Traditsioonilise kristluse manifest

Prohveteering 2011

/ #260 Prohveteering 2011

2011-10-01 19:46

Jumalal on plaanis austada naisi sellel aastal.
Hiljuti rääkis Jumal minu läbi naistest, kes tõstetakse üles olemaks tema hääleks ja eriti naisest, kes tõuseb üles, et juhtida seda rahvast, Ameerika Ühendriike, kui president.
Ei ole mingit kahtlust, et Jumalal on plaanis austada naisi sel järgneval aastal. Naisi on kuritarvitatud, löödud, vägistatud ja degradeeritud sellisel moel, mis kahtlematult ei vasta Jumala algupärasele plaanile. Tänapäeva ühiskonnas on naised kohutavalt valesti esindatud maailmas märatseva väärastunud/perversse vaimu poolt. Lõhis-Idas kuritarvitatakse naisi teisel moel kui läänes....
Vaatmata maailmajaole on rünnak ilmne, intensiivne ja selle vastu, mida Jumal kavandas olema naise kauniduseks: mitte väline lihalik väljanägemine, vaid sisemine graatsia ja tugevus, mis lähtub Jumala peegeldusest seestpoolt. Siiski tundub, et arrogantsed mehed meelsasti ignoreeriksid neid sisemisi voorusi, eelistades olla haaratud vanamoodi uskumisest, et nemad on rikutuse isandad.
Oli vaja mõnda vaprat, vooruslikku naist, et anda meestele õppetund. Tõusnud võimaluseks näidata maailmale, et meheliku juhtimise, moraalse tugevuse ja iseloomu puudumisel, võivad naised astuda rollidesse mida nad ei eelistaks. Rutt, Ester ja Debora on nimed Piiblist, mitte unustades paljusid naistest kangelasi läbi ajaloo, kes tõusid üles ja mõned neist juhtisid isgi armeesid. Ma aiman, et me saame nägema seda uuesti. Aadam oli Eeva kõrval, kui madu teda pettis ja ta ei peatanud teda. Naise osa ei ole seista üksi. Ta peab olema armastatud mehe poolt selle sõna õiges tähenduses ja mees peab olema austatud naise poolt.
Meie lapsed on meie tulevik
Täna näeme me oma silmade ees perkondade purunemist, mitte ainult maailmas vaid ka koguduses. Ma ei räägi lähtuvalt kohtumõistmisest, kuid ometi kui kristlased ei tõsta üles standardit ja ei näita ustavust abielulepingule, on kõik kadunud. Me räägime ärkamisest ja palvetame ärkamise eest koguduses, kuid mida me vajame on ärkamine perekonnas. Kõik algab seal. Ma ei hooli sellest kui suur ja võitud on mees, aga kui ta jätab tähelepanuta oma perekonna kaitsmise ja armastamise, on ta halvem kui uskmatu. Tänu Jumalae meeste ja naiste eest, kes on seisnud koos nendes probleemides/kohtuprotsessides ilma lepingust taganemata. Nad väärivad austust. Mis on veel tähtsam kui midagi meie tulevikus ja lapsed on meie tulevik.