Toetuse kogumine Chicago baari sulgemiseks Võrus

jänku juss

/ #26 naljakas

2014-04-15 19:48

Tegelikult on hale vaadate neid inimesi..... minge ja tehke mdiagi. ärge istuge siin arvuti taga ja nutke selle üle et teistel läheb hästi. elan ise üle tee majas, ei sega ükski öö mind see. kuiseda kohvikut polnud oli ka neid lällajaid piisavalt. kes suvel öösel randa lähevad ja tulevad.
Kui tahate rahus ja vaikuses elada palun kolige metsa... elate linnas ja peakiste sellega arvestama. vaatasin et oli ak kirjjutatud laste turvalisusest. baar avatakse alles kell 22 ja teie kui eeskujulikud vanema peaks teie võsukesed olema juba kodus teki all ja mõmmi kaisus magama jääma. kuid olen märganud nii mõnegi teie alaealist võsukest seal baaris ringi luusimas, kus siis on teie silmad kallid vanema. Baar suletakse kell 8 töötajad on teinud väljast ilusti hoovi puhtaks ja viimased kliendid kodu poole saatnud. kõik ilus viks ja viisakas. pole kuskil ohtu teie võsukestele.

ja kallis inimene kui sa selle kustutad siis ma käin seda tihti vaatamas postitan selle jälle tagasi, pole mõtet inimestele valetada kui sulle ei meeldi, kasva suureks ja tule välja oma toast saad kibestumisest üle :D