AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE jaoks automaatselt loodud.

Veiks

#1

2011-11-20 11:42

Siiber
Aarne

#2 Re:

2011-11-20 12:32

#1: Veiks -  

 Veiko, kas Sul on võimalik  parandada peitsioonis üks viga? Nimelt "muljetavaldav" kirjutatakse eesti keeles igal juhul kokku.

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2011-11-20 12:53


Veiks

#4

2011-11-20 12:58

Ei õnnestu enam.
ER

#5

2011-11-20 13:09

Samuti on võhiklikkus kahe k-ga. See jäi silma esmapilgul, tervet kirja pole veel läbi lugenud.

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2011-11-20 13:21


part24

#7

2011-11-20 13:34

Siiiiiiiiiiiber!

Külaline

#8

2011-11-20 14:45

Aitab juba sellest lihtrahva alandamisest ! Reformikad on viinud meie Eesti madalseisu, olgugi et kirjade järgi on keskmine palk üle 800 EUR-i ja pension 581 EUR-i. Olles invapensionär ja saades keskmise puudega ja 60% töövõimetusega 128 EUR-i tahaks küsida - KUIDAS SELLISE SUMMAGA ELADA TÄNASEL PÄEVAL ???

Külaline

#9

2011-11-20 14:52

Suurel määral toetudes faktidele ja omades südametunnistust - pean seda õigeks!

Külaline

#10

2011-11-20 14:53

Reformierakondlasest Andrus Ansip on aidanud kaasa sellele,et minu abikaasa on arsti poolt välja kirjutatud valede ravimite tõttu sügava puudega,reformierakondlasest politseinik Aivo Põdersalu rüüvis meie kinnistu.Oleme peaaegu kodutud.Tartu maakohtuotsusega on Mati Nihveltil keelatud põõrduda kohaliku perearsti Ülle lainurme poole ka siis kui tegemist on eluohtliku tervisliku seisundiga,mis vajab kiiret meditsiiniabi.S.t.seda kui juhtun nägema autoavariid,kus inimeste elud on ohus ,ei tohi mina kutsuda kohalikku arsti.Kui kutsun ootab aasta vabadusekaotust.Lihtne inimene ei saa abi ,kaitset ega õigust.lihtsa inimese tõde summutatakse valeks.Soovin praeguse valitsuse tagasiastumist ja soovin et antakse võimalus rahval valida vabas Eestis President.,
Veiks

#11

2011-11-20 15:44

Palun Sudaku ees vabandust, viga oli siiski minu poolne.

See postitus on eemaldatud tema autori poolt (Näita detaile)

2011-11-20 16:19


See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2011-11-20 16:21


Raivo Orgusaar

#14

2011-11-20 16:30

Käsitlematu, kuidas saab seadusega keelata inimest arsti kutsumast? Lugedes minu blogisid, ärge enam imestage mitte millegi üle:
http://orgusaar.ee/et/blogi
http://et.netlog.com/raivoorg/blog

See Tarandile panustamine petitsiooni lõpus on muidugi täielik lollus! Me vajame uusi nägusid poliitikasse. Tarand pole enese alalhoiu eesmärgil mitte kunagi paljastsnud ei kogu selle oblasti pankuritest oligarhidele allumist ega ka teisi pimesi toestatavaid rahvavaenulikke tegusid seal valevalitsuse koridorides... Kuidas küll saab sellist meest eeskujuks võtta?
Veiks

#15

2011-11-20 16:32

No-neh Raivo, ka mina kahtlen, kuid.....
Raivo Orgusaar

#16 Re:

2011-11-20 16:33

#13: -

Kas Sa valitsuse vigast Ping Pongi, mis rahvast hävitab ka näha suudad?

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2011-11-20 16:49



Külaline

#18

2011-11-20 16:59

Mina olen ka üks majanduspõgenik! Eestimaa nägi ju ometi, millise hinnatõusu Soomes €uro tulek korraldas.
Nii mõnegi maa majandusteadlased teavitasid, mis €uro tulek kaasa toob, miks ometigi seda aksepteeritud?
Viimati kevadel hoiatas majandusteadlane Eestit, et kui nüüd veel ruttu EL - dust koos Soomega välja astute, olete omadega mäel, aga kui ei astu, olete kõik veega alla tõmmatud! Kas tõesti üks suur ja mõttetu Nöukogude Liit ei õpetanud meile juba piisavalt?
Eestlane

