Traditsioonilise kristluse manifest

Prohveteering 2011

/ #259 Prohveteering 2011

2011-10-01 19:45

19. jaanuaril 2011 /tõlgitud lühendatult ElijaList’ist/
Meid valmistatakse ette üheks kõige suuremaks reformatsiooniks, mida maailm on kunagi näinud. Minu perspektiiv ei ole situatsiooniline vaid on OKUPATSIOONILINE. Ma otsin/vaatan, et okupeerida, nii nagu tegi Taaniel, isegi kui kõik võimalused olid tema vastu. KUIDAS ON SINUGA?
Okupeeri! Tõuse üles võimalusele!
Enne kui sa võtad aega, et lugeda ilmutust, mida ma olen kokku pannud, loe Kohtumõistjad 9 sõnakuulmatust, iseennast määranud kuningast ja naisest, kes tõuseb üles ja võtab asjad enda kätte.
Aastate jooksul on juhid olnud valitud vastavalt rahvaste vajadusele valitseda oma uhkuse ja tugevusega, sarnaselt Saksamaaga pärast Esimest maailmasõda. Kuningas Saul valiti inimeste poolt, aga siiski näitas ta end raevuka eneseimetlejana. Ta tõusis omade vastu. Nii tegi ka Hitler ja paljud teised. Abimeleki lugu lõpeb kurvalt. Pärast kolme aastat jälitab ta suurt osa linnast üritades tappa neid kes mässavad tema valitsemise vastu.
Ta kasutab selleks kummalist meetodit. Ta süütab tule, et põletada torn ja inimesed. OMETI tõukab üks naine torni tipu lahti, see lööb Abimelekile vastu pead ja tapab ta. Veel üks huvitav parallel Maarjaga, kes toob esile Kristuse kui Kalju, et purustada madu, kes tuli Eedeni aeda, et hävitada Jumala loodu.