AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE jaoks automaatselt loodud.


Külaline

#2151

2012-01-31 20:59

Õige tegu,et selle kirja kirjutasite.
Ega Ansip ise selle peale ei tule,et lahkuda.
Ta on ikka nii hämanud,et aeg on ta maa peale tagasi tuua.101 dalmaatsia täpikesel ka aeg tegudeks.Kaua nad rahvast orjastavad oma tegevusetusega ja raha kasseerimisega maksumaksja taskust.
Kaua võib?
Kommar Unzip

#2152

2012-01-31 21:44

Hea oleks küll, kui see loom,kes Eesti lihtrahva elu ja heaolu hävitab, lüüakse minema ja häbiposti lüüakse. Aga kuna ta on pätt ja rikas, kes võitleb ainult rikaste ja sõprade heaolu eest siis on vähe tõenäoline, et ta minema lüüakse, sest eestis on sellised hästi kaitstud. Ta arvab teadvat, kuidas lihtrahvas elab aga tegelikult ei tea ta midagi, kuidas ta saakski, tal ju sellised tuttavaid pole.

Külaline

#2153

2012-01-31 23:11

kui jõudsin lugemisega väiteni vene ja eesti kogukonna kokkuleppest pronkspuusliku äraviimise edasilükkamisest peale 9. maid, siis oli ka selge, keda see üleskutse teenib. Kremlit teenib. Praeguseks on teada, et 9. maiks oli kavandatud kremli poolt suurejooneline riigipööre aga see läks vett vedama... tiblad
Veiko Rämmel

#2154 Re:

2012-01-31 23:24

#2153: -

Ole hea kallis kreml, osta endale ajud!


Külaline

#2155

2012-02-01 10:33

Olen selle petitsiooniga täielikult nõus. Andrus Ansipil on viimane aeg tagasi astuda. Soovin muuta Põhiseadust ja valimisseadust ja presidendi institutsiooni. Kandideerin uueks Eesti Vabariigi presidendiks, et viia ellu eesti rahva kannatava enamuse tegelik tahe.

Külaline

#2156

2012-02-01 12:36

Ei olegi väga kommenteerida.Fakt on see,et Eesti rahvas ei vaja peaministrit,kes oma vaimus elab mingis kauges galaktikas.
India on kiirelt arenev riik.Elatustase on seal kehvavõitu,aga päris puruvaeste maade hulka enam ei kuulu.Samas ei ole kuulnud India peaministrit hõiskavat,kui korras neil kõik on.

Külaline

#2157

2012-02-01 12:56

Meie KÕIGI PARTEIDE eesmärk on OMA PARTEI JA PARTEILASTE rikastumine ja VÕIMUAHNUS. Riigi ja Rahva huvide eest ei seisa ÜKSKI PARTEI.
Kuna Riigikogu EI ESINDA RAHVA HUVISID - Poleneil ka ÕIGUST RIIKI esindada. TEHKE ESIALGU VALIMISSEADUS DEMOKRAATLIKUKS - Rahva valimistahet arvestavaks.

Külaline

#2159

2012-02-01 17:17

masendav
teine sort

#2160

2012-02-01 20:00

täiesti masendav, annab inimestele

Külaline

#2161

2012-02-01 20:47

Mittetäidetud lubadustele lisanduvad manipulatsioonid-viimane näide-kuidas õpetajaid palgaküsimustes otseses mõttes ässitatakse nüüd juba omavalitsuste vastu. Viimane rahastamise eelnõu on päris mõtlemapanev ja ületab piirid, mis näitaks üles kübetki asutust omavalitsuste vastu. Lõppude lõpuks, kus need kõik Eesti riigi kodanikud, kes maksavad makse ja ägavad koormiste ja ebamugavuste all, mis järjest meie elu täidavad,lõpuks siis elavad? Omavalitsustes ju ometi! Kes teenib sellele riigiaparaadile raha, kes on endale selles ühiskonnas järjest soojema äraelamise loonud? Raha ei teeni meie riigiaparaadi ladvik mitte tööga, vaid inimestelt laekuva raha järjest suuremas mahus riigiaparaadi hüvanguks suunamisega läbi seadusandluse. See ei ole riik, mille eest me laulsime ja ketis seisime.Selle riigi lõpp saab alguse meeleheitest. Miks meie mälu on nii lühike ega õpi esimeselt Eestilt mitte midagi.

