Oleme vastu mošee ehitamisele Tallinna või mujale Eestisse!

Tartlane

/ #173 Re:

2016-10-28 10:49

#23: -  

Ma ei poolda mošee ehitust, kuid, et "pagulased" Eesti rahva välja suretavad ei pea paika.  Nemad seda rahvast välja ei sureta. Siiski pooldan ma seda, kui Eesti pmst elab Euroopa rahade eest, soovid euroopa liidult abi ja ka NATOLT, siis on Eesti au ja kohustus ka aidata teisi riike, ka pagulaste vastuvõtul. 

 

Kahjuks on Eesti rahvas sellinne, kelle lemmiksöögiks on iga teine rahvuskaaslane. Tänavapeal keegi vajab abi, või on vaene, mitte keegi ei märka ega ei reageeri.  Ütlen ausalt Eestlased on  pohhuistlik rahvas kes on laisk ja ei viitsi teha tööd, küll aga kõvad kaagutajad, et nn pagulased tööd ei viitsi teha. Ma olen näinud poodides jne just seda, et nemad just viitsivad teha tööd, sest nende kodumaal sellinne mugavus nagu meil ei ole võimalik. Meie rahvas on liiga mugavaks läinud. 

 

Kui me sedasu üksteise vastu pohhuistlikult käitume ja Eestist mujale kolitakse, siis rahva välja suretamises oleme süüdi meie ise.

 

Vaadake ajalugu, oleme läbi elanud 800 aastat lakkamatut orjust, meid on mitmel korral küüditatud siberisse ja okupeeritud igasuguste rahvaste poolt. Aga näe, Eesti rahvas on tugev, siiani alles.




Tasuline reklaam

Reklaamime seda petitsiooni 3000 inimesele.

Loe lähemalt...