Pagulaskvoodile EI!

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni Pagulaskvoodile EI! jaoks automaatselt loodud.


Külaline

#101

2015-06-05 17:01

Riik peaks hoolitsema kõigepealt oma rahva eest, enne kui hakkab võõraid abistama.

Külaline

#102

2015-06-05 17:28

Tahan,et Eesti keel,rahvas ja kultuur jääksid püsima...

Anonymous

#103

2015-06-05 17:35

Tuleb sätestada harjumuste ja relgiooni sättete piir, ehk vastuvõetavad pagulased peavad olema taimetoitlased, alkoholi ja suitsu vabad loomulikult ja EV aksepteeritud relgiooni osa.
Isegi kui see on islam, siis on vähemalt kanal mille kaudu suhelda.

Kui suitsu ja alkoholi vaba inimene on siis ta austab ka igat uut maad, ning kui ta pole liha söömise sõltuvuses siis ta sobib eriti õigesti ning omab ka vajalike tarkusi elust.

Olenemata arvust, on kõige hukatuslikum kui lasta mööda need põhipunktid. Need saab ka vastu võtta ühe reegli alla: Peab olema Usklik (mida EV sätestab kui õige usklik, ehk inimesel kellel kõik pahed puuduvad, sest on aru saanud Jumala olemasolust, seega austab ka meie maa elanike kui jumala enda käepikendust ja kui tulevikus vaja siis need inimesed austusega suunduvad tgasi kuhu iganes kui kenasti küsida, aga kui usk puudub siis elu ja surma hinnaga, ei liiguta kuskile vaid just tegeletakse vastupidisega, enda geenide laiendamsiega kõige alatumal viisil, et maalt eemaldamine oleks võimatu, ja seda mulle räägitud ka muu värvide poolt, et nendel on oluline valge naine rajalt maha võtta, see lihtsalt strateegia lisaks valgele ära panemise osas. Samal ajal kui usklikud millises iganes värvis, on ülimalt vastu oma juurte segunemisel kui iganes kulla värviga keegi on. Sest ega igat võrvi must ikka pole üks ja sama. Osadel on juured sügavamad kui suurel osal lontrustest kes siin lips kaelas ringi töllerdavad kommunistliku süsteeemi teenides ja hiljem pensioni ja toetusi nõudes riigilt, arvates, et see sobilik...)
Waffa

#104 Re:

2015-06-05 17:41

#103: -  

 
Usk on võimas, Vene kõrgklass kõndis koonduslaagrisse vabatahtlikult ilma vastuhakuta, sest uskusid. 

Kõik kes usu olulisuse osas naeravad, on usulise alaarenguga ja ei ole suutnud näha maailma oluliste asjade vajalikust. 
Kindlasti ei tasu päris usklike kes maailma toimimise osas teadvusel sassi ajada "usklikutega" (nagu hitleri lemmik  Marthn Luther "kristlane, Lutheri usu sekti rajaja..")

Et jah, siin on oluline iva sees kui rahvas ise olenemata ma südame mustusest, selle on nõus üles leidma.  Me ei pruugi suuta ise puhas olla ja patuta, kuid me saame alati nõuda külalistel jalanõud ära võtta jalast. Alati saame ja peaksime, juba ise enda korrashoidmise tarvis, et mäletaksime mis on õige, kuigi enam ei suuda järgida peale kommunistliku programmi (milles me siiani elame, sest anonüümne valimine ja lipsud on siiani lubatud... ning mehaaniline vaade looduse suunas mis puhtalt punane)


Külaline

#105

2015-06-05 18:41

Väga sooviks, et need allkirjad jõuaksid sinna kuhu vaja ja rahva vastumeelsust võetaks enne arvesse kui midagi hullemat juhtuma hakkab.

Külaline

#106

2015-06-05 19:00

ma ei soovi eestis näha mingisuguseid moslemeid kes niikuinii vabatahtlikult kunagi tööle ei hakka,ja nad lihtsalt ei sobi meie ühiskonda

Külaline

#107

2015-06-05 19:51

see on hädavajalik

Külaline

#108

2015-06-05 20:06

Kuulsin paarist juhtumist pagulastega.Vägistamine Väo külas.

Külaline

#109

2015-06-05 21:52

Esiteks tuleb oma allpool elamisväärset elu elavatele inimestele anda elamisväärne elu ja alles siis , kui võimalik hakata sisse tooma eesti elu edendavaid pagulasi alates nendest kes on siit ise põgenenud elamisväärse elu otsingul.

