MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post


Külaline

#10 Re: Veiko Rämmel

2011-08-23 20:14

#8: Analüütik - Veiko Rämmel

Ja saimegi teada, kes see ründaja on. Tegemist on väliseestlase Margot Weisshartiga. Kes suure pedesõbra Aino Sieberti sõbranna ja elutseb kah Saksamaal. Tegu on ka Rootsis elutseva padupedepastori Rein Metsa (Elu Sõna algataja) suure sõbrannaga, miks ta muidu seda Metsa loodud minu vastast laimublogi levitab. Tere Margot!

Vastused

Analüütik

#11 Re: Re: Veiko Rämmel

2011-08-23 20:46:02

#10: - Re: Veiko Rämmel

Ja seda oligi vaja tõestada - KONTROLLIMATA "andmed", muideks.

Nii omane huupi lahmivale Veiko Rämmelile.

Mina EI OLE Margot.

Ja et su ajupotentsiaal on küll lahjavõitu ning tõestusmaterjali omamata huupi lahmid, siis teatan teistele, mitte sinule: Laimu levitab siin AINULT Veiko Rämmel. Blogi, millele ta viitab, koosneb endist avaliku elu tegelast ja Riigikogu üksikkandidaati Veiko Rämmel’it puudutavatest ülevaatlikest ning avalikkusele ka teistest andmeallikaist kättesaadavatest materjalidest. Faktilised kinnitusmaterjalid on lisatud blogis viidetena. FAKTID, MITTE LAIM.

Pealegi ei ole Rein Metsal selle blogiga mitte kunagi mingit pistmist olnud, ehkki Veiko Rämmel jahub sellest korduvalt ja korduvalt mingeid fakte omamata, nagu katkine leierkast. Ma arvan, et kui Rein Mets tõesti oleks selle TÕDE KAJASTAVA blogi looja ning arendaja, siis ta seda ka kinnitaks.

Läbipõlend Äpardus võiks Veiko Rämmeli nimi olla