EI KÕRGELE HINNA TÕUSULE EESTIS

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni EI KÕRGELE HINNA TÕUSULE EESTIS jaoks automaatselt loodud.


Külaline

#1

2011-10-24 21:15

EESTLASELE EUROOPALIK/INIMVÄÄRNE PALK! EI KAUBOIKAPITALISMILE JA NENDE AHNUSELE!

Külaline

#2

2012-02-23 19:53

poolt

Külaline

#3

2012-04-09 05:12

Riigil puudub kontroll kaubanduse ja hindade kujunemise üle,puudub seadus mis piiraks liigkasumi nõudmis ,tootjatelt kaup väljub ühe hinnaga ja müüki paisatakse pea viiekordse hinnaga , pole ime et alandates sooduspakkumistel hindu 70 protsenti saavad kaupmehed ikka veel kolmekordset kasumit,tihti on riigis kolm neli vaheldajat ja kõik lisavad hindu et saada kasumit ,eesti esimese vabariigi aeg olihinnakujundus seadus mis reguleeris liigkasumi saamist ,monopooli vastane seadus ei kaitse vaid just soosib veelgi monopoolide õitsemist ,karistused on valitud rikkumiste korral niivõrd väikesed et naerdakse ja makstakse nii sama kergelt ,need peaks olema mitte päevapalga vaidfirma aastase käibe järgi nagu muudes euroriikides,kogu seadusandlus on koostatud nii et käputäis rikkureid saaavad ratsa rikkamaks ja rahvas maksab kõik kinni sunniviisiliselt .

Külaline

#4

2012-06-14 20:05

Mida rohkem tahavad Toompea härrad oma tasku panna, seda rohkem kodanikuühiskond selle all kannatab. Sellest tegelikult pole mingit kasu, need paganama hinnad tõusevad ja tõusevad veel kord...Ühesõnaga rikkad saavad veel rikkamaks, ja vaesed aga veel vaesemaks, kahjuks see meie ühiskonnas paraku on.
Hey

#5

2012-07-24 19:13

Priit sina we?

Külaline

#6

2012-11-21 13:06

Kogu turumajanduse jutt on suitsukatte EE plaanitud hinnatõusule. Elekter tuli ja tuleb Narvast edasi. Millisel moel saab naaber elektrit ühelt müüjalt ja mina teiselt. Kas keegi hakkab eraldi juhtmeid vedama?
Et asi kasulik on, siis seda näitab milline hulk neid kasumitahtjaid ennast rahvale näitas.
Paljudes riikides on käibemaks energiale kordi madalam, kui Eestis, aga Eesti valitsus ei taha sellest kuuldagi. Enne las surem rahvas nälga, kui midagi tema heaks teha.