laske oma naisi mikrofoni äärde.

Samuti selgitakse üldsusele, kas Te olete tõepoolest teoloog? Lugesin, et Tartu Teoloogia Akadeemiat Te lõpetanud ei ole. Minu teada pole Te lõpetanud ka mitte Tartu Ülikooli (või teiste kõrgkoolide) ajakirjanduse teaduskonda. Kuid nimetate ennast pressiesindajaks. Täiesti arusaamatu.

Demokraatia annab Teile tõepoolest võimalusi oma lausrumalaid teese igalpool teistega jagada, kuid demokraatia annab ka võimaluse Teiesugustele vastu hakata. Ühiskonna liikmetel on õigus esitada küsimusi ja eestlastel on õigus saada ka vastuseid. Mida Teie ühest või teisest asjast arvate, ei oma mitte mingisugust tähtsust. Kahjuks ei räägi faktid Teie poolest. Rohkem ei viitsi ma ka Teie naiivsetele ja eluvõõrastele arvamustele reageerida.

Teie suurushullusel ja nartssismil pole mingisuguseid piire. Märkasin äsja, et kelgite siin veel oma toetajate arvuga. Tuletan Teile meelde, et saite Riigikogu valimistel kuskil 100 häält.

Ja mida need inimesed siis toetavad? Kas seda, et oskate elada tööd tegemata? Et oskate ronida naise peale lapsi tegema kuid mitte neid elatada ja kasvatada? Et armastate ilusat naisepeput, unistate taevalikust seksist, mida Teil maapeal pole võimalik eales saavutada?

Mida siis Teie toetajad toetavad? Ja kui nad seda kõike toetavad, siis on nad täpselt samasugused nagu Teie ise. Enamus eestlasi, härra Rämmel, toetavad ikka veel ausust, armastust, kohusetunnet, väärikust, töökust. Ehk iseloomupiirdeid, mida Teil pole kahjuks pakkuda.


Külaline

#80 Hea kommentaar Veiko Rämmeli Fb "sõbralistist", Rämmeli hüsteeriline kiljumine on tõesti rõve

2011-08-28 14:57

Rock Ramp: Mis, kas enam ei võigi pede olla?

Veiko Rämmel: Lase edasi aga ära liputa ega nõua võimatuid õigusi.

Rock Ramp: Mul oli üks tuttav alkohoolik, see hakkas karskeks ja siis läks alkoholismi vastu võideldes päris hulluks. Loodan, et siin ei ole analoogse teemaga tegemist.

Rock Ramp: vähemalt ei ela need inimesed vales ja on need kes nad on.
Aldo Roomere
Külaline

#81

2011-08-28 14:57

Inimkonda juhitakse täie hooga väärastumise suunas. Lõhutud on traditsioonile moraal, lõhutud on linna vahekord maaga ja naise vahekord mehega. Lõhutud on normaalne majandustegevus normaalses ja iseseisvas riigis, sest iseseivaite ja ise toimetulevate riikide eksistents on globalistide poolt võimatuks muudetud. Iga päeb lõhutakse igas sekundis iga inimese individuaalset mõtlemisvõimet haige reklaami ning veelgi haigema ajupesuga, mida levitab televisioon ja kõik teised info edastamise kanalid. Võtke või ette mõni arvutimäng ja veenduge, et need on 99% haiged ja isiksust väärastavad! Meile igapäevaselt kaelakallatavate valede hulk on nii hullult suur, et sellest pasamassist tõe eraldamine osutub peagi võimatuks. Mõelge, kellel veel mõned ajurakud ellu on jäänud! Mõned kommentaatorid nuhivad siin hoolega teiste aluspesus ja suvalistes intiimaukudes, taipamata, et küsimus pole mitte kellegi V. Rämmeli isikus ega ammugi tema isiklikus elus, vaid meie kõigi tulevikus. Kui on olemas niiiii erakordseilt ideaalseid inimesi, nagu Katarinka siin, siis ei tohiks ju temagi laskuda oma vöökohast hirmpalju madalamale kellegi ääretult vääritu meesolendi pere- ja suguelu urgitsema. Elu, eriti kooselu teise inimesega, pole iial lihtne nagu korrutustabel, vaevalt leidub meie hulgas inimesi, kes pole iial vigu teinud, niisiis oleks mõistlikum enne väga suurte kivide loopimist kellegi üksikusse kapsaaeda mõtiskleda, kas selline heide on ikka kulutatavat energiat väärt. Ja pea see lahmakas sealt tagasi ei lenda, kes ikka tahab võõrast rämpsu oma õuel vedelemas näha. Rämpsnähtuste vastu aga on kõige õigem võidelda neid ühekaupa tõrjudes, sest üksikult võttes on nad kõik poliitparasitismi soodustavad ning ülalhoidvad - seega üks lohe pea korraga, mõõk taas teravaks ihuda ja järgmise pea kallale! Siinsed traditsioonilist peret lõhkuda ihkajad sooviksid ehk ka pedofiiliat kui tagakiusatud vähemust toetada, upitada ja õigustada, vaadake siis, et oma lapsi õpetate kommionusid kenasti tolereerima!

