AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

EKK

/ #414 Ägedatele kuid väetitele

2011-11-23 21:21

Ka paar hilisemat "reetajat", kes võiks arvata, et on kasiinost saanud vaid tasuta kohvi, püüdsid oma kirjutistes sõimata vaid kirjutajat, süüvimata tegelikesse ja kirjalikult väljendatud mõtetesse. Olgu siis nii! Teen vaatamata sellele, et andsin oma lubaduse mitte mustata ja mitte kritiseerida isikuid, kes selle petitsioonikesega maha on saanud, teen vaatamata sellele siiski paar olulist vihjet.
Esimene: Isikuliste ja mõne erakonna poliitiliste ideoloogiate mittemeeldivuste tõttu ei ole ealeski ühtegi võimu ega vaimu suudetud murda ega ka mitte kehtestada.
Teine: Kui puuduvad konkreetsed toetajad ja rahastajad, oleks lausa meditsiinilist sekkumist vaja, et taoliste petitsioonide korraldajaid saaks pidada normaalseteks ja haritult mõistetavateks. Taolise püüdega saavutataksegi see, millele saabki ainult lisada "provokatsioon" ja destruktiivsus ühtse mõttevõimu ja aatekonsensuse taotlejate suhtes.
Kolmandaks: Pisut ehk naljagagi pooleks kuid maailmas eksisteerib siiani vaid üks end pelgalt RIIGIKS tituleeriv riik- Iisraeli riik, tulemas on teadupoolest ka teine, samas paigas- Palestiina riik. Nende puhul on mõistetav see rahvast rääkimine. Riik on riik. Aga Rämmeli ja Sudaku puhul on tulemas ilmselt ka Eesti riik. Mitte Vabariik.....