Külaline

#2162 Selle samba-haridusministri suust on pärit sõnad:

2012-02-02 12:13

et riik (see on siis riigiesindajad ...) võivad ja peavadki valetama ... õpetajate palgatõusuks ei jätkuvat raha, tuleb leida sisemiste reservide arvelt ...
Ootamatu summa ja mitte väike ...

http://www.epl.ee/news/eesti/taismahus-rahapuuduses-aaviksoo-eelarves-on-hiigelsumma-ei-tea-milleks.d?id=63861594

Seoses valetamisega veel üks üllitis

http://www.maaleht.ee/news/uudised/elu/minister-jaak-aaviksoo-kellelgi-ei-ole-kavas-koole-kinni-panna-see-on-rahva-hirmutamine.d?id=63860000

Ja neid näiteid võib tuua hulgi.

------------------------------------------------------------

Üks kommentaar:

Rahva mälu
02.02.2012 07:35
Et kui ei läinud DASA läbi, nimetame ümber ja rahastame ikkagi ...
Et ega siin elavale rahvale pole ju tarvis - aitame hoopis Kreekat ...
Et ega siia riiki pole ju investeerida enam tarvis - investeerime parem Jordaaniasse ja Ameerikasse ...
Missioonidesse ...
Kuluhüvitistesse ...
Suurte juhtide üle kuldamisesse ...

Ja nii võib lõputult jätkata, loetelu saab väga pikk ...

Päästjad, meditsiinitöötajad, politseinikud, õpetajad ja veel paljud riigi eksisteerimise alustalad aga peavad leidma raha ''sisemiste reservide'' arvelt. ...

Nii nagu omal ajal oli tungiv tarvidus ära kaotada metskonnad ja metsanduslik järelvalve metsavahtide näol, et metsas saaksid toimetama hakata ''asjatundjad'' ja ka takistamatult ''omanikud'' ... toimemehanism on tänases päevas ilmekalt näha.
Kõikide toimemehanismide analüüsi tulemusena jõuame välja loendamatute bürokraatide-ametnike armeeni, kes jooksutavad inimesi ühest kabinetist teise ja ise ei vastuta mitte kui millegi eest. Ilmekalt on paljudest olukordadest näha, et see ametnike armee isegi ei tea, mida nad peavad tegema - veel hullem, nad ei tea, mida nad võivad teha ... vastutust veeretatakse ühest kabinetist teise, aga selle töö tegemise mängimise eest tasu tahetakse kordades rohkem saada, kui tavainimesed või ühiskonnas väga suurt vastutust vajavates ametites olijad ja tegelikud elu üleval hoidjad ning säilitajad.

Raha lihtsalt laiaks löövaid ametkondi on oi kui palju siin riigis ja suur algus on seal üleval ''kullamäel'' või rahva suus vargamäel, kus poliitkratid on koos omade käsilastega endale mugava, täis hüvesid pesa teinud ja loonud endi hüvesid kaitsva bürokraatide võrgustiku üle terve riigi ning veel kaugemalgi, suure Brüsselini välja...

Ega siin pole muid variante, kui paras aeg on siia alles jäänud inimestel teha üks üle interneti toimiv referendum.

Selgituseks:

Rahval on olemas täielikult seadsuslik võimalus mõjutada reaalselt riigivõimu.
Vastavalt euroopa õiguse põhimõtetele, põhiseadusele on kõrgem võim rahval.Rahva tahet, võimu ei saa piirata ükski õigusakt (vt.ka viimast riigiõiguse tunnustatud asjatundjate põhiseaduse kommenteeritud väljaannet). Selleks , et muuta võimu tegemisi, tuleks rahval võtta vastu uus põhiseadus.Uue põhiseaduse vastuvõtmise jaoks on vaja korraldada rahvahääletus,mille korraldamiseks ei ole vaja riigivõimu (riigikogu jne).Riigivõimu on vaja põhiseaduse muutmisel, mitte aga uue põhiseaduse vastuvõtmisel (muutmise mõiste on PS kommenteeritud väljaandes väga ilusti lahti seletatud). Algatage üleriigilised rahva arutelud (nn. aktivistid kohapeal, internetis) uue põhiseaduse koostamiseks , vastuvõtmiseks etc.Kui enamus eesti kodanikest on andnud oma hääle uue põhiseaduse poolt, siis automaatselt on seaduslikult praegune põhiseadus kaotanud oma kehtivuse.Sellega saame lahendada nii riigikogu palkade, suuruse , presidendi institutsiooni, põhiseaduse ülimuslikkuse, kõrghariduse, parteide jne. küsimused ühe hoobiga.

PÕHISEADUST SAAB RAHVAS ISE KOOSTADA! RAHVAS ON EV-s KÕRGEIM VÕIM!


Külaline

#2163 Äkki kedagi huvitab meie juhtpartei teguviisidest mõni

2012-02-02 15:07

Reformierakond röövis Eesti rahvalt iga järgneva aasta kaks kuni kolm riigieelarvet.