VEIKO RÄMMEL

#82

2011-08-28 15:01

Tänan ma ei ole kunagi saatnud privaatkirju nagu spämmirja ei kavatse ka seda teha, seega ärge hinnake palun teisi enda järgi. Jah, usu sildi varjus on palju kurja tehtud, kud veel rohekem on seda tehtud vasakpoolse ideoloogia varjus. Lihtsalt halvad inimesed suudavad alati head ideed ära solkida. Teie argumendid aga ei kannata kriitikat. Te ründate isikut (mind) tuginedes kuulujuttudele ja kontrollimatta allikatele, ajakirjanduskateedrist oleksite ülikoolist kohe kinga saanud. Te  ei kritiseeri ideed, sest seda ei ole võimalik teha, tegematta kallis Katarina ennast tolaks.

Et mida ma soovin saavutada? Kallutada selle Eesti tagasi normaalsusesse!

Kuna Teie mind ei tunne siisnei tunne te ka minu iseloomu. Seega pedeapologeedi lahmimine.

VEIKO RÄMMEL

#83 Re: Hea kommentaar Veiko Rämmeli Fb "sõbralistist", Rämmeli hüsteeriline kiljumine on tõesti rõve

2011-08-28 15:07

#80: - Hea kommentaar Veiko Rämmeli Fb "sõbralistist", Rämmeli hüsteeriline kiljumine on tõesti rõve

Jah ja keegi neid ei puuduks ka, kui nad ei nõuaks omale õigusi, mida ei looduse- ega Jumalike seaduste põhjal ei ole võimalik anda. Ega reklaamiks oma pervessiooni marssidel, festivalidel ja keedias, kui normaalsust!

VEIKO RÄMMEL

#84 Väike selgitus, kellel ja kuskohast on pedeideoloogia toitu saanud!

2011-08-28 15:08

Analüütik

#85 Re:

2011-08-28 15:18

#81: -

Täiesti nõus, kaosest on tuldud ja kaosesse suundume. Paanikaks pole aga põhjust, sest traditsioone oleme me ise loonud, arendanud ja muutnud. Ja kui olud lähevad aina hullemaks, siis tõsiusklikud peaks ju rõõmustama - lõpp on lähedal. Mõistmatuks jääb, miks aevariiki pürgijad nii väga maailma lõppu edasi tahavad lükata - mida teil karta on?

Olgu selle taeva ja maa vahekorraga, kuidas on. Riiklikul tasandil kehtivad vastava riigi seadused, mis jagavad nii õigusi kui ka kohustusi kõigile kodanikele ühtviisi. Kui keegi peab ühtesid kodanikke teistest paremateks, on tegu juba fašismiga - ja just seda Veiko Rämmel propageeribki.

