Ei toeta Rail Balticu trassikoridori Rae valla territooriumil


Külaline

/ #23

2013-11-01 22:16

Rail Baltic on mõeldud selleks, et hakata välja vedama suures koguses Eesti maavarasi. Esmajärjekorras ilmselt forforiit, mida plaanitakse välja vedada 500 milj tonni aasta. Kuid ka kuld, uraan raud jne. See tähendab radioaktiivse diktüoneema kildi segipööramist, mis omakorda toob kaasa põhjavee radioaktiivse reostumise.
Saage inimesed aru, maailmas, kus joogiveega läheb järjest kitsamaks on meie põhjavete reostamine tohutu katastroof. See tähendab et sisuliselt muutub siin elamine võimatuks. Keskkonna reostus toob kaasa palju tervisehädasi.
http://pealinn.ee/?pid=110&nid=11378

On valdu, kus plaanitakse üles kaevandada 95% pindalast.
http://www.youtube.com/watch?v=9MpNcViQcsI&feature=player_detailpage#t=3384

Rääkimata muudes kaevandamise kõrvalmõjudest nagu võõrtööjõu sisse toomine.

Olete kuulndud midagi kildagaasist. Seda pidi ka Eestis olema. Selle kaevandamine pidi olema täiesti ohutu!? Tegelikuses jäävad inimesed ilma puhtast joogiveest. Kalad ja konnad surevad. Lahti päästetakse ka radioaktiivne raadium. Vaadake, mida on selline vastutustundetu kaevandamine kaasa toonud Ameerikas:
truththeory.com/2013/10/21/fracking-hell-the-untold-story-movie

Milleks siis on vaja juba allkirjastada Rail Baltic 2 lepe?
newswave.eu/baltic-finnish-polish-transport-ministers-sign-rail-baltica-2-joint-venture/
Järelikult tahetakse midagi väga suures mahus vedada, ning need ei ole inimesed. Meid on algusest peale selle reisijate veoga lollitatud. Tegelik põhjus on ikka maavarade väljavedu. Eesti rahvas jääb totaalseks kaotajaks kui sellele vastu ei hakata.