AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post


Külaline

#2012 Ehk tuleb parem Eesti-le vastuseks

2012-01-04 14:04

Lugu on lihtne.
Seda paremat pole kusagilt tulemas. Islandit me teha ka ilmselt ei saa, sest otsustusõiguse andsime (müüsime odavalt) me tänu poliitärikartellile käest. See on nüüd Brüssel, kes keelab-käseb-poob ja laseb.
Siin alles jäänud maksumaksjad saavat (justnimelt ''saavat'') otsustada ainult valimistega. Seda et neid valimisi on saatnud mingid võltsimised e-hääletuste kaudu, seda pidavat väitjad hoolega tõestama hakkama. Ütleme nii, et seda teha pole lihtne, ega pole ka keerukas teha lähtudes sellest, et .. riigikokku sai vist rahva valitud mandaadiga(isikumandaadiga) 14 saadikut, ülejäänutel kompensatsioonimandaat ehk valis erakonna nimekiri ... seega vali mis sa valid, kas e või kastipõhised sedelitega valimised ... ees istuvad ikka kärsad.
Nii ja veel antud teemasse juurde.

Allar ja Veiko.
Mis te arvate, kas teid vilistatakse sellise ''pöördumisega'' lihtsalt välja või ignoreeritakse.
Isiklikult arvan, et rahvas on tülpimuseni tüdinud, seda näitab ka allkirjade arv pöördumisel, mitte et see pöördumine vale on, vaid osavõtjate arv on väike. Sõna on küll levima pandud, kuid osavõtt on ikkagi ülilahja.
Paremaks peetakse jalgadega hääletamist ehk siit riigist lahkumist.

Omal ajal, kui võeti vastu siin riigis metsade majandamise plaan selliselt, et keegi isegi ei saanud selles osas midagi kaasa rääkida ei ametkonna põhiselt ega ka rahvapõhiselt, koguti ligi seitsekümmend tuhat allkirja (küsige Mart Laiski käest täpsemalt) siis reformierakonna põhine keskkonnaministeerium eesotsas Jaanus Tammkiviga lihtsalt vilistas sellele allkirjade pakile ja valitsus ning parlament kinnitas selle metsaga seotud arengukava, mille toimimist tänasel päeval siin riigis me igaüks ju ringi sõites näeme. Lageraiestumine ja palgid EE (eesti energia) ahju.

Ootaks argumente antud liikumise tõsiseltvõetavuse kohta.
Ja veel ootame ettepanekuid, kelle juhtimisel siinne riigike mülkast välja tuua - kas teie kahe?
Fakt on see, et see kahjurite bande tuleb mingi valemiga vastusele võtta, kuid milliste seaduste alusel ja kes seda teeb?
Kas teis kahes on nii palju meest, et kasvõi nendele küsimustele vastata?
Muutuks ka siinne tati pritsimise keskkond pealkirjaga ''arutelu'' tegelikuks aruteluks inimlikul moel!

Vastused

Veiko Rämmel

#2013 Re: Ehk tuleb parem Eesti-le vastuseks

2012-01-04 17:09:35

#2012: - Ehk tuleb parem Eesti-le vastuseks

Vastuseks. Millestki tuleb alustada, isiklikult ei kavatse ma jalgadega hääletada. Juhi probleem ei ole üldse probleem minu arvates, kui asi käima tõmmatakse(läheb), küll siis seesugune ka leitakse! Loodus ega Jumal tühja kohta ei salli. On see Alar, mina, Tarand, keegi kolmas, neljas, mis tähtsust? Edasi aga sedasi, et osavõtjate arvu suudan hinnata seni päris heaks, eriti arvestades meediablokaadi (va D z D ja kõvasti hiljem peale algust ka Alari lugu Delfis), muidugi sotsiaal- ja alternatiivmeedia. Seega, kui info ei levi....