Külaline

#110

2015-06-06 10:17

Niikaua kui on meil omal nälgivaid lapsi, vaeseid pensionäre ja madalapalgalisi (ka haritud) inimesi, ei ole siia vaja ÜHTKI võõrast, kes ei kavatsegi kunagi tööle hakata ega meie keelt õppida. Ei maksa rahvast lollitada, eestlane on väga kannatlik, aga me oleme kannatanud juba piisavalt kaua, ei taha, et meie turuplatsil või bussis-rongis hakkavad plahvatama pommid. Siis ehk hakkavad meie tohmanid mõtlema, aga siis on hilja...

Külaline

#111

2015-06-06 16:26

Tean isiklikult, millised probleemid kaasnevad pagulaste tulekuga Eesti riigile ja rahvale.

Külaline

#112

2015-06-07 07:50

Olen elanud aastaid soomes ja ei taha näha samasugust olukorda eestis. Töötades siin ja makse makstes näen kui ebavõrdselt see sotsialism toimib tegelikkuses. Tuuakse vöörast kultuurist inimesi sisse ja kohe köik hüved neile. Ja nii nad õnnelikult elavad ausa maksumaksja turjal nagu parasiidid. Tööle nad ei lähe, ja kui mingi ime läbi ongi sunnitud minema, siis tehakse kõik, et kohe kinga saada. Mul on reaalseid näiteid. Ja paratamatult tekivad elurajoonides sellised mustad saarekesed, kuna nad ei austa mingeid ühiselu reegleid, lärm, räpasus jne. Siis on pärismaalased sunnitud ära kolima.Neile midagi viisakalt öelda, nii oled kohe rassist. Tahan eesti tagasi tulla, aga seda multi-kulti parasiitlust ma seal näha ei taha.

Külaline

#113

2015-06-07 12:10

Neegrid on suutelised magama pystijalu ,porandaharja najal ,see oli nii Hannoveri Eesti Vabariigi paviljonis ,kui oli see ,,porgandipaviljon ,, maailmanaitusel ,kuhu jankid ei tulnud !

Külaline

#114

2015-06-07 18:57

Mina ei taha kasvatada oma lapselastele terroriste.Mäletame Sharli Hebdo.
rahvuslik.blogspot.com

#115 Kas aafriklaste Põhja-Euroopasse toomine on inimlik?

2015-06-08 09:16

Kas aafriklaste Põhja-Euroopasse toomine on inimlik?

 

Eestlased on läbi ajaloo olnud võõraste suhtes väga avatud ja abivalmis. Siia on tulnud elama nii saksalasi, taanlasi, rootslasi, venelasi kui ka paljusid teisi rahvusi. Näiteks rannarootslased asusid eestlastega külg-külje kõrval elama juba ligi tuhat aastat tagasi, Venemaalt saabunud tagakiusatud vanasulised said siin turvalise eluaseme sadu aastaid tagasi.

Hiljutisest Vene okupatsioonist on siin üle 300 000 endise okupandi ja nende järglased. Rahvusvahelise Genfi konventsiooni järgi peab okupeerija pärast okupatsiooni lõppu taastama okupatsioonieelse seisukorra ja viima kõik okupandid välja. Eestil oleks seega olnud õigus kõik siia toodud venelased Venemaale tagasi saata. Aga me ei teinud seda. Me oleme nii hea rahvas, et maksame neile (endistele okupantidele) isegi pensioni ja käsitleme neid võrtsetena. Nii sallivaid rahvaid on maailmas vähe! Näiteks II maailmasõja lõpul saadeti kõik Saksa okupandid ja isegi põlised sakslased (Poolast, Tšehhist jm) Saksamaale.

Seega on eestlased läbi ajaloo väga palju teisi aidanud. Oleme olnud solidaarsed. Kuid värske nõukogude okupatsioon ja selle tagajärjed meie rahvastikule on mõjunud meile väga laastavalt. Isegi kui me tahaks vastu võtta rohkem põgenikke, ei saaks me seda teha ilma oma rahvast ohverdamata. Ka heategemisel on piirid. Võib ja lausa peab minema uppujat päästma, kuid selleks peab enne ise ujuda oskama, muidu pole sel mõtet. Võib muidugi "suurtemate poiste" ees poosetamise pärast minna uppujat päästma, kuid enesetapp oleks seegi.

