MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Rahuarmastaja

#48 Homoseksuaalsus on normaalne

2011-08-27 16:22

http://www.naine24.ee/543228/taagepera-laste-arvu-tostaks-vabaabieludes-jolkumise-lopetamine/

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/aino-siebert-kumme-aastat-homopartnerlusi-saksamaal.d?id=55286694

Homoseksuaalsus on juba seetöttu normaalne kuna samasoolisi on siin planeedil elanud maailma tekkimisest alates. Kes on Veiko Rämmel. Tema kohta on tekkinud väga huvitav veebilehekülg www.veikorammel.wordpress.com
Mees kirjutab siin leheküljel mitmeid kommentaare, kuid ta pole võimeline lükkama ümber ühtegi temale pühendatud veebilehel olevat süüdistust. Järelikult on kõik õige. See on üpris tõenäolinegi, kuna Wordpressis olev materjal on kaetud tõendusmaterjaliga. Iga huviline võib hakata ise ajama jälgi.
Mis on tänapäeval traditsiooniline pere? Perekond on institutsioon, kus elavad teineteist armastavad inimesed. INIMESED. Perekond on grupp inimesi, kes üksteist abistavad, armastavad.
Perekond, kus on mees ja naine, kes üksteist mingil põhjusel vihkavad, kuid ei oska lahku minna, ei ole mingisugune traditsiooniline perekond. Veiko Rämmel ei ole abielus. Tal on aga lapsed, kelle eest ta hoolt ei kanna. Kas see on traditsiooniline perekond? Ei ole. Aivar Koitla on küll abielus, kuid me ei tea, milline on tema abielu. Tõenäoliselt ei ole see õnnelik, kuna mees piilub teiste magamistubadesse. Iga normaalne inimene elab oma elu. Kui inimene on õnnelik, siis ei puutu ta kaaskodanike seksuaalelusse. 1970ndatel aastatel oli Lääne-Euroopas seksuaalrevolutsioon, mis tõi kaasa selle, et igaühel on õigus isiklikule seksuaalteostusele, senikaua kuni see ei ole kriminaalne (pedofiilia, vägistamised jne.). Maailmas ei ole mitte ainult homoseksuaalne, vaid ka biseksuaale ja transseksuaale. Seksuaalsus on omaette teadus. Teatavasti ei ole ei Veiko Rämmel, Aivar Koitla, Martin Helme, Henn Põlluaas, Ingvar Tshishikov ega ka teised homofoobid seksuaalteadlased. Ma ise arvan, et need inimesed, kes vihkavad teistsuguse seksuaalse orienteeringuga inimesi, on ise kas homod, või siis impontendid või neil ei ole rahuldavad seksuaalelu.
Need, kes on süvenenud islamisse, teavad, et moslemeid kasvatatakse isiklikku seksuaalsust ignoreerima. Sama oli Nõukogude Liidus. Ja nii ongi võimalik vedada paralleele moslemite ja eestlastest homofoobide vahele. Iseenda allasurutud seksuaalsus, kramplik suhtumine seksuaalsusesse, paneb vihkama teisi.
Paljud samasoolised on ülimalt intelligentsed inimesed. Ehk seegi teeb kadedaks? Teadmine, et just homoseksuaalidel nagu Reimo Mets, on hea haridus, hea amet ja veel suurepärane seksuaalelu.
Seda ei ole ei Veiko Rämmelil, Aivar Koitlal, Henn Põlluaasal ja ka teistel protagonistidel.
Tegelikult on kogu selle grupi vassimine niivõrd naljakas, et sellele ei tasuks üldse tähelepanu pöörata. Seda näitab ka tänaseks võrgus olevate allkirjade arv.
Me peame homofoobidele pigemgi kaasa tundma ja neile soovitama, minge seksuloogi juurde ja püüdke leida vihkamise asemel tee iseenda rahuldava voodielu juurde. Make love, not war.

Vastused

VEIKO RÄMMEL
Külaline

#49 Re: Homoseksuaalsus on normaalne

2011-08-27 19:42:19

#48: Rahuarmastaja - Homoseksuaalsus on normaalne

Homoseksuaalsus ei ole normaalne, seda ei ole vaja tõestada. Mis nimetatud lehekülge puutub, siis selle autoriks on samasuguste kaasabil padupedepastor Rein Mets Rootsi Kuningriigist ja ajendiks, et ma teda FB-s oma sõbraks ei võtnud. Ma väitsin, et ma valin oma sõpru ja pederastid, kommunistid ja keskerakondlased sinna ei kuulu! Normaalsus on see, millega tegeleb enamus ehk siis 98% inimkonnast ja millel on võime inimsugu jätkata. Pederastial või homoseksuaalsusel seda ei ole. Seega on see hälve ja jutul lõpp.

 

Aga miks ma peaksingi vaevuma valele vastama. Kes mind tunnevad ja teavad, need teavad et õiget ei ole seal leheküljel midagi. Rumalatele mingi asja selgitamine on aga mõttetu.