Oleme vastu mošee ehitamisele Tallinna või mujale Eestisse!

Miks

/ #271 Re: Re:

2016-10-30 13:16

#60: IKKA MAALANE - Re:  

 Sul on puudu kirjavahemärgistus, las ma aitan:
"Toetan ? Ei! Võõrast ja kurja usukultuuri EESTISSE !"

Mul on heameel, et sa ei toeta pimedat viha, mille alus on teadmatus ja väärad allikad. Kui inimesed oleksid rohkem Eestist väljas elanud ja näinud, millised on tavalised islami-usulised - mitte need ekstremistid, kes meediakajastust saavad ja kelle kohta meie võltsmeedia lugusid välja mõtleb, mille edasisel uurimisel mingitki alust ei ole - siis oleksid nad arusaavamad.

Kui sa arvad, et islami usukultuur on kuri... no türa, kas sa arvad, et ristiusk on etem?! Arvad, et üheski teises religioonis ei ole idioote, kes õigustavad end usuga (KKK on tuntuim näide). Sest seda just terroristid teevad - usk on ettekääne, kurat võtaks, kas te aru ei saa ?! Ükski usk ei kutsu inimesi tapma, ükski usk ei ole oma olemuselt "kuri" - inimeste väär tõlgendamine ja usu ettekäändeks toomine on asja tuum siin. Praeguste ekstremistide üks eesmärk ongi lõhestada, tekitada viha, ning selle viha ja tagakiusamise all kannatavate noorte värbamine.

Üks asi on öelda, et "ei, ärge ehitage mošeed - islami-usuliste osakaal Eestis on väike ja valjud palvetele hüüded ei sobi meie peamiselt ateistlikku ja kristlikku olustikku". Totaalselt teine on väita, et islami-usk on iseenesest "kuri" või "õel" usk, mis viha peal põhineb vms. Ma ei kujuta ette, milline nõrk arusaam maailmast peab inimesel olema, et ta reaalselt seda usuks ?! 

Lühidalt kokkuvõttes - olgu, kui enamus eestlasi arvab, et mošeede ehitus Eestis ei ole mõistlik, siis selge - rahvas ütleb "ei soovi", ei ehitata. Aga see suur viha õhutamine kommentaariumites on absurdne. Need kuradi "artiklid", mida ma Facebookis näen on idiootsed - sõnastus on lapselik, ebaprofessionaalne, infoallikaid kunagi ei ole ja (ma ei liialda) mitmel korral neid uurides olen samalt lehelt leidnud natsi-sümboolika. No tere talv, eestlased!




Tasuline reklaam

Reklaamime seda petitsiooni 3000 inimesele.

Loe lähemalt...