Samasugune on täna Eesti olukord Euroliidu pähemääritavate põgenikekvootidega seoses. Me ei ole nendeks valmis. Isegi EL-i makstav ühekordne põgenike vastuvõtmise toetus ei korva seda. Meil ei ole lihtsalt neile majutust, tööd ja kõiki sotsiaaltoetusi anda. Kõigeks selleks ei ole isegi EL-il vahendeid. Kui meie inimesed, kes on harjunud raske maatööga, on riigi maaelu hävitava poliitika tulemusel sunnitud maamajapidamised likvideerima ja linna või välismaale äraelamist võivaldavale tööle minema, siis mida seal pagulased veel tegema peaksid hakkama? Nad tulevad lisaks ju täiesti teisest kultuuri- ja kliimavööndist, nende haridustase on hoopis midagi muud. See lihtsalt on nii.

Lisaks muutub põllumajandustööstus (tööstus üleüldse) järjest mehaniseeritumaks, seega lihttööd tegevaid inimesi neis sektoreis jääb järjest vähemaks. Seega ei päde ka proua Ojulandist seksistlik-halvustava rtikli kirjutanud neegri Abdul Turay väide, et pagulased hakkaks Eesti põllumajanduses lihttöölisteks.

Eesti pole kaugeltki veel ülse saanud II maailmasõja ja Nõukogude okupatsiooni veristest haavadest. Me alles ehitame oma riiki taas üles. Rootsi näiteks, kes ei osalenud II maailmasõjas ja on pikalt rahu ja ülesehitustööd nautinud, võib pagulastega eksprimenteerida. Ka meie eksvälisminister Paet ütles, et ilma pagulasteta ei saa Eesti Põhjamaaks. Rootsis on 51 getot/piirkonda, kuhu ei julge minna isegi Rootsi politsei. Kas tõesti see ongi siis see Põhjamaa, kelleks me tahame Paeda arust saada? Ma siiski loodan, et meil on omal ka mõistust ja oskust õppida teiste vigadest ja leida Eestile kõige sobivam tee parema tuleviku poole.

Mis puutub põgenikesse Aafrikast, siis tasub meelde tuletada, et aafriklastel on olemas terve hiiglaslik manner - Aafrika manner. See ei ole sugugi tervenisti sõjakeerises. Enamustes riikides on seal siiski rahu. Seega oleks kõige humaansem ka aafriklastest põgenikele endile, kui EL-i toel paigutataks nad Aafrika riikidesse, mis on neile kodune, nii kultuuriliselt kui ka klimaatiliselt. Kes siis Aafrika hea käekäigu eest esmajärjekorras seisma peaksid, kui Aafriklased ise. Aafrika riikides on ka pagulaste ülalpidamine EL-ile palju soodsam ja seal saab abirahadega palju rohkem head teha, kui kallis EL-is.

EL peaks Aafrikas hoopis pidurdama vastutustundetut sigimist, mis on paljuski ka relvakonfliktide allikas. Inimesed sigivad, kuid ressursse juurde ei tule. Tahetakse heoluühiskonda, kuid selle nimel töötada ja vastutada ei taheta. Lihtsam on loota valge inimese peale, kes ju ikka aitab ega lase nälga surra. Näiteks Eritreas, kus EL pagulasi sisse toob, on 60 aastaga rahvastik kasvanud 6 korda, samal ajal kui Eestis on see jäänud samaks. Ei maksaks ka unustada, er Eritread on okupeerinud nii Itaalia, kui ka Suurbritannia. Paljud EL-i suurriigid on ise samuti süüdi selles, et nad on Aafrikas okupeerinud ja röövinud. Nüüd on neil esmajärjekorras vaja võtta vastutus tehtu eest, mitte lükata vastutust naeruväärsete põhjenduste abil teiste riikide kanda.

Eesti, kes on olnud okupeeritu ja eestlased, kes ise on olnud orjad, ei pea siin küll mingit solidaarsust näitama tormama. Me ootasime 70 aastat Euroopa solidaarsust, kuid midagi ei tehtud. Eestlasi hävitati repressioonide ja migrantide massilise sissetoomisega. Meil on täna 30% mitteeestlasi rahvastikust. Riikidel kes täna ootavad meie solidaarsust, on need näitajad kordades väiksemad. Hoopis nemad peaksid meie muulaste koormat kergitama. Meie pidime ja peame toime tulema nende 300 000 sisse toodud muulasega, küllap saavad nemadki protsentuaalselt kordades väiksemate pagulaskogustega ilusti hakkama. Kui nad vaid tahaksid ja ei veeretaks alatult oma vastutust nõrgemate õlgadele.

