AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

Veiko Rämmel

#164 Re:

2011-11-22 22:07

#163: -

Paraku on see eestlaste kodumaa ja seda seisukohta ei saa aksepteerida. Mina ei nõua Venemaal eesti kogukonnale õigust rääkida Eesti keeles. Keel õpitud saab ka muukeelne tööd, hea näide on Sergei Metlev, vene šovinismi siia vaja ei ole. REF majanduspoliitika on aga tervet riiki hävitav, sellega nõustun. Kahjuks ei ole mul vene keelset klaviatuuri, seega loodan, et niipalju saad aru, et vastust lugeda.

Vene keelne elanikkond on sisserännanud ja neid on tuntavalt vähem, kui sinu esitatu. Millegi pärast enne Vabadussõda siin olnud ja varem vanausulised ei nõua endale eriõigusi ja on Eesti riigile lojaalsemad kui paljud eestllased.

Vastused


Külaline

#346 Re: Re:

2011-11-23 18:27:42

#164: Veiko Rämmel - Re:

Minule absoluutselt ei meeldi see, et minu 8 aastane õepoeg tuli koju ja ütles, et õpetaja väidab seda, et kui mina räägin eesti keeles siis mina olen eestlane. Mina olen VENELANE ja nagu iga normaalne inimene olen selle üle uhke ja hää, nagu Teiegi, et olete eestlane. Teile kirjutati, et just koolid peavad olema vene keelsed. Lapsed (enamus neist) istuvad ja ei saa mitte midagi aru. Kui tulevad külalised kutsutakse keele oskajad klassi ja jääbki pilt, et kõik on normis. 90l kui õppisin koolis meil oli üks ainukene normaalne eesti keele õppetaja (koolis tol ajal õppis 600 õppilast), kõikidel teistel õppetajatel tase oli minimaalne. Noored õpetajad ei lähe tööle vene kooli õppetama. Riik ja fondid hüvitavad need summad mida olen kulutanud kursustule, kuid mida teha kui esialgu ei ole raha selleks, et kursustule minna. Teie olete järjekordne süüdistaja. Saage lõppuks aru :Venelased ei valitse enam aastast 1917 kuskil. Püüti luua uut identiteeti sovetskii grazdanin. Ja see, et Venemaal venelasi on enamus ei tähenda, et nemad valitsevad seal.


Külaline

#940 Re: Re:

2011-11-26 12:00:44

#164: Veiko Rämmel - Re:

Paraku on see mitta einult  eestlaste,  see on ka venelaste kodumaa. Ja kui sina ei taha  aktsepteedida teiste seisukohti, siis  ütlegi EI TAHA,  mite  EI SAA.  Sest SAAB, oleks  ainult tahtmist.