MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Kollane

/ #150 Peded ei ole heterod....

2011-08-30 10:54

Muidugi ei ole homoseksuaalid heterod. Seda teab iga lapsukene. Ja mis siis? Kas Sina, enda arvates hetero, teiste arvates kapipede, oled parem? Ei ole ja see ongi Sinu probleem. Väga suur probleem.
See mürgitab Sinu elu, rikub eraelu, hoiab inimesed eemal. Tänapäeval teab Eestis juba iga laps, kes on Veiko Rämmel. Mälestussammaski on www.veikorammel.wordpress.com vormis juba olemas. Sinu lapsed saavad seda lugeda ja teavad varakult, kes on nende isa. Koolis hakatakse Sinu lapsi narrima ja löpuks on nad murest ja vihast oma isa vastu samasugused hambutud joodikud nagu Sa ise oled.
Kui maailma teatmikutes, Vikipeedias on olemas väljend homofoobia, siis on homofoobia olemas. Sa Rämmel väida siin mida tahad! Siin Sulle tänasest Delfist.

Kõrge riigiametnik võib olla andekas või vähemandekas, pikk või lühike, hallipäine või kiilakas, mis iganes, kuid käitumiselt ja väljaütlemistelt peab ta olema tasakaalukas. Kui ta seda pole, pole tal kohta ka sedasorti ametites ja just selles võis teleauditoorium kahe tunni jooksul veenduda.