Lähis-Ida põgenikele võiks abistava käe ulatada ülirikkad Araabia naftariigid. Nemad on seal samuti moslemid, miks nad siis oma usuvendi ei aita? Neil on seal piisavalt raha, et ehitada neile lausa uusi linnu. Seal regioonis asub ka Iisrael, kes ehitab karistamatult üles juutide riiki, surub jõhkralt maha palestiinlasi ja ei taha mingeid pagulasi vastu võtta. Kuidas Iiraelile ei kehti mingid rahvusvahelised seadused ja kohustused? Kas keegi suudab seda lahti seletada?

Paadipõgenikke ei võta vastu ka Austraalia. Samas on ta ju täiesti demokraatlik riik. Eestile kinnitatakse, et me peame põgenikud vastu võtma, sest rahvusvahelised lepped kohustavad meid selleks. See on eksitamine, sest ükski rahvusvaheline, isegi mitte EL-i seadus ei kohusta meid vastu võtma Kreekasse, Itaaliasse või mõnda teise riiki tulnud põgenikke.

Tänaseks on teada, et Vahemere põgenike smugeldamisega tegeleb suuresti Itaalia ja ka muude maade maffia. EL-i toetused lähevad seega kurjategijate tasku, sest nemad organiseerivad inimeste ületoomist (laevadega, millelt EL korjab pagulased üles ja saadab taas uute pagulaste järele!), kuid on ka moodustanud mustmiljon igasugust MTÜ-d ja abiorganisatsiooni, kes saavad iga põgenike eest EL-ilt teatud summa, kuid põgenikeni need muidugi ei jõua. Inimsmugeldamine on praegu sealsetele kurjategijatele kasulikum ärivaldkond. Ei imestaks, kui sellega on seotud otseselt ka mitmed EL-i (juht)poliitikud.

Põgenike vastuvõtmine ei ole lahendus. Niikunii ei saa kindlaks teha, kes nad on, kas tõelised põgenikud, või majanduspõgenikud või lihtsalt maffia ohvrid. Kui kusagil on sõda (maailmasõda ju ei ole, mille eest mõned eestlased 1944 oma kultuuriruumi siseselt põgenesid!), siis tuleb venlase vastu võidelda, mitte põgeneda. Ka eestlased ei põgenenud ju Vabadussõja ajal tuhatnelja siit Aafrikasse, Lähis-Idasse või mujale. Me ei põgenenud siit kuhugi, me võitlesime maailma suurima riigi vastu ja ka võitsime. Tänu sellele oleme me täna ka olemas.

Terroristid ISIS-est või ükskõik milline teine sõjaline jõud, kes täna paneb Aafrikas ja Lähis-Idas massid põgenema, on võimalik NATO, EL-i ja kogu maailma ühisel jõul likvideerida. Kuid selleks peab olema tahet, mida täna paraku näha ei ole. Kas eesmärgiks ongi põliseurooplaste asendamine aafriklaste ja moslemitega? See on võimalik, kuid see saab olema hoopis teistsugune ja teistel väärtushinnagutel põhinev Euroopa. See oleks põõrdumatu ja põliseurooplastel poleks enam kusagil varjupaika otsida.

Ka Eesti Põhiseadus näeb Eesti riigi peaülesandena Eesti riigi, rahva, kultuuri ja keele säilitamise läbi aegade. Kes ütleb, et rahval ei ole nahavärvi, on paraku puudulike teadmistega. Ükskõik milline teatmeteos ütleb selgelt, et eestlased kuuluvad valgesse, europiidsesse rassi. Nii eestlane, etippolane, kui ka indiaanlane on konkreetne mõiste. Muidu ei saaks rahvaid olemaski olla. Seega ilma eestlasteta ei ole ka Eesti riigil mingit mõtet. Ükski sissetulnud suurrahva esindaja ei hakka väikest eesti keelt ja kultuuri edendama ja kandma, sest tal on oma suurem ja palju võimsam kultuur ja identiteet. lisaks ei saa ka keegi muuta end rassiliselt eestlaseks. Mustanahaline eestlane on sama võimatu, kui habemega naine. Kuid mõned soovivad lausa vägisi teistele peale suruda oma väidet, et see on siiski võimalik. Ei ole! Kõik muu on lihtsalt konjunktuurne vasak-liberaalne enesepettus!


