ESM rahvahääletusele!

VironShaman

/ #204 Re: Selline lugu siis silmade avamiseks juurde

2012-08-12 16:47

#202: ajaloost õppija - Selline lugu siis silmade avamiseks juurde

Teema on vale nõudmisega, tänu sellele on võimalik karavanil rahulikult edasi liikuda vaatamata koerte haukumisele.
Paraku, kuna ESM on välisleping siis ei saa seda panna rahvahääletusele. Iseenesest absurd sest põhimõtteliselt on ju kõik kokkulepped mis kitsendavad meie iseseisvust vaid "välislepingud", see kala kirjutati meie põhiseadusesse sisse juba nende loojate poolt ja tolleaegne investeering teenib neile nüüd intresse.
Kuidas üldse saaks selle salakavala kellelegi allumatu rahaneelaja vastu võidelda, kes võtab hiljem Euroopa keskpanga funktsioonid üle ja saab puutumatute rahatrükikojaks moodustises nimega euroühendriigid, ameerika suurimal asumaal maailmas, on ju Saksamaa ja teised eu maad kaetud NATO ameerika baasidega.
Ka eelmisel protestimiitingul polnud ei mõtet ega mõju, minna said ainult puhkuseinimesed ja luuserid, need keda see aga tegelikult otseselt puudutab olid viisakalt tööl ja jäid minemata. Miiting saab olla ainult valitsusliidu teerulli vastu, mis otsused häälteenamusega läbi surub ja ei liiguta kõrvugi niikaua kui see tegevus ei ohusta parteide reitingut ja järgmisi valimisi.
Kui üldse miski aitab siis miiting 25ndal kuupäeval ja juba korralikult ettevalmistatuna Vabaduse väljakul nõudmisega riigikogule mitte vastu võtta ESMi kontrollimatutel tingimustel, kus eraorganisatsioon ei allu mingile poliitilisele ega kohtuvõimule samal ajal õigusega ümber mängida eelarvevahelisel ajal suur osa riigi maksutuludest..