MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post


Külaline

#195 (aju)Haigus

2011-09-09 09:11

tegelikult, 21:27, 6. september 2011
on geide hüpotaalamuse suprakiasmaatiline tuum sama suur kui naistel (heteromeestel on see 3x väiksem), seega pole tegemist ei armastuse ega 'auk on auk' teooriatega - tegemist on tavalise neuroloogilise ajuhaigusega, mistõttu tuleb neile kaasa tunda, nagu parkinsoni või alzheimeri patsientidele - geide puhul pole küll igapäevaelu ja vaimne võimekus häiritud, mistõttu ei määrata neile puuet.
Siinkohal räägin loomulikult nendest "tõelistest" geidest, kellel omasooiharus juba kaasasündinud. Isehakanud geid, et olla popp, või "ei saa piisavalt naisi" tüübid on õppinud ja sisendanud endale teatud käitumismustri - sedasi annab sisendada ja näiteks nekrofiilia- või zoofiilia-meelsust. Liberaalne ühiskond võimaldab nüüd kõigil kapist välja tulla, ei imesta kui varsti on eelpoolnimetatud hälbed pluss näiteks veel pedofiilia samuti ühiskonna poolt tolereeritavad. Loodetavasti seda ei juhtu...

Vastused

Ajutervis

#204 Re: (aju)Haigus

2011-09-14 11:40:23

#195: - (aju)Haigus 

 Just-just, Siin on ehe näide tõelisest psühholoogist, keda lõpuks ka Rämmel aktsepteerib! Oh, andeks, Magister Rämmel - ta ju liitis selle kraadi ka oma olematule haridusele. Keskkoolgi vist mehikesel lõpetamata. Üsna huvitav on ka see lugu, kuidas Tartu Teoloogia Akadeemia Rämmeli oma jüngrite ritta smugeldas, ja mida Rämmel siiamaani lõpetanud ei ole. Aga juba kiitleb ta magistri kraadist... Jah Ameerika Psühholoogide Assotsiatsioon nong Maailma Tervishoiuorganisatsioon on kõik üks saast - (aju)Haigus on see õige ja ainus psühholoog, keda kogu maailm peab aktsepteerima!