MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Aivar

#16 Re

2011-08-23 21:44

Kuulge Analüütikud ja Professorid. Mina olen ka Freudi kirjutistega tuttav, aga mulle ei meeldi homovärgi propageerimine, siin Eestis. Abielu on abielu mitte kaks pederasti või kaks lesbit.

Kas mõni veel ei tea, mis on abielu?
Abielu on mehe ja naise vaheline ja seal sünnivad tavaliselt lapsed. Ka lastetu abielu pole päris täisväärtuslik, seal on midagi puudu ja seda tunnetavad asjaosalised samuti ja on selle pärast õnnetud. Kahe ühest soost inimese vaheline asi ei ole abielu, sealt ei saa kunagi sündima mingeid lapsi. Üksik lapsega ema või üksik lapsega isa pole samuti abielu, seal on ka üks komponent puudu. Kaks pederasti pole samal põhjusel abielu, seal on puudu ema. (kahel lesbil on puudu isa) Ei aita, et nimetatakse Lapsevanem-1 ja Lapsevanem-2, isa ja ema asemel. Iga pede ja iga lesbi on sündinud emast, kellele seemne andis isa. Huvitav, et nii lihtsaid asju peab Professoritele selgitama?

Professor: "Kas Te tõesti arvate, et Teie väike grupp suudab ühiskonna arengut pidurdada? "

Kuule Prohvessuri-prohvus? Kas anaalseks kahe habemiku vahel on ARENG??? Kuhu te arenete?

Siin näen ka ainult isiklikult suunatud vihjeid et Veiko Rämmel on niisugune või naasugune? Mis see siia puutub? Praegu on jutt sellest, et on vastumeelt, kui homovärki propageeritakse pidevalt, mis KASU see meile annab? Miks nemad peavad kasu saama? See 1-3 % võivad minema kolida, pedeparadiis euroopas ootab. Rootsi on ainult 300 km, seal on pedeelu hea.

Meil ei ole pedeelu, meil on pereelu. Ma elan oma abikaasaga 25 aastat koos, ilma ametlikult registreerimata, meil on 23 aastane tütar. Abielu või pereelu on isa, ema ja lapsed. Igasugune muu on abielu mängimine.

Professor: "Mis ajast on homoseksuaalsus hälve? Maailma tervisehoiuorganisatsioon ei pea samasoolisust ei hälveks ega haiguseks."

Vaata Prohvessur, selleks et aru saada, et see on hälve, piisab isegi algharidusest.
(ma ise olen kõrgharidusega) Mingisugune maailma tervishoiu organisatsioon pole minu jaoks autoriteet !
ON selge sulle, või ei ole ?
Me oleme kõik Nõukogudeaegse kogemusega inimesed ja ei ole võimalik meile pähe pookida ei kommunismi ega pede-ideoloogiat, ei olnud meile maailma kõige võimsam tuumariik autoriteet, ega ole ka mingisugused ameerika professorid samuti meile autoriteedid.
Ma tean mis on APA ja tean nende arvamust - see mulle ei loe, mitte et mina targem oleks kui nemad, aga see tarkus ei võida minu jonnakust ega tahet. Mina arvan mida mina TAHAN !

APA on suundumas oma arvamustes ka sellele teele, et heaks kiita pedofiilia. Nende arvates ei pea pedofiili takistama ega ravima, kuni ta ei tunne selle üle süütunnet või häiritust iseenda tegevuste ja kiindumuste osas, kui ta ei näe probleemi oma käitumises.
Järelikult pedofiild möllaku aga edasi? Kõik OK?

Selleks, et aru saada, mis on hälve ja mis ei ole, on vaja lihtsalt Tervet Mõistust.
Pederaste keegi enam vangi ei pane, olgu sellega rahul. Rohkem nõudma hakkamine on juba kurjast.

Vastused

Analüütik

#18 Re: Aivar

2011-08-23 22:36:42

#16: Aivar - Aivar

AK: "Järelikult pedofiild möllaku aga edasi?"

Seda minagi, tegelege õigete asjadega. Kuid selle asemel sõbrustate-miilustate kohtulikult karistatud pedofiil Joel Friedrich Steinfeldtiga http://lapsekaitseks.wordpress.com/2009/05/18/pedofiil-joel-friedrich-steinfeldt/ - ikka nn "pereväärtuste" kaitseks, või mis?