Traditsioonilise kristluse manifest

Prohveteering 2011

/ #263 Prohveteering 2011

2011-10-01 19:50

„Tuleb sõda, aga see saab olema lühiajaline.“
Isand räägib mulle aeg-ajalt. Ta ütleb: „See, mille ma seal üles tõstan toob vaimuliku sõjapidamise – mitte sisesõja, kuid ma kaitsen neid selle eest. Aga Euroopa saab mõjutatud. Sel ajal kui Taaniel palvetas oli samamoodi, taevastes oli sõda, Pärsia prints. Seal oli lahing käimas nii nagu see on täna. Ja Prantsusmaa ühendab oma jõud Suurbritanniaga ja mõnede teiste rahvastega. Tuleb sõda, aga see saab olema lühiajaline sõda.“
Kuulake mind, palun. „See sõda – ja ma ei räägi vaimulikust sõjast – leiab aset. See saab olema lühiajaline, sest nagu Prantsusmaa purustas Lähis-Idast tuleva kallaletungi seitsmendal sajandil, nii saab see ka tõusma üles ja purustama idast tuleva metsalise vallutusväed; ja nad saavad jagu kokkuleppest Venemaa ja Iraani vahel, ja nad võidavad ainult seetõttu, et ma olen paigutanud selle koja Prantsusmaa pinnale. Ja teie sõnade tõttu võidetakse lahing taevastes,“ ütleb Isand.
Teie ütlete: „Kim, me ei taha sõda.“ See tuleb siiski, kuid ärge olge hirmul. Meil on vaenlane, kes tahab vallutada, kes tahab ära võtta Euroopast Kristuse. Esimeses reas istuvad pastorid Madalmaadest ja Inglismaalt. Nad esindavad erinevaid pinnaseid ja territooriume, kus Jumal saab välja valama oma Vaimu. Saksamaa on nende hulgas, samuti Itaalia – seal saab olema võimas Vaimu väljavalamine. See on sõna otseses mõttes järgmine reformatsioon, mis saab tulema lepituse tõttu. Ja neljandast Reichist saadakse jagu, kuigi vihkamine Juudi rahva ja kristlaste vastu põhjustab deemonlikku raevu. Kuid Jumal on välja kuulutanud: „Üks sõna nende inimeste suust ja lahing võidetakse. See sõna on Jeshua, Jeesus, Jeesus. Öelge Tema nimi! Öelge Tema nimi!”
Jeshua, Sina oled kõigeväeline; Jeshua, Sina oled kõigeväeline.
Teie olete Tema pärand ja nii kallihinnaline Temale ja see, mida teie endas kannate on Tema pärand. Tema võitleb selle eest kui keegi püüab teilt seda ära võtta, siis murrab Ta tema käe. Tegelikult ütles Jumala Vaim mulle ja ma tahan seda teile öelda just praegu; „Kui keegi peaks tahtmata tulla ja püüda kõrvaldada seda, mida mina olen üles tõstnud, siis ma tapan ta,“ ütleb Isand. Miks peaks Jumal kedagi tapma? Sest Jumal ei luba, et Tema pärand teilt ära võetakse – see näitab kui püha see on ja kui armukade Ta on selle pärast. Ta on teid ostnud mitte äraostetavate asjadega, nagu hõbe ja kuld, vaid oma Poja kallihinnalise verega.
Tema varal teis ja selles kojas ei ole mingit hüpoteeki/pandivara. Viis korda enam. Mida see tähendab? See tähendab, et nad avastavad midagi väärtusesse puudutavat. See kellel on kõrv, see kuulgu, mida Vaim on rääkimas, sest toimub ostmine. Nad leiavad midagi väärtuslikku ja ütlevad: „ See on väär. Me omame seda! Püüdkem seda peita!“ Siis nad vaatavad uuesti oma töö peale ja ütlevad: „See on vale.“ Te ei pea tundma häbi. Nad saavad aru, et on olnud viga, eksimine; viis korda enam selle väärtusest antakse teile, nii et te saate teha ringhäälingu saateid.
Seadus on piiranud teie ringhäälingut, kuid see on mida ma tahan, et te teaksite: massiivne meediakeskus saab üles tõstetud, et maailm saaks maitsta ja näha, et Jumal on hea Pariisis, Jumal on hea, Jumal on hea!
Tema varal ei ole teist hüpoteeki, see olete teie. Ma räägin teist, Jumala kinnisvarast. Vastuseisvad hagejad ei saa tõsta ühtegi kohtuasja. Hind maksti avatud kohtus. Jumal ise pani Iseenda maha ristil, et olla teotatud inimkonna poolt – vaadakem Tema peale kui Ta oli seal ristil, käed laiali sirutatud, nemad, inimesed teotasid Teda. Vaadakem ja nähkem milline on Jumal – et kui Tema veri voolas ja maapinda puudutas, siis oli lõpp. Inimkond osteti tagasi, Jumala pärand anti tagasi sel päeval 2000 aastat tagasi. Jeesuse veri ostis teid välja. Vere märk on igaühe peal, kes on Jumala poolt välja valitud ja taeva väed nähes seda vere märki, nad kas põgenevad või siis tulevad teie juurde.