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2012/01/reformierakond-roovis-eesti-rahvalt-iga_30.html

Külaline

#2164 :-)

2012-02-02 18:43

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/delfi-video-haridusminister-aaviksoo-sai-anonuumse-soimukirja-ning-lahkus-arritatult-konverentsisaalist.d?id=63865506

et siis tõde olevat sambaministrile valus lugeda ...... huvitav, mida kostaks sellise kirjakese peale pääminister, kui see talle üle antaks või siis THI


Külaline

#2165

2012-02-02 20:16

Oli SUUR VIGA et jätsime peale Eesti Vabariigi taas-iseseisvumist endistele kommunistidele ja komsorgidele võimaluse riigitüüri juurde pääseda...
mõttekatkeid elust

#2166 Re:

2012-02-02 21:12

#2165: -

Oli suur viga, et me lasime teha parteide tagatubades teha valimistulemustega tšiki-briki  ..... lihtsamalt lahti seletades tegelikkuse asendamise parteile sobivate lammutajate ja riigi põhja laskjatega alates Laarist ja Merist ... lõpetades Ansipiga, kes on riigile rohkem kahju toonud ja siinsele rahvale ....... kui keegi teine valitsejatest.

Kas keegi tõstis selle vastu häält - EI TÕSTNUD ...

Kas keegi hakkas sellele vastu - EI HAKANUD ...

 

MIKS ?

Sest kõik kõndisid ringi ''roosas lubaduste lausvalede udus !

SEST MEIL ON VÄGA LEVINUD LAMBA JA ORJA MENTALITEET AJUPESTUD ROOSADE MULLIDE UDUS OLEVA RAHVA SEAS.

Kui keegi üritaski reformipartei kontrolli all oleva meedia kaudu sõna võtta, siis järgnes sellele koheselt sõnavõttu ellimineeriv skandaal - nii et nii palju siis rahva valgustamisest meedia kaudu.

Kes tahab olla ori - orjapidaja ..... sellega on enam-vähem kõik öeldud!

 

 


Külaline

#2167

2012-02-02 21:25

Petitsioon on oma olemuselt küündimatu! Ei piisa tehtud vigade kirjeldamisest! Missugune on lahendus? Kuidas saavad aastaid tõsiseid vigu teinud erakonnad ikka ja jälle võimule. Kas ühe või teise isiku võimul püsimise tagab ühe sportlik vorm ja teise eriline aura? Või on viga kuskil seadustes, ehk isegi Põhioseaduses? Kui teie, austatud autorid, oskate neile küsimustele vastata ja ka petitsioonis ära näidata ka tegevusprogrammi, on mõtet hakata allkirju koguma.

Külaline

#2168

2012-02-03 09:12

Eesti valitsusel pole oigust salaja/vaikselt allkirjastada Eesti rahvale kahjulikke rahvusvahelisi lepinguid. Eesti valitsusel on yks ylesanne: seista oma rahva oiguste ja heaolu eest.

Külaline

#2169

2012-02-03 09:52

#2167. Aga palun ettepanekuid, tegemist on ju avaliku kirjaga- need peaksidki valmima kollektiivse toona. Nii, et arge syydistage kyyndimatuses vaid looge kaasa, kui olete samuti rahulolematu ja soovite muutust.





Külaline

#2170

2012-02-03 19:59

Lipud lehvima ja täiskäigul ainult edasi!!!Ehk suudetakse Eestis ykskord ometi kord majja luua...

Külaline

#2171

2012-02-04 10:31

Tubli ettevõtmine. Soovin edu!

Külaline

#2172 mnjaaa

2012-02-05 15:43

Vanajumalal saab siiber eestlaste ükskõiksusest ja ta otsustab nendega läbi viia ühe katse. Ta kutsub kõik eestlased enda ette ja ütleb :"Homme puuakse teid kõiki ülesse". Eestlased on vait, nohisevad omaette ja põrnitsevad altkulmu. Vanajumal on kerges segaduses ja kordab uuesti :"Homme puuakse teid ülesse"! Tagantreast küsib keegi: "Kas nöör antakse või peab kaasa võtma"?

Külaline

#2173

2012-02-05 22:57

Яне верю ему. Для разрития эстонского государства мало сделал положительного, больше отрицательного в его действиях, как политика.

Külaline

#2174

2012-02-06 18:32

Ammu oleks aeg!!!

Külaline

#2175

2012-02-06 20:47

Kirjas kõik õiged asjad millest valitsus ei hooli ja omalt poolt tean ,et on survestatud ka terviseasutusi sel viisil,et nad langetaks töövõimetusprotsenti ja puudeastet -ei hooli inimese tasandil -tellitud rohtusid pole Eestisse tarnitud,segadused sotsiaalsfääris jne.mis me räägime rikkurite valitsusest-töömehest neil suva.