AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE


Külaline

/ #1930 Vanasti öeldi et ............

2011-12-20 16:20

Kus suitsu, seal ka tuld. Ega Veiko Rämmel ometi ilmas üksinda ei ela !?
Või äkki eksivad inimesed, kes seda inimest teavad ja tunnevad ja lugupeetud ja väga austatud Veiko Rämmel on puhas leht, nagu ilmsüüta lapsuke, keda nüüd kõik laimuporiga üle valavad.

Hmmm .. elame näeme, eks tõel ole kombeks ikka päevavalgele ilmuda ehk siis ilmutatud saada. Mis siin ikka pikalt jahuda, asjadel on kombeks ilmuda ja kaduda.
Kui asjad unustusse vajuvad, siis on selleks kas huvi puudus või on siis piisav hulk raha taga, et need selle raha eest varju viidaks.
Kui austatud Veiko Rämmel on puhas ja süütu nagu vastsündinud lapsuke, siis pole mõtet nimetatud isikul ju ärrituda, sildistades inimesi, kes on interneti avarustesse midagi nimetatut kirja pannud. See mõjub ju siis nagu hane selga vesi. Kui aga on ''luukere kapis'' või mitu, kostub kontide kolin kaugele, ükskõik, kui hästi seda summutada või ümber lükata püütaks.

Sellelegi vaatamata on teema reformarite tagandamise kohta valitsusest ja aktiivsest poliitilisest elust üldse igati aktuaalne, samuti nagu kogu praeguse valitsusegi, kes tegelikult peab terves koosseisus omi vigu tunnistades tagasi astuma, arvestades kõiki asjaolusid.
Asemele valitagu valitsus, kes saab valitud rahva tahte kohaselt, mitte erakonna tagatubade põhiselt arvestades ärisidemeid ja kasumlikku kasulikkust.

Sellega on selleks korraks kõik öeldud.
Edu enese hea nime puhtaks pesemisel Veiko Rämmelile ja ehk juhtub ka siin alles jäänud riigikeses ime, mitte ei sünni veel suuremat kaost.