MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Aldo Roomere
Külaline

#81

2011-08-28 14:57

Inimkonda juhitakse täie hooga väärastumise suunas. Lõhutud on traditsioonile moraal, lõhutud on linna vahekord maaga ja naise vahekord mehega. Lõhutud on normaalne majandustegevus normaalses ja iseseisvas riigis, sest iseseivaite ja ise toimetulevate riikide eksistents on globalistide poolt võimatuks muudetud. Iga päeb lõhutakse igas sekundis iga inimese individuaalset mõtlemisvõimet haige reklaami ning veelgi haigema ajupesuga, mida levitab televisioon ja kõik teised info edastamise kanalid. Võtke või ette mõni arvutimäng ja veenduge, et need on 99% haiged ja isiksust väärastavad! Meile igapäevaselt kaelakallatavate valede hulk on nii hullult suur, et sellest pasamassist tõe eraldamine osutub peagi võimatuks. Mõelge, kellel veel mõned ajurakud ellu on jäänud! Mõned kommentaatorid nuhivad siin hoolega teiste aluspesus ja suvalistes intiimaukudes, taipamata, et küsimus pole mitte kellegi V. Rämmeli isikus ega ammugi tema isiklikus elus, vaid meie kõigi tulevikus. Kui on olemas niiiii erakordseilt ideaalseid inimesi, nagu Katarinka siin, siis ei tohiks ju temagi laskuda oma vöökohast hirmpalju madalamale kellegi ääretult vääritu meesolendi pere- ja suguelu urgitsema. Elu, eriti kooselu teise inimesega, pole iial lihtne nagu korrutustabel, vaevalt leidub meie hulgas inimesi, kes pole iial vigu teinud, niisiis oleks mõistlikum enne väga suurte kivide loopimist kellegi üksikusse kapsaaeda mõtiskleda, kas selline heide on ikka kulutatavat energiat väärt. Ja pea see lahmakas sealt tagasi ei lenda, kes ikka tahab võõrast rämpsu oma õuel vedelemas näha. Rämpsnähtuste vastu aga on kõige õigem võidelda neid ühekaupa tõrjudes, sest üksikult võttes on nad kõik poliitparasitismi soodustavad ning ülalhoidvad - seega üks lohe pea korraga, mõõk taas teravaks ihuda ja järgmise pea kallale! Siinsed traditsioonilist peret lõhkuda ihkajad sooviksid ehk ka pedofiiliat kui tagakiusatud vähemust toetada, upitada ja õigustada, vaadake siis, et oma lapsi õpetate kommionusid kenasti tolereerima!

Vastused

Analüütik

#85 Re:

2011-08-28 15:18:41

#81: -

Täiesti nõus, kaosest on tuldud ja kaosesse suundume. Paanikaks pole aga põhjust, sest traditsioone oleme me ise loonud, arendanud ja muutnud. Ja kui olud lähevad aina hullemaks, siis tõsiusklikud peaks ju rõõmustama - lõpp on lähedal. Mõistmatuks jääb, miks aevariiki pürgijad nii väga maailma lõppu edasi tahavad lükata - mida teil karta on?

Olgu selle taeva ja maa vahekorraga, kuidas on. Riiklikul tasandil kehtivad vastava riigi seadused, mis jagavad nii õigusi kui ka kohustusi kõigile kodanikele ühtviisi. Kui keegi peab ühtesid kodanikke teistest paremateks, on tegu juba fašismiga - ja just seda Veiko Rämmel propageeribki.

See käputäis kibestunuid, kellega Veiko Rämmel ühiseid mõtteid jagab, ei ole suuremat sorti tegudeks loodud. Kuid kust muidu nalja saab, kui tolad ei esineks? Veebilehelt si.kongress.ee selgub, et 22.07.2011 visati Veiko Rämmel Vabaduspartei ridadest välja, üheks põhjenduseks oli, et Veiko Rämmel on lihtsalt üks KLOUN, kes mõjub mainele negatiivselt.

 

Sekkuja

#91 Re:

2011-08-28 15:40:47

#81: Aldo Roomere -

Tule taevas appi sellise naiivsuse peale! Kes seda siis juhib? Ühiskond areneb igalpool edasi, muidu oleks ju Eesti ikka veel sotsialistlik riik. Demokraatias on kord inimesel enesemääramisõigus. Kõik mis ei ole kooskõlas eetika ja moraaliga, on kirjas Põhiseaduses. Ehk reeglid elamiseks on kirjutatud üles Põhiseadusesse. Kes nende normide vastu eksib, seda karistatakse.

Mäletan kui keegi naine, kelle poeg oli narkomaan, rääkis kunagi: nõukogude ajal ei olnud midagi sellist. Otse loomulikult oli. Oli narkomaaniat ja oli kõike muudki. Kuid sellest ei räägitud. Mida ei saanud ideoloogia kohaselt olla, seda lihtsalt ka ametlikult ei olnud. Ainult ülimalt naiivne inimene arvab, et vanasti oli kõik paremini.

Muidugi, kui lastel on sellised isad nagu Veiko Rämmel ja tema aatekaaslased, siis mida me ootame? Kas moraali ja eetikat? Naljamees!