Valitsuse tagasiastumine ja erakorralised ausad valimised!


Külaline

/ #7

2015-06-11 15:12

1. Lähtuvalt probleemidest lähiriikides toimuvast - Soomes, Rootsis, UKs jne (ka kasvõi EU pealinnas Brüsselis). Need riigid pole suutnud ja osanud enamuse sisserännanutega midagi peale hakata. .
2. Paljud elavad maksumaksja kulul (jõude) ja pole huvitatud / motiveeritud seal ka ise panustama, pigem otsitakse ülalpidajat. Soome riik käitub nendega nagu 'rinnalastega', keda on vaja toita ja seda kellegi kulul.
3. Eesti peaks enne oma vaesusprobleemi lahendama (statistika ütleb, et alla vaesuspiiri elab 30% elanikest), nö. ettevõtjate loba, et tuleb uus tööjõud on rumal, paljud pole tööst huvitatud, pigem mõnusast äraolemisest.
4. Riigil puudub plaan toimetulekuks. Me näeme osakmatust juba nüüd väiksema massi juures, kes kohal.
5. Vastutuse nende piirkondade eest peaksid võtma need riigid, eks antud piirkondades probleeme tekitanud, kelle kolooniad vm. need maad on olnud ehk kes tegelikult on probleeme loonud.
6. Mis peamine - tegu on inimkaubanduse ja organiseeritud kuritegevusega. Ületoomise eest makstakse suuri summasid - kindlasti pole tulijad kõige vaesemad inimesed.
7. Kui juba vastu kedagi võtta, siis peaks olema selge strateegia - keda, kui kaua antakse aega nö. jõude kellegi kulul elada, millisest hetkest on vaja omalt poolt ka panustada.