Pagulaskvoodile EI!


Anonymous

/ #103

2015-06-05 17:35

Tuleb sätestada harjumuste ja relgiooni sättete piir, ehk vastuvõetavad pagulased peavad olema taimetoitlased, alkoholi ja suitsu vabad loomulikult ja EV aksepteeritud relgiooni osa.
Isegi kui see on islam, siis on vähemalt kanal mille kaudu suhelda.

Kui suitsu ja alkoholi vaba inimene on siis ta austab ka igat uut maad, ning kui ta pole liha söömise sõltuvuses siis ta sobib eriti õigesti ning omab ka vajalike tarkusi elust.

Olenemata arvust, on kõige hukatuslikum kui lasta mööda need põhipunktid. Need saab ka vastu võtta ühe reegli alla: Peab olema Usklik (mida EV sätestab kui õige usklik, ehk inimesel kellel kõik pahed puuduvad, sest on aru saanud Jumala olemasolust, seega austab ka meie maa elanike kui jumala enda käepikendust ja kui tulevikus vaja siis need inimesed austusega suunduvad tgasi kuhu iganes kui kenasti küsida, aga kui usk puudub siis elu ja surma hinnaga, ei liiguta kuskile vaid just tegeletakse vastupidisega, enda geenide laiendamsiega kõige alatumal viisil, et maalt eemaldamine oleks võimatu, ja seda mulle räägitud ka muu värvide poolt, et nendel on oluline valge naine rajalt maha võtta, see lihtsalt strateegia lisaks valgele ära panemise osas. Samal ajal kui usklikud millises iganes värvis, on ülimalt vastu oma juurte segunemisel kui iganes kulla värviga keegi on. Sest ega igat võrvi must ikka pole üks ja sama. Osadel on juured sügavamad kui suurel osal lontrustest kes siin lips kaelas ringi töllerdavad kommunistliku süsteeemi teenides ja hiljem pensioni ja toetusi nõudes riigilt, arvates, et see sobilik...)