AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE


Külaline

/ #1912

2011-12-18 03:19

Kas see on algus või lõpp?
Kas antud petitsioon on ainult interneti põhine ja puudub avalik( paberkandjal) allkirjade kogumine või teavitustöö?
Antud petitsioonil on palju puudusi, mida ja kuidas on Reformarid oma erakonna algusest tegutsenud.
Siin oleks ehk pastlik alustada 10 miljoni dollari saagast, kus puudus veel reformi erakond.
Äkki tuleks alustada, kes kuuluvad enamuses reformi ja millele panustavad. Ehk on siin peidus alampalk ja astmeline tulumaks. Alampalga tõstmise eelduseks ongi astmeline tulumaks. Alampalk peaks olema inimväärne elamiseks, kuid kuidas saab nimetada 290 eutost alampalka?
Selliseid nutuseid seadusi võtab aastast aastasse vastu parlament, mis ammu ei mõtle kodanikule vaid ärilistel ja riiklikul kasumlikusel. Kas aga analüüsitakse tulevikku?
Kuhu kaovad Eesti inimesed ja kogutud maksud?
Palju on tegelik koguprodukt, kui arvestame meie tootlikust? Tootlikust, mis toodab midagi ning mis palk on nende töölistel?
Palju tarbitakse aga mittetootlikuse ehk maksude näol tuulele? Tuult peaks esindama erakonnad, avlik teenus ja muud nn mittetootjad.
Palju on üksuseid, kes niisama suurt koguprodukti tarbivad ja levitavad väärat infot, nagu keskmist palka statistikaamet. Kas keskmiseks palgaks peab lugema meie maksudest palgalised, kui reaalselt ei toodeta produkti mida müüa?
Meie valitsused on lõhkunud meie eelneva majanduse ja sealt on alanud linnastumine. Paljud on jätnud eelneva isekasvatuse ning otsitakse linnast raha, sest sinna on koondunud töö ja ostjaskond. Tegelik raha vedeleb meil maal, kuid see on kõik lõhutud ja antud üksiku vahendaja tegevusse.
Juurutatakse hoopis teaduspõhist haridust ning panustatakse sinna, kuid meil oleks tarvidus põllumajanduse järele, et suudaksime ennast ise ära toita. Tore on kuulda, kui abistame teisi riike, kuid ise tarbime sadades miljonites toiduabi, mis tuleb Euroopa Liidust. Tore liit, mis ei saa iial ühtseks, sest reegleid ei järgita ja vajadused on erinevad.
Siia võik jäädagi seletama igasugu jama, mis on esindusdemokraatia kaasa toonud, sest puudub vastutus, kontroll ja erapooletu analüüs.
Lihtsam on suurendada sõjalisi üksuseid ja panustada koguprodukt sinna, sest nii võib inimesi vakaall hoida ja sõdida omale uusi valdusi!

http://rahvasonum.eu

Priit.