See käputäis kibestunuid, kellega Veiko Rämmel ühiseid mõtteid jagab, ei ole suuremat sorti tegudeks loodud. Kuid kust muidu nalja saab, kui tolad ei esineks? Veebilehelt si.kongress.ee selgub, et 22.07.2011 visati Veiko Rämmel Vabaduspartei ridadest välja, üheks põhjenduseks oli, et Veiko Rämmel on lihtsalt üks KLOUN, kes mõjub mainele negatiivselt.

 

Analüütik

#86 Re: Re: Hea kommentaar Veiko Rämmeli Fb "sõbralistist", Rämmeli hüsteeriline kiljumine on tõesti rõv

2011-08-28 15:20

#83: VEIKO RÄMMEL - Re: Hea kommentaar Veiko Rämmeli Fb "sõbralistist", Rämmeli hüsteeriline kiljumine on tõesti rõve

Eesti Vabariigis kehtivad Eesti Vabariigi seadused!

Ära too siin õigustuseks mingeid sektantlikke dogmasid!


Külaline

#87 Re:

2011-08-28 15:22

#82: VEIKO RÄMMEL -

ÄRA VALETA, VEIKO RÄMMEL - just mõni päev tagasi tuli ühele mu tuttavale sinu meiliaadressilt soovimatu kiri, milles sisaldus link siinsele veebileheküljele.

SPÄMMID, MIS JAKSAD - SEE ON TÕDE!

VEIKO RÄMMEL

#88

2011-08-28 15:24

Enam lollimat asja ei leidnud? Kahjuks on see erakond kartelli poolt ruineeritud eesotsas naistepeksjast Soomes korduvalt krim.karistatud Valdo Paddar! Argument, kole kõva argument. Kuid sisust - kristlase kohus on seni kuni elab seista vastu Luciferi plaanidele ja seda see pederastia on. Küll need lõpuajad tulevad, kui nende aeg, kuid me ei oota neid. Tee ikka elementaartõed endale selgeks, muidu teed ennast IDIOODIKS.
VEIKO RÄMMEL

#89 Re: Re:

2011-08-28 15:25

#87: - Re:

Ole lahke, pane üles. Mina ei tea ju siis mingi troojalane tegutseb, neid mulle pederastid aegajalt sokutavad. ega kõike ei märka.


Külaline

#90 Re: Re: Re:

2011-08-28 15:31

#89: VEIKO RÄMMEL - Re: Re:

Jajaaa, kõiges on ikka peded süüdi, hahahaaaa :D

Sekkuja

#91 Re:

2011-08-28 15:40

#81: Aldo Roomere -

Tule taevas appi sellise naiivsuse peale! Kes seda siis juhib? Ühiskond areneb igalpool edasi, muidu oleks ju Eesti ikka veel sotsialistlik riik. Demokraatias on kord inimesel enesemääramisõigus. Kõik mis ei ole kooskõlas eetika ja moraaliga, on kirjas Põhiseaduses. Ehk reeglid elamiseks on kirjutatud üles Põhiseadusesse. Kes nende normide vastu eksib, seda karistatakse.

Mäletan kui keegi naine, kelle poeg oli narkomaan, rääkis kunagi: nõukogude ajal ei olnud midagi sellist. Otse loomulikult oli. Oli narkomaaniat ja oli kõike muudki. Kuid sellest ei räägitud. Mida ei saanud ideoloogia kohaselt olla, seda lihtsalt ka ametlikult ei olnud. Ainult ülimalt naiivne inimene arvab, et vanasti oli kõik paremini.

Muidugi, kui lastel on sellised isad nagu Veiko Rämmel ja tema aatekaaslased, siis mida me ootame? Kas moraali ja eetikat? Naljamees!

Hüüdja

#92 Re: Rämmel

2011-08-28 15:44

#82: VEIKO RÄMMEL -

Ja Teie ei ole kurja teinud? Vaene Teie! Maailma parandab inimene, kes oma kurjategemisest ei soovi midagi teada!

