MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Heiki

#25 Homoseksuaalsus on ravitav

2011-08-24 11:20

Üks homoseksualistide sageli korratud väärväiteid on: "ma ei saa sinna midagi teha, ma ei saa seda muuta, see pole ravitav". See on alatu VALE! Homoseksualismist saab haige õiget teraapiat rakendades terveks ravida. Kuidas muidu oleks võimalik USA's kümnete tuhandete liikmetega ekshomode liikumine.

Homoseksuaalsus on ravitav !

Soovitan kõigil tutvuda järgmistel lehekülgedel oleva materjaliga

http://www.narth.com/
http://www.pathinfo.org/
http://www.pfox.org/
http://www.peoplecanchange.com/

Homod suudavad muutuda. Homoseksuaalsuse väljaravimine on võimalik. Tõde on tegelikult hoopis mujal.
Homod EI TAHA muutuda !!!

Juhul, kui tõesti on neid, kes täiesti heteroseksuaalseks muutuda ei suuda, sii ei tähenda see veel, et see tõsiasi õigustaks homoseksuaalsuse praktiseerimist.

Seksuaalsete tungide rahuldamine ei ole inimese ellujäämise jaoks hädavajalik. Seepärast pole sugugi palju nõuda, et väärastunud sugutungiga inimesed loobuvad oma tungile rahulduse otsimisest ja elavad elukestvas tsölibaadis koos range patukahetsuse ning alandlikkusega.
Tsölibaadis elamine on igati austust vääriv eluviis.

3) Kuna homoseksuaalsus on muudetav seisund, siis peab ühiskond soosima muutust ja tervenemist, mitte aga haiguse ja hälbe sisse jäämist. Mida sallivam on ühiskond, seda vähem on tõenäoline, et homoseksualist hakkab end ravima. Paraku nii see on. Kui me teeme inimestele mingi haigusega elamise piisavalt mugavaks ja ei survesta neid tervenema, valivad paljud selle haiguse. Selle põhjuseks on inimsoole omane lodevus, laiskus ja tahtejõuetus.

4) Paljud kogudused võiks tuua hulga näiteid homoseksualistide imelisest tervenemisest, kui nad oma pahega Jeesuse ette tulid. Seetõttu ei maksa jätta tähele panemata ka fakti, et homoseksualismi leviks ja sekularistliku jumalatuse levik on võrdelises seoses.

Vastused


Külaline

#26 Re: Homoseksuaalsus on ravitav

2011-08-24 11:37:20