MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Heterokollane

/ #181 Vaene ttema - ehk Veiko Rämmel ja tema hoovkond

2011-08-31 14:56

Ja isiku ründamine paistab pedepropagandistide põhihobi olevat

Mitte keegi ei ründa Veiko Rämmelit. Mitte keegi. Veiko Rämmel ise ründab iseennast. Oma teadmatuse ja sopaga. Keegi tarkpea on kunagi öelnud: Inimesele pole võimalik anda seda, mida ta pole võimeline vastu võtma. Rämmeli pähe on jäänud vana grammofon seisma ja see keerleb nüüd vaese mehe peas: „Pede, pede, pede!“ Nüüd viskas nõela veidi edasi ja tuli välja sõna „pedepropagandist“. Super ju. Väike areng on ikka toimunud.
Kuid mida see sõnakene tähendab? Pede on Veiko Rämmeli primitiivses keelekasutuses (tema koolituse põhjal ei võigi muud oodata! – pea et viiekümnsena nühib veel privaatakadeemia pinki!!!) “homoseksuaal”. Kuidas sobivad need kaks sõna aga kokku? Mitte kui kuidagi!
Homoseksuaaliks sünnitakse meie planeedi Maa tekkimisest alatest. Armas Jumal on nii soovinud. Seega, kuidas võib seda propageerida? Mitte kui kuidagi. Propagadast saab rääkida näiteks kommunismi puhul, sest see on ideoloogia, mida suruti peale. Homoseksuaalsust ei suru keegi peale, see on lihtsalt olemas. On alati olnud olemas. Ja mis siis? Samasoolised on akseptitud ja nad võivad vähemusrühmana teha ettepanekuid poliitikutele kuidas soovivad oma elu reguleerida. Keegi ei sunni ju ka Veiko Rämmelit abielluma. Mitte kui keegi. Ja ometigi on see ajalooliselt traditsiooniline perekond. Postimehes on hakanud ilmuma lood, kus arutatakse uue Põhiseaduse koostamist. Tõuke selleks on andnud juba mitu aega tagasi Maruste. Ja uues PS versioonis saavad paremini ka kaitse vabaabielus elajad, abielu väljaspoolt sündinud lapsed, kuid ka seksuaalse vähemusrühma esindajad. Pole mõtet pabistada, sest Rämmel ei suuda ühiskonna arengut pidurdada. Esiteks on Eestigi ühiskond jõudsalt edasi arenenud, teiseks peab Eesti Euroopa Liidu riigina järgima demokraatlikke põhiväärtusi. Kõik inimesed on võrdsed, kõikidel on oma väärtus.

Maailm peab saama hakkama ka Rämmeli ja tema õukonna primitiivsete tainapeadega. Ka nemad on Jumala poolt siia planeedile loodud. Pealegi ei saa Veiko Rämmel aru, et tema väited on solvang mitte kellegi vähema kui Jumala enda vastu!!! Homofoob Rämmel ütleb ju, et Jumal on midagi õudsat siia maakerale loonud. Ei, Jumal teadis, mida tegi. Ta oli kõikide inimeste suhtes armulik. Ta armastas kõiki inimesi. Ta jagas armastust kõikidele sulelistele ja karvalistele. Maailm on kirju. Siia mahub kõiksugu inimesi. Kuid meie planeeti ohustavad ennekõike vihkajad, kes tõlgendavad Piiblit nagu see neile iseendale kõige paremini sobib. Oleme saanud aru, et Rämmeli teadmised ja mentaalne vastuvõtlikkus on rohkem kui null, seega ei või me ka oodata, et ta saaks loetust-kirjutatust aru. Veikko Rämmel on ainult kirkutola, kes soovib saada iga hinnaga tähelepanu. Nii jagab ta endale mitmesuguseid ameteid, kord on jurist, kord ajakirjanik. Kuidas härrale parajasti sobib. Tegelikult on ta luuser, kes elab teiste inimeste heausklikkuse arvel. Ta ei vasta kunagi otsestele küsimustele, sest seda ta ei oskakski. See käib talle mentaalselt üle jõu. Ta leiardab päevast päeva samu paroole. See on tema põhihobi. Ei ole tal aega lastele leiba teenida ega oma naist rahuldada.
Kuid oma pedeparanoias on ta ise lõputult õnnetu inimene.