Külaline

#116

2015-06-08 10:49

Eesti inimestel pole siiani veel õiget elu. Kahjuks kahtlen sügavalt, et neist "pagulastest" mingeid õigeid tööloomi on! Kategooriliselt vastu nende ülalpidamiskulusi maksma!
Raivo Paas
Külaline

#117

2015-06-08 12:28

Mul puudub usk petitsiooni tulemuslikkusele, kuna Eesti valimissüsteem ei taga demokraatiat ja kehtestab partokraatia. Senini on partokraatia tundnud end kindlana ja pole arvestanud kodanikkonna (deemose) arvamusega. Kuni ta tunneb end kindlalt ja kindlalt on sõltuv välishuvidest on ta võimetu otsustama Eesti kasusid ja julgeolekut arvestavalt.


Külaline

#118

2015-06-08 15:36

Elan talveperioodidel Itaalias, Pisa linnas juba viis aastat. Näen iga päev oma silmaga millega illegaalsed immigrandid tänavatel, parklates ja randades tegelevad. Nad "korraldavad" parklates illegaalselt autode parkimist ja kerjavad raha. Kui ei maksa siis on vihased ja kriimustavad autot. Nad müüvad randades mingit täielikku rämpsu ja tülitavad igal sammul. Jaotuspunktidest põgenevad minema, magavad võpsikutes, sildade all ja kus juhtub. Kuritegevus on tõusnud, Üksi ma ringi liikuda ei julge, rääkimata sellest, et võtta kaasa rahakott või kanda ehteid. Kas see on ka Eesti tulevik? Kas neist immigrantidest saavad maksumaksjad ja legaalse töö tegijad? Vastus on EI.

Külaline

#119

2015-06-09 05:16

Kõigepealt on mul väga kahju neist mitmetest tuhandest sõjapõgenikest. Nad on sunnitud võtma iseenda ja oma lähedaste elu päästmiseks suure riski, et jõuda eemale oma kodumaast, kus on pidevad kodusõjad, lahingud. Aga ma ei soovi, et Euroopa hääbuks ja moslemi usk liigselt leviks. Minu arvates kujutab see sisseränne suurt ohtu ülejäänud maailmale. Moslemid on sügavalt oma usus kinni olevad inimesed ja koraan ei ühti paljuski euroopalike tavadega. Mitmed kuriteod on nende poolt juba sooritatud tuues ettekäändeks, et tegutseti koraani-kohaselt. Koraan on vastuolus meie Eesti põhiseadusega ja seda mitmeti. Eesti ühiskond ei ole kindlasti (veel) valmis sõjapõgenikke vastu võtma. Minu poolt kindel "ei!"

Külaline

#120

2015-06-09 08:57

Pagulastega on palju probleeme,kulukas(riik ei saa oma vaesuses elavate lastegagi hakkama!Õudne vastuolu!!!!)

Külaline

#121

2015-06-09 14:29

Viimane asi, mida Eestisse vaja oleks on pagulased. Alustama peaks uue valitsuse valimisest!

Külaline

#122

2015-06-09 18:08

Ma ei ole nõus,et meie kodumaal hakkavad toimuma samad kuriteod,mida pagulased panevad toime mujal riikides!Meie riik on liiga väike ja meil on omal palju lahendamata probleeme!

Külaline

#123

2015-06-09 18:31

Nooremad kui 40 ei kujuta ette,kui erinevad on lõunamaalt pärit inimesed võrreldes eestlasega nii temperamendilt kui tavadelt.Kliima eestlast ei säästa,mõistus ja vastuhääl alati.


Anonymous

#124

2015-06-09 19:10

Tean mis toimub naaber riikides,kus juba on palju pagulasi ja on ka teada kui palju halba nad seal teevad.Neil on teine kultuur ja teised kombed! Eesti Riik on liiga väike et neid siia lubada!!!Sedasi sureks Eesti rahvas varsti välja.Nad ei tule siia tööd tegema,vaid logelema.(väljaarvatud ehk mõned üksikud) Miks peaks Eesti inimene,kes on töökas neid loodreid üleval pidama?Sellisel asjal ei tohi lasta juhtuda ja ka need tuleks oma kodumaale tagasi saata kes siin juba on.Kas Eesti rahvalt küsiti enne ,kui nad siia lubati?Valitsus peaks kuulama rahvast,mitte tegema seda mis pähe tuleb!

Külaline

#125

2015-06-10 04:45

"Eestlane olen ja eestlaseks jään ..."