MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Guits, kaloss1@hot.ee

#291 MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

2011-10-02 20:24

Hr. Rämmel on kõva kirjamees. Mina nii pikalt ei viitsiks diskuteerida.
Need, kes ei usu Jumalat ja Piibli sõnumit, võivad ju uskuda, et maailm on ise tekkinud ja kõik regulatsioonid loksuvad ise paika. Nii ka homodega: nad ei ole jätkusuutlikud, järglasi (lapsi) nad ei saa, järelikult on nad sellised väärakad mutatsioonid, kes surevad esimese põlvkonnana välja.

Kes aga Jumalasse usub, liigitab homod nii nagu pühakirjas paika on pandud: nad on tulevikuta inimesed. Kõigile on Jumala poolt antud vabadus valida, mida teha. Mõnedel on aga see homovärk nö. nagu mingi mutatsioon ja väidavad, et nad soovivad samuti olla armastatud ja armastada... Pühakiri sellist asja aga ei luba. Õnneks minul ei ole sellist haiglaslikku kõrvalekallet. Tunnen kaasa neile, kes sellega hädas on!

Vastused

Mutant, kui soovite

#297 Re: MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

2011-10-07 20:43:22

#291: Guits, kaloss1@hot.ee - MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

"Mõnedel on aga see homovärk nö. nagu mingi mutatsioon ja väidavad, et nad soovivad samuti olla armastatud ja armastada... Pühakiri sellist asja aga ei luba."

Õnneks minul sellist "pühakirja" ei ole, mis armastuse keelustaks.

Aga huvitav tõesti, mida need enese orientatsioonis kindlad "heterod" nii väga oma nina topivad asjadesse, mis neisse üldse ei puutu. Üks tõeline hetero elab omaenese elu ja naabrimeeste magamistubadesse ei piilu.