Traditsioonilise kristluse manifest

IRW

/ #415 #412

2011-10-13 23:53

Nimetatud teemal otsest ehk "must-valget" ja lõplikult "põhjapanevat" väidet mul polegi, sest sinnani pole arvatavasti vaist profaanteaduski jõudnud (kel enim huvi, võiks muidugi asjaga edasi tegeleda ning iga uus teadusuudis selles vallas oleks samuti teretulnud ja edasiviiv).
Kuid siiski ja kaudselt mõtluseks ning oponeerimaks väitele: "homoseksuaalset orientatsiooni ei ole võimalik "maha jätta"", jne (#410) - vähemalt "prenataalne homoseksuaalsus" ja sellega seotud "seksuaalne orientatsioon" (vajaks ju seegi mõiste täpsustamist) ei tohiks samuti olla veel igavikuliselt ja "üks-üheselt" seotud ega paika pandud!? Kusjuures, vajadusel (kui ikka soovi oleks ja ei joostaks kaasa propagandistlike arusaamadega, millest eelnevalt on ka juttu olnud) võivad need nähtused hiljem hoopiski tervendatavateks osutada, jne (abi saaks, kui tahetakse ja üsna paljudel juhtudel, kui mitte just enamuseski, on võimalik siiski vabaneda).
Seega, kutsuksin hoopis kaasamõtlema ja veelgi konkreetsemalt, situatiivsemallt ning kontekstuaalsemalt! Muud ei midagi!
Tänan