AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Värdjate Kütt, venelane

/ #570 Eesti lõpp

2011-11-24 16:08

Hea algatus. Nüüd võib täielikult ja lõplikult veenduda selles, et eesti kari elundeid omariiklusele pole võimeline ega suuteline. Kusjuures eestlased ise seda niikuinii kunagi ei tunnista. Aga hea on seegi, et annavad ise sellele tõestust.
Saksa parunid olid ikkagi vene tsaarist ja kubermangust targemad, kui keelasid eestlastel linnadesse tulema. Ja las nüüd Ansip ajab seda asja lõpuni välja, et kunagi enam eesti piiratud ajudes ei tekiks isegi mõtet mingit "eesti riiki" hakkata ehitama.
Ootame nüüd selle küsitluse lõpptulemusi, kuigi juba praegu võib ette öelda: 80% allkirju annavad venelased, ja kokku neid tuleb mitte rohkem kui 7 tuhat. See tähendab, et eesti "rahvas" oma alateadvuses on ennast määranud väljasuremisele. Seda ta ka väärib. Sest kogu jama "eesti iseseisvusega" algas täpselt 92 aastat tagasi juutidest enamlastega salakokkumängimisest ja venelaste tapmisest. Alles nüüd saabub kättemaks ja veel oma "eesti" kätega.
Kurb tõde! Ja õppetund kogu maailmale, kogu inimkonnale: alustad valest, röövist ja tapmisest, siis kunagi pead maksma ja saad tagasi.
Rõhutan: see minu poolt väljaöeldud ei ole eestlaste vihkamine, vaid sisuline ja aus hinnang ja tõde. Mul on endal väga valus seda tunnistada.