#19 Kaitsevägi

2011-11-20 17:01

Iseenesest ilus pretensioon. Juhin lihtsalt tähelepanu ka kaitseväe probleemidele. Hiljuti päevavalgele kistud mereväe kõnts ning Kaitseväe peastaabi täiesti läbi kukkunud käitumine annavad tunnistust, et kogu Kaitseväes on terve süsteem mäda, korrumpeerunud ning kõlbmatu. Meie kaitseväes valitseb ebaeetiline ning negatiivne korruptsioon ja nepotism. Negatiivne selles mõttes, et edutakse pugejaid ja mööda nööri kõndijaid mitte inimesi kellel oma arvamus millestki on ja kes suud lahti teha julgevad. See on viinud ka kogu kaitseväe lahingvõime ning teovõime üldse väga madalale tasemele. Mind häiris tohutult Laaneotsa kõne hiljuti peetud Kaitseväe 93 aastapäeval kus ta teatavaks tegi, et Eesti on kaitstud paremini kui kunagi varem. Siinkohal sobiks tegelikku olukorda illustreerima tundmatu sõduri tsitaat: "Meie kaitseväe juhtivkoosseisu (nii kaader, kui ka reserv) ei valita/arendata lähtuvalt intelligentsusest, vaid mingitest muudest printsiipidest lähtuvalt. Õigemini, igasuguseid printsiipe eirates. Inimese võimekus juhina (ja see oli ju otseses korrelatsioonis intelligentsusega) ei pruugi rolli suurt mängida tema karjääris. Pikemat aega on paistnud põhiliseks karjääri edendavaks omaduseks olnud vigade vältimise oskus ning oskus suu kinni pidada ja käsku täita. Ja kui vigu tehakse, siis oskus olla jäägitult lojaalne. Aur läheb raua arendamisse ja aina võimsama (õigema) struktuuri loomisesse. Ühtegi meil kehtivat struktuuri pole tõsiseltvõetavalt katsetatud, enne, kui järjekordne muutmiste laine tuleb. Sellise sõjaväe saatuseks saab olla vaid 1941 juunikuu punaarmee koopia." Ehk siis minu ettepanek oleks tulevikus koostada ka pretensioon Kaitseväe kohta, et ka sealsed juhid lõpetaksid rahvale näkku valetamise.
Raivo Orgusaar

#20 Kohtuniku nimi

2011-11-20 17:16

Ma ootan ammu juba pikisilmi, millal need inimesed, kes teavad rohkem, kui tavakodanikud ja leiavad ülesse oma südametunnistuse, julgevad hakata paljastama võimuloleva süsteemi tegemisi. Olen kindel, et kogu tõde kuuldes kahvatuksid ka nende näod, kes siiamaani ja omast pimedusest reformivalitsust toetanud on...
Loodan, et peagi saabub ka see aeg!

Nagu ma alati öelnud olen, soovin ma teada, millise põrsakese maski taga milline koletis tegelikkuses peidus on ja seega ehk avalikustate selle Tartu Maakohtu kohtunuku nime, kes selle arsti poole pöördumist keelava otsuse vastu võttis. Ma arvan, et ma pole ainus, kes soovib müüdavatest kohtunikest ülevaadet omada...

Külaline

#21

2011-11-20 17:55

Mingisuguseid sotse, keski, isamaad jms eestis hetkel tegutsevat parteid ma ka valitsuses näha ei soovi. Nemad samasugused.

Külaline

#22 Re: Kohtuniku nimi

2011-11-20 18:03

#20: Raivo Orgusaar - Kohtuniku nimi

KOHTUMÄÄRUS.

Kohus     Tartu Maakohus

Kohtukoosseis. Eveli Vavrenjuk

Määruse tegemise aeg ja koht:20.aprill2010a.Tartu kohtumaja

Tsiviilasja nr.2-10-3579

Tsiviilasi.ülle Lainurme avaldus isikuõiguste kaitseks lähenemiskeelu ja muude abinõude  kohaldamiseks.

avaldaja nõue ja põhjendused.

Ülle lainurm esitas Tartu Maakohtule avalduse paludes kohaldada oma isikuõiguste kaitset kolmeks aastaks Riida Nihvelti ja Mati Nihveltil igasugune suhtlemine Ülle Lainurmega,helistamine nii eraasjades kui tööasjades ning Ülle lainurme kohta kirjutiste  kommentaaride ja blogi sissekannete tegemine avalikus internetikeskkonnas.

Ülle lainurm töötab O/Ü-s Koosa perearstikeskus perearstina.Avaldaja on olnud perearstiks ka Mati Nihveltile ja tema ema Helju Nihveltile.Mati Nihvelti abikaasa  ei ole kunagi olnud rahul avaldaja tõõga.,ning on äärmiselt häirival viisil avaldanud avaldaja suhtes oma halvakspanu,etteheiteid ja valesüüdistusi.Riida nihvelt süüdistab  Ülle lainurme alusetult mitmete inimeste surma põhjustamises.,ning vääras ravis.oma abikaasa ema Helju Nihvelti surma põhjustamises ja mati Nihvelti vääras ravis.Riida Nihvelt on solvanud Ülle lainurme poega ja ta abikaasat.Avaldaja leiab,et puudutatud isikud on teotanud tema au nii ebaõigete faktiväidete,kui ka ebaõigete väärtushinnangutega.

