MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Professor

/ #2 Homoseksuaalsus

2011-08-22 09:26

Mis ajast on homoseksuaalsus hälve? Maailma tervisehoiuorganisatsioon ei pea samasoolisust ei hälveks ega haiguseks. Nõukogude ajal propageeris doktor Kadastik seda pseudoteooriat, kuid ka temal ei olnud mingusuguseid tõendeid. Et aga doktor Kadastiku teooriad on sööbinud nõukogude inimese teadvusesse, selle vastu pole midagi teha. Leedu tegi ainuõige otsuse. Sest riigid, kes soovivad kuuluda lääne kultuuriruumi, peavad aktsepteerima ka homoseksuaalsust. Katolikus Hispaanias on isegi lubatud geidel ja lesbidel abielluda, nad saavad lapsendada. Eestiski on homofoobide arv niivõrd väikene, et see grupp pole võimeline ühiskonna arengut pidurdama.
See, kes on Veiko Rämmel, on juba ammu teada. Endine teoloog, kes on nüüd Koitla poolt "ülendatud" pressiesindajaks, on kesk-ealine mees, kes pole lõpetanud isegi Teoloogia Akadeemiat. Rämmel kandideeris edutult Riigikogusse. Ta ei ole abielus, kuid kahe lapse isa. Need, kes jälgisid valimisdebatte, teavad, et Rämmel peab laste elatamist ja koolitamist riigi kohustuseks. Ehk teisisõnu peavad maksumaksjad maksma Rämmeli laste elatuse ja koolituse. Kas see on tänapäeva Eesti perekonnamudel? Aivar Koitla töötab Tallinna Majanduskoolis. Rektorilt sooviks teada, kas kooli sisseastujatelt küsitakse nende seksuaalset sättimust?
Hiljuti oli Delfis artikkel, kus kirjutati, et Freud esindab arvamust: homofoobid püüavad suruda endas alla homoerootilisi impulsse. Ehk homfoobid on inimesed, kes ei julge endale ise üles tunnistada, et on homod.