AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

kampsun

/ #3109

2012-03-21 12:34

Andres Ammas, sõber, klassivend:
Madis on tõeline sõber: abivalmis, ustav, usaldusväärne. Tal on väga lahtised käed ja süda õigel kohal. Madis on suutnud ja tahtnud aidata uskumatult paljusid inimesi.
Tiit Salumäe, koguduse õpetaja:
Madis valiti juhatuse esimeheks pöördelistel aegadel, 8. detsembril 1991. Missio ‘91 oli just lõppenud ja see tõi kogudusse palju uusi inimesi.
Madis omandas kiiresti koguduses ja praostkonnas autoriteedi. Ta on üksmeelselt valitud palju kordi tagasi juhatuse esimeheks, sinodisaadikuks ja kirikukogu liikmeks. Tõstan esile tema kohusetundlikkust ja võimet korraldada mitut asja korraga. Juhatuse esimehena on ta aidanud kaasa koguduse kui usaldusväärse partneri maine kujundamisele.

Tiina Kütt, abikaasa:
Ta on vana kooli mees, tunneb perekonna käekäigu eest sügavat vastutust, on kindel ja turvaline. Isana on ta oma lastele kindel tugi, kui vaja, võtab laste jaoks aega. Võime sada protsenti tema peale loota.
Tal on hea oskus näha tervikut ja kaugele ette. Samas on ta ka põikpäine nagu minagi. Headel aegadel võime kõvasti kakelda, aga rasketel aegadel on ta kindel seljatagune.