UUS PÄEVAKOHANE KÜMNE MEHE AVALDUS

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni UUS PÄEVAKOHANE KÜMNE MEHE AVALDUS jaoks automaatselt loodud.


Külaline

#1

2013-12-01 19:18

Hädavajalik ettevõtmine! Me ei saa loobuda sellest mida meie esiisad välja võitlesid oma verega!

Külaline

#2

2013-12-01 19:50

tere ilusate jõuluaega tulemas
ummi

#3 urmas

2013-12-01 19:55

ja olen töökas mees koristan koijamehe tööd talvel on lume rokimine ja suvel muruniitmine kevate prahti koristamine ja sügisel lehti riisumine tööd elan tartus

Külaline

#4

2014-02-17 10:04

Arvan, et igati õige ettevõtmine!
Kulda

#5 Eesti-Vene piirilepe

2014-02-26 14:02

Olen meie riigis ja valitsuses pettunud. Mõttetu, ajuvaba, argpükslik käitumine. Kuritegu eestimaalaste (mitte ainult eestlaste) vastu. Riigikogult pole ka midagi oodata, kuigi mõni harv mõistuseterake on sealt siiski pudenenud. Aga üldiselt tühikargajad!
Lihtsalt uskumatu arulagedus. Rahvahääletus oleks siin ainuvõimalik mõistlik tegevus.
Ootan väga presidendi sõnavõttu antud küsimuses. Võib-olla paneb tema neile tegelinskitele aru pähe. Lennart Meri küll oleks pannud.
Tartu Rahu Põlistamise Selts soovitab

#6 Tartu rahu kaitseks ja piirimuutmise vastu --- 93. meeleavaldus

2014-08-05 10:20

Tallinna südames toimub E 25.8.2014 kl 17 järjekordne meeleavaldus Eesti ja Venemaa riigipiiri uutmise vastu ja õigusliku järjepidevuse, Põhiseaduse ja Tartu rahulepingu kaitseks.

Koht: Vabaduse väljakul Vabadussamba trepi ees.

Registreeritud Põhja prefektuuris kui meeleavaldus kodanikuühiskonna aktiviseerimiseks

eeldatavalt kuni 25 osavõtjaga.

Korraldaja: Miina Hint

Külaline

#7

2015-03-11 15:49

TARTU RAHU on ainuke Eesti vabaduse püsimisena preambuliks.

Külaline

#8

2015-08-03 07:17

Ma ei arva, et uue piirileppe sõlmimine Venemaaga ei ole põhimõtteliselt mõttekas ja võimalik, kuid 1) praegu ratifitseerimisele minev lepe on ühepoolne - Venemaa võtab kõik ja ei anna vastu midagi, ei territooriumi, ei kompensatsiooni kinnis- ja vallasvara omanikele ega ka Eesti Vabariigile; 2) lepinguid ei sõlmita ei terroristide ega sõjakurjategijatega - ja de facto kuulub tänane Venemaa administratsioon mõlemasse kategooriasse - seega on leping mitte kahepoolne vaid terroristidepoolne väljapressimine, mis ei anna Eestile mingeid garantiisid võrreldes olemasolevatega; ja 3) mis ehk kõige olulisem - vaata kuidas vaatad, aga kuna Eesti Vabariigi ja Venemaa vaheline piir on määratud Põhiseaduse Artikliga III ja täpselt, siis uue piirilepingu sõlmimine denonseerib Tartu Rahulepingu, seega peaks lepe olema kirjutatud nii, et muudetakse Tartu Rahulepingu Artiklit III, kusjuures see eeldab Eesti Vabariigi Põhiseaduse muutmist vastavalt Põhiseaduses sätestatud korrale. Kõige õigem oleks eelmiste valitsuste poolt sõlmitud lepete denonseerimine RK poolt, või siis vähemalt külmutamine (kasvõi viitega Krimmi annekteerimisele - s.t. kuni Venemaa ei näita, et ta lepingutest ka kinni peab, ei sõlmi me uut piirilepingut).

Külaline

#9

2015-10-09 15:42

Eesti Vabariigi Põhiseaduse §122 ütleb: Eesti maismaapiir on määratud 1920. aasta 2. veebruari Tartu rahulepinguga ja teiste riikidevaheliste piirilepingutega. Sõna „ja“ viimases lauses tähendab seda, et nii Tartu rahuleping kui ka teised rahvusvahelised piirilepingud kehtivad üheaegselt. Venelast ega neid ministreid, kes soovivad Venemaaga uut piirilepingut sõlmida, ei usalda ma raasugi, puistavad liiva silmi, valetavad ja lubavad mis tahes muutusi, seda pole meil vaja, sest Tartu rahuleping on meie Eesti sünnitunnistus, ja seda ei tohi, pole vajalik muuta ega asendada. Ega Venelane oma lepingutest niikuinii kinni ei pea, vaid üritab ekspansioonimõttes kiiresti laieneda, et kõik oma käppa alla saada. Aastal 1939 allakirjutatud nn baaside lepingu teise osapoolena kinnitas Venemaa Tartu rahulepingu kehtivuse omapoolset tunnistamist ja see jääb nii, kuidas kokku lepitud. Sellist reeturlikke ministreid tuleb koheselt omast ametikohast eemaldada, et nad enam kahju Eestile ega Eesti rahvale ei tekitaks. Minu arvamus on selline, need ministrid, kes üle rahva pea uue piirilepinguga nõus olevad, on meie suhtelises nägemiseks koheselt meilt antud mandaadiga riigikogust otsekoheselt eemaldada. Demokraatia tähendab: „Meie oleme see rahvas, kes otsustab ja teie poliitikud teete seda, mida Eesti rahvas, meie soovime ja mitte vastupidiseilt“. Teil ega Venemaalt pole midagi nõuda, piirid jäävad selliseks, kui nad Tartu rahulepinguajal kooskõlastatud said!!! Ei mingit vastuvaidlemist ja see nii toimub!!! Elagu Eesti ja Tartu rahuleping!

Külaline

#10

2016-03-26 14:11

Soovin õigust ja õiglust