Soovime kõigile Tartu linna elanikele tasuta bussisõidu õigust!

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Kuidas edasi?

2021-08-25 18:51:49

Head tasuta ühistranspordi toetajad Tartus!

Mul on siiralt hea meel, et oleme jõudnud koguda tänase päeva seisuga 709 allkirja tasuta bussisõidu toetuseks. See näitab, et tartlased siiski peavad ebaõiglaseks olukorda, kus oleme ainus linn Eestis, kus noored ja tööealised on sunnitud bussipileti eest maksma. Suur tänu kõigile oma toetuse eest!

Paljudel on ehk küsimus, kas allkirjadest on kasu ka olnud. Vastus on jah, olen tutvustanud Tartu linnavolikogu Keskerakonna fraktsioonile petitsiooni ja allkirju. Sealt on sündinud vastav muudatusettepanek Tartu linna 2021. aasta lisaeelarvele ja ka programmi. Paraku endiselt ei ole kõigil tartlastel tasuta bussisõidu õigust, sest teised poliitilised jõud on sellele tulihingeliselt vastu. Muutuse jõudude seisus saab tuua vaid oktoobris toimuvad valimised.

Täna on minu jaoks ainus võimalus tasuta ühistranspordi ideed ellu viia Tartu linnavolikogu liikmena, kus saan reaalselt olla laua taga otsustamise juures ja selle nimel võidelda. Usun, et vaid nii läheb käiku tasuta ühistransport. Seetõttu kutsun kõiki tasuta bussisõidu toetajaid 11.-17. oktoobril valima mind, Markus Meierit, Tartu linnavolikogu valimistel.

Olen siiralt tänulik kui toetate mind!

Rohkem infot minu mõtetest:
markusmeier.ee
fb.com/minamarkusmeier


Markus Meier

Allkirja kinnitamisest

2021-05-28 11:36:03

Tere! Suur tänu kõigile allkirjade eest! See on märkimisväärne, et nii lühikese ajaga on jõudnud üle saja inimese oma toetust näidata!

Võitlus tasuta bussisõidu nimel läheb edasi! Palun jagage seda petitsiooni ka oma sõpradele, tuttavatele, sugulastele, kes on tartlased. Iga allkiri on oluline!

Kui oma allkirja annate, siis palun kontrollige ka oma meiliaadressi postkasti, sest sinna laekub ka allkirja kinnituskiri, millele tuleb veel omakorda vajutada.

#tasutabussisõitontartuvõit



Markus Meier



Jaga seda petitsiooni

Aita sellel petitsioonil koguda rohkem allkirju.

Kuidas petitsiooni edendada?

  • Jagage petitsiooni oma Facebooki seinal ja gruppides, mis on seotud teie petitsiooni teemaga.
  • Võtke ühendust oma sõpradega
    1. Kirjutage siia sõnum, miks te sellele petitsioonile alla kirjutasite. Inimesed annavad oma allkirja suurema tõenäosusega, kui nad mõistavad teema olulisust.
    2. Kopeerige ja kleepige petitsiooni veebiaadress oma sõnumisse.
    3. Saatke sõnum e-posti, SMS-i, Facebooki, WhatsAppi, Twitteri, Skype'i, Instagrami ja LinkedIni kaudu.



Tasuline reklaam

Reklaamime seda petitsiooni 3000 inimesele.

Loe lähemalt...