Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

VEIKO RÄMMEL

#453 Re: Re: Urmas Palule

2011-09-22 15:36

#424: Laura - Re: Urmas Palule

Kulla Laura tegeleb ju ise pidevalt ainult isiku ründamisega, probleemiga, kui selline üldse eksisteerib, tegelemise asemel.Muuks tal ilmselt teadamisi ei jätku. Minu omade pärast muretsemast tänan, kuid julgen kinnitada, et ma ei pea ennast GEENIUSEKS, nagu mõni lõpliku TÕE väljendaja siin ja täiendan ennast pidevalt.Julgen kinnitada, et ma ei ole kellegi mõjuagent vaid väljendan isiklikke veendumusi, mis põhinevad Pühakirjal ja USUL Jeesusesse Kristusesse. Vigu ei tee oma elus vaid need, kes midagi ei tee.

 

Mis H.Nurka puutub, siis siin ei ole kahtepidi mõistmist. Patusel, kes ei kahetse, vaid oma Pattu levitab, ei tohiks Kirikusse asja olla, seda vaatamata sellele on ta kedagi aidanud või ei. Maailmas on levinud endiste homode kristlik liikumine, kes oma patust usu läbi on vabanenud, seega võimalik, kui vaid tahetaks?

 

Meie maailma viga ongi (nagu ka Kiriku), et me ei jää põhimõtetele truuks vaid vahetame neid kohati nagu sokke. See aga ei tee head.

Vastused

Laura

#518 Re: Re: Re: Urmas Palule

2011-09-22 21:38:24

#453: VEIKO RÄMMEL - Re: Re: Urmas Palule

Aga Rämmel ise pole ju teinud kunagi pattu. Tema meil kohe päris puhas poiss! Ja ikka truu. Oma naistele, oma lastele, kuid ka kirikule. Kes usub, saab taevasse! Rämmeldage aga edasi.