AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Tahan elada isamaal!

/ #1432 Vali kord! Meiega võidad! Võid kindel olla!!

2011-11-30 23:31

Kõige rohkem ongi kahju lastest, kellele tulevikku ei jää, kui Eestimaal kivi kivi peale ei jää! Mis see on, kui praegu toimuv pole ansupi ja valitseva kliki rõõmuhõisete saatel genotsiidi kordasaatmine, rahvuse ja rahvusluse hävitamiseks? Võib juba ammu kindel olla, et elu Maarjamaal on täiesti ebakõlbulikuks muudetud. Ehk võtame, eestlased, ennast kokku, ja ütleme kogu maailmale, ET ME VÕTAME NÜÜD AJA MAHA JA HÜPPAME SELLELT EUROLIIDU RONGILT MAHA, ET OTSAST PEALE ALUSTADA, JA HOOPIS TEISTMOODI! Lahendused, kuidas allesjäänud eestlaste kogukond-reservaat isemajandavalt toimiks, on ju olemas! Ärge lugege enam ajalehti, nii toetate vaid valitsevat terrorlikku võimu! Otsige alternatiive. Ja tutvuge Vello Leito teostega, näiteks. Tema on üks viimaseid eestluse eestkõnelejaid!

Aga senikaua, kuni tegeleme räpasest euroliidust väljaastumisega, peaksid kõik antsipi-kartelli poliitlitsid rootsi kardinate taga istuma ja oma kohtuotsust ootama. Kui me saame ausa kohtusüsteemi jalule(mis võtab kindlasti aega,) mõistetakse nende üle ka kohut.

Võibolla UUES PÕHISEADUSES saab olema ka häbiposti sidumine(ja ilmselt ka surmanuhtlus, mis järgneb häbipostile) kurjategijatele, kes sihilikult viivad rahva ja rahvluse hävingu äärele! See oleks aus!


Minu allkiri on olemas!