VEIKO RÄMMEL

#93 Re: Re:

2011-08-28 15:50

#91: Sekkuja - Re:

Just nimelt, sest PEDERASTIA soosimine hävitab nii moraali, eetikat, kui kaudselt ka inimsugu. Vahendite suunamine traditsiooniliselt perelt pederastiale on suurim kuritegu inimkonna vastu. Just selle ja sõnavahaduse piiramise vastu protestimegi!

 

Aga näed ei suutnud pederast, kes tuguneb vaid kuulujuttudele, hoiduda isiklikuks minemast. Tubli pedeideoloog.

VEIKO RÄMMEL
Külaline

#94 ET KUIDAS HÄVITAB, PALUN

2011-08-28 15:52

Valdek

#95 http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 15:55

Tõesti hea veebileht, võtan igapäevaseks lugemiseks ning jagan ka sõpradele!
http://veikorammel.wordpress.com/
VEIKO RÄMMEL

#96 Re: Re: Re: Re:

2011-08-28 15:58

#90: - Re: Re: Re:

Kõiges mitte, kuid mõlaajamises küll. Sa ei esita tõestust,  seega mõlised.

VEIKO RÄMMEL

#97 Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 15:59

#95: Valdek - http://veikorammel.wordpress.com/

Lase käia, solgisööjaks kasvab see, kes loeb pedede poolt loodud laimulehti.Eks ju Valdo, sest see su õige nimi.

Valdek

#98 Re: Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 16:10

#97: VEIKO RÄMMEL - Re: http://veikorammel.wordpress.com/

Miks sa ropendad ja räuskad, "moraalijünger" Veiko Rämmel?

Ja sinusugune inimlaadne olevus minu nime muutma ei tule!

Kui miski on laim, eks kaeba politseisse. Ah jaa, sa oled juba seda kunagi teinud isegi. Aga politsei leidis, et kuriteo koosseis puudub. Nii on tõestatud, et laimuga tegemist ei ole!

Aivar

#99 Re: #72

2011-08-28 16:56

#72 "Mitte ühtegi argumenti. Ainult sõim.
Selline on kord homofoobide aju."
------------------------------------------

Huvitav mis argumenti? Millist? Mis argumenti on vaja, öeldes et Maa käib ümber Päikese? mis argumenti on vaja, öeldes et on normaalne seksuaalsus,(valdav enamus - heteroseksuaalsus) ja on kõrvalekalle normist - homoseksuaalsus.

Isegi väike laps saab aru, et on isa ja ema, pole kahte isa või kahte ema. Homod püüavad muidugi asja sinnapoole tüürida, et juba lasteaedades hakataks õpetama, et on võimalik - KAKS ISA !(kaks ema)

Lolliks olete läinud või? Relativistliku lähenemisega võib muidugi kõiki asju vaadelda suhteliselt, kõik on kokkulepe, hommikul olen isa ja õhtul olen ema. Esmaspäeval olen mees ja reedel naine, lähen klubisse litutama ja omasuguseid pervosid otsima?

Kõik on suhteline, vajadusel on igasugune muu kõrvalekalle ka lubatud, vaja ainult sobiv vaatepunkt valida ja kokkulepe saavutada, et see mis enne oli halb on nüüd hea ?
Mille te järgmiseks võtate? Zoofiilia? Pedofiilia? Et need on ka relativistliku maailmapildi järgi kokkulepitavad ja sallitavad ja lõpuks normi staatusesse kinnistatavad?

