MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Aivar

#145 Verejanuline pedekari...

2011-08-30 02:48

...ründab ühte inimest. Nojah, nüüd ma näen, et ongi õigus, mis räägitakse, et peded on sellised sitapead, et püütakse ikka teist ka sitaga määrida, ehk jääb külge, siis on hea näpuga näidata ja rõõmustada:
"näe meil on "andmeid" (keegi rääkis küla peal, viinapudeli juures) et ta on KA pede, pede-pede-pede - aga rõõmustaja ja näpuga näitaja on ise pede ja rõõmustab et teisel halvasti läheb, kuna ON ARVAMUS et see teine on ka pede, see tähendab samasugune nagu näpuganäitaja ise?

Ei saa enam üldse sotti? Pededel pidi ju hea elu olema? Et pole halb olla pede? On hoopis vikerkaare-värviline, rõõmus? Aga kuidas see kahjurõõm neil küll on, et kui ise sitane ollakse, siis on suur rõõm kui õnnestuks tõestada, et see keegi teine on ikka ka sitane? et on ikka ka pede?

Samuti see sama äraleierdatud jutt, et kui keegi pedesid vihkab, siis on ise pede? Kuidagi lasteaia tasemega karglemine: "et kes teisele nime annab see ise seda kannab?"

Vahel tuuakse tõestusi andureid külge ühendatult läbi viidud katetest, kus näidatakse ekraanil homovahekorda jne;
aga mis siis, kui ekraanil näidataks näiteks inimese tükkideks lõikamist??? Osutid löövad põhja - kas nüüd peame järeldama, et toolil istub maniakk, kellele meeldibki inimesi tükkideks lõigata? Talle meeldis see vaatepilt !!!
Kui keegi kinni siduda ja teda kõvasti peksta ja inimene karjub ja sipleb - kas siis ka saab sellest järeldada, et talle meeldib, tuleb ehk kõvemini peksta, kuna "talle ju meeldib"? Kõik märgid ju näitavad, et reaktsioonid on tormilised ...

Sedalaadi "katsed" on küll parajalt kahtlased, ega tõesta midagi. Mine oksenda korraliku perenaise puhtale vaibale, siis näed ka reaktsiooni, mis tõestab, kuidas talle see tegelikult "meeldib", ta on tegelikult kapis olev sala- okse-fiilia all kannatav isik, kes teeskleb, et talle okse ei meeldi.

***

Ja ikka väga isiklikuks minnakse? Kahtlustatakse, ehk on vana ja kole, ehk on pesemata ja haiseb ja seepärast teiste peale kade ??? Kade?

Ma ütlen teile, (sellele heterole ka, kes siin vahepeal sõna võttis, et teda ei sega):
ma ei ole kade nende homode "suurepärase suguelu" peale, vaid ma olen vastu selle karja katsetele võimu võtta ja dikteerida teistele, mida need teised PEAVAD mõtlema !!!

Vaat mind küll segab, see tolerastia surve läheb juba liiga tõsiseks, see pole enam naeruväärne, vaid siin on juba tegemist jõhkrate irvitavate küünikutega, kes liputavad oma tagumikke pedeparaadil ja peeretavad näkku kogu ühiskonna arvamusele - et meie PEAME neid sallima? Miks? Ähvardajad on nemad, ähvardatakse kohtuga, ähvardatakse ebameeldivustega, trahvidega, võetakse kiunudes sõna isegi ministri vastu... tõstetakse skandaali ajakirjanduses.

Neil on toetajad olemas, OMA festivali rahastasid Euroopa suurimad pederiigid ja USA - asi on tõsine, see on ideoloogiline sõda ja ajupesu, relativismi läbisurumiseks ühiskondlikus mõtlemises. See on homomaffia, neomarksismi õied.
"...ja kui te meid ei salli olete nazid, rassistid, äärmuslased !"
==================================================================

Mihkel Kunnus:
"... jääb Eesti Gei Noored vähemasti minu silmis ennasttäis fanaatikute kambaks, kes peab oma sättumusega kaasnevate huvide kokkulangemist õhtumaise kultuuri üldsuundumusega isiklikuks kangelasteoks. Loodetavasti suudab ka Reimo Mets varsti näha Lukases ja Mardnas ennekõike inimest (vahest isegi inimest, kes seisab väärtuste eest, millesse ta usub ja mille kandjaid esindab!), mitte „ühte homofoobi”, kellele lajatada kohe, kui mõni paragrahv vähegi võimaldab. Selline, kurikas selja taga, empaatiast rääkimine on lihtsalt tülgastav, sõltumata rassist, soost, seksuaalsest orientatsioonist ... "

"Õige" sallivuse kehtestamine:
http://www.sirp.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=12602:oigusegeen-ja-opitud-sugu-ehk-oige-sallivuse-kehtestamine-&catid=9:sotsiaalia&Itemid=13&issue=3349

Vastused

Eestlane

#147 Re: Verejanuline pedekari...

2011-08-30 08:18:17

#145: Aivar - Verejanuline pedekari...

Aitäh, sain oma küsimusele vastuse. Minu pere heaolu saavad ohustada ainult homofoobid.

Hetero.