Ülle lainurm palub oma isikuüiguste kaitseks kohaldada kolmeks aastaks Riida nihvelti ja Mati nihvelti suhtes lähenemiskeeldu,keelates neil Ülle lainurmele läheneda enam kui 100 meetrit ning keelata Riida nihveltil ja mati Nihveltil igasugune suhtlemine  Ülle lainurmega. e-kirjade,tavakirjade saatmine,helistamine nii eraasjades  kui tööasjades.Ülle lainurme kohta kommentaaride avaldamine internetikeskkonnas.

 

Asjaosaliste põhjendused.

15.veebruaril2010a,toimunud kohtuistungil selgitas ülle lainurm Mati nihvelt on kaasatud menetlusse otstarbekusest lähtuvalt.

Avaldaja leiab,et teatud ulatuses on aktsepteeritav,et perearst peaks taluma kriitikat aga kui see kriitika läheb üle isiklikuks solvanguks,kus splvatakse ka pereliikmeid,siis see väljub taluvuspiirist..

Kohtu seisukoht,

kohus hinnanud kogutuid tõendeid nende kogumis,leiab et avaldus on põhjendatud ja kuulub rahuldamisele. Võlaõigusseadus§1047 lg1 kohaselt.

seega on kohus seisujohal,et Riida Nihvelt ja mati Nihvelt on avaldanud andmeid.

Lisaks kõigele alustas kohtutäitur kohtumenetluskulude kinnipidamist 1000 euro suuruse mitte riida Nihveltilt vaid sügava puudega isikult Mati Nihveltilt.Antud loos on mati Nihvelt täiesti süütu aga kuna tema pensionist on võiimalik 50 %kinni pidada siis nii tehtigi.Riida Nihveltilt ei peetud kohtukulusid.

leian et tegemist on otseselt võimu näitamine.Terviseametist saadetud ravimite nimekiri sisaldab ainult tugevatoimelisi narkootilisi uinuteid,mida perearst pool aastat iga kahe mädala tagant Mati Nihveltile kirjutas ja mille toimel ta ei saanudki letargilisest olekust välja tulla.


Külaline

#23

2011-11-20 18:54

Muidugi peab Ansip taanduma - ning kohe võluväel hakkavad voolama piimajõed, kasvama pudrumäed, ülemaailmne majanduskriis taandub ning kõik inimesed tervenevad misiganes haigustest.

Külaline

#24

2011-11-20 19:10

Lisaksin, et paljud pisiõnnid-piigad kasvavad ilma ühe vanemata, kuna siin pole tööd ja kui ema/ isa koju tuleb, ei tunne laps teda ära!!!!! Lähen ka ise siit esimesel võimalusel mujale tööle, kuna toimus bürokraatiline koondamine, aga maksud nõuavad oma!!! Sooviks, et hr. Ansip ja teised elaks ka ühe kuu 326.- euroga!!!!!Miks me ometi vaikime, aga sellepärast, et kui suu avame, siis meid lihtsalt visatakse tänavale ja töö juures palka juurde nõudes on vastus ühene " kui ei meeldi, mine ära" ja ME LÄHEME!Aga kes lõpuks neid söötma hakkavad? Eakad, kes ei saa enam kuhugi minna....jne.jne.jne.....Lõpuks ometi leidus õigeid inimesi, kes selle ette võtsid, kerge olema ei saa, sest meie ministrid hoiavad tugevasti toolist kinni....aga jõudu, jaksu sellel karmil õigluse jalule seadmise teel tegijatele!!!!

Külaline

#25

2011-11-20 19:38

See kõik on õige , mis siin kirjas on aga panen ka natuke kirja , kuidas Ansipi valitsus , meie pere elu mõjutanud on.Olen ise pensionär, krooni aeg tulin kuu lõpuni ilusasti rahadega välja aga nüüd , proovi kuidas tahad, kuu keskel kipub raha otsa saama. Teatrist ja raamatute ostmisest olen pidanud juba ammu loobuma.Nüüd, minu suureks kurvastuseks,läheb minu noorema poja pere , inglismaale lilli pakkima, sest siinse palgaga ei ole neil kuidagi võimalik omale eraldi elamist soetada(isegi mitte üürimise teel).Süda jääb minul valutama, kas satuvad õigete tööpakkujate otsa või jäävad viimasest rahanatukesest ilma.KURB, VÄGA KURB ON!OLEKS NOOREM , LÄHEKS KAASA AGA KES NII VANU SEAL ENAM OOTAB!