APA (Ameerika Psühhiaatrite Assotsiatsioon) on selliseid samme juba teinud, oma hinnangutes näiteks pedofiilia osas, praegu veel on see ametikult karistatav, aga kindlasti jätkatakse võitlust ka pedofiilia legaliseerimiseks - suund sellele on juba näha, ettevalmistused vaikselt käivad.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Katarinka: "...avaldage oma laste emade kontaktaadressid, et saaksime faktid üle kontrollida ja teada, milline mees Te olete voodis – kas oskate oma südamedaami seksuaalselt rahuldada?"
----------------------------------------------------------------------------------------------
No kui see pole nüüd teise inimese intiimsfääri ja voodisse trügimine, no mis see siis on?
Täpipealt selline suhtumine, milles nad usinalt "homofoobe" süüdistavad !
Kas te ei taha aru saada, et siin pole küsimus Rämmeli või kellegi teise voodielus ja sealses võimekuses, vaid me räägime probleemist, et sõjakas homo-vähemus tahab hakata ühiskonnas oma reegleid kehtestama - ja vajadusel reeglitele mitteallujaid karistama !!! USA-s on juba 'õied' näha - homoseksualismi propagandale vastu olijaid lastakse töölt lahti ja homo võetakse asemele.
Küsimus ei ole juba ammu mitte seksis ja voodielus, vaid on poliitiline võitlus, võitlus võimu nimel, oma eriõiguste kinnistamiseks ja teiste(vastuolijate) represseerimiseks.

* * *

Mihkel Kunnus: SIRP
"... Suur osa kogumiku mahust pühendatakse mõistagi homofoobiale ja korduvale selgitamisele, et sõna „homoseksuaalsus” on väga heterogeense inimgrupi väheütlev üldistus. Mitte-heteroseksuaalseid orientatsioone ja identiteete eritletakse kohati rohkem kui kümnesse kategooriasse (lk 57-58). Siin on ka üks suuremad palke teraste pinnutuvastajate silmis. Soovitan kogumikku lugedes jälgida, kui suuri eristusi suudetakse teha sellises üldkategoorias nagu homofoob(ia).

Selles kogumikus ei ole homofoob inimene, ta on osake näotust massist, kes tuleks seaduse jõuga silma alt ära koristada. Homofoobil puudub isiksus, homofoob ei vääri fokuseeritud pilkugi, rääkimata dialoogist. Mida arvata tähelepanelikkust ja eristusi nõudvast vähemusõiguslasest, kes ise ei tee vahet Peeter Mardna ja Varro Vooglaiu lähtepunktide vahel, ei erista skinhead’i Tõnis Lukasest, anonüümset netikommentaatorit Joel Luhametsast? Ühed värdjad kõik, eks? Tegijad pidanuks aduma, et mõjuvad paratamatult esindajatena, ning autoreid tulnuks valida iseäranis hoolsalt (siin on ka häid autoreid, aga need jäävad paratamatult tagaplaanile).

Prohmakad, mis siin sisse on lastud, on nii räiged, et kompromiteerivad kogu püha üritust: kõrvaltvaatajal on paremal juhul piinlik näha, kuidas nõutakse mõistmist ja tähelepanu ja eristamist, kui ise ollakse mõistmatud, tähelepanematud ja üheülbastavad.

Kui MTÜ Eesti Gei Noored tahaks oma moraalset kapitali pisutki tõsta, oleks elementaarne paluda alustuseks vabandust oma pimedalt agressiivse käitumise pärast nii Mardnalt kui Lukaselt. Kuni seda pole tehtud, jääb EGN vähemasti minu silmis ennasttäis fanaatikute kambaks, kes peab oma sättumusega kaasnevate huvide kokkulangemist õhtumaise kultuuri üldsuundumusega isiklikuks kangelasteoks. Loodetavasti suudab ka Reimo Mets varsti näha Lukases ja Mardnas ennekõike inimest (vahest isegi inimest, kes seisab väärtuste eest, millesse ta usub ja mille kandjaid esindab!), mitte „ühte homofoobi”, kellele lajatada kohe, kui mõni paragrahv vähegi võimaldab.

Selline, kurikas selja taga, empaatiast rääkimine on lihtsalt tülgastav, sõltumata rassist, soost, seksuaalsest orientatsioonist ... "


http://www.sirp.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=12602:oigusegeen-ja-opitud-sugu-ehk-oige-sallivuse-kehtestamine-&catid=9:sotsiaalia&Itemid=13&issue=3349

Vello

#100 Re: http://veikorammel.wordpress.com/

2011-08-28 18:49

#95: Valdek - http://veikorammel.wordpress.com/

Jagan seda arvamust. Rämmel soovib ju nii väga kuulsaks saada.