EESTI LAHKUMINE EUROOPA LIIDUST ESTEXIT!

Quoted post

EUROOPLANE

#67 Re:

2016-08-01 12:07

#62: -  

 Pigem ikka samm vene liitu kuulumise poole.Kas tõesti oled nii sinisilmne ja usud, et Eesti saab üksi eksisteerida vene külje all.Teiesugused siin tõmbavadki Eestile häda kaela.

Vastused

Ahker

#69 Re: Re:

2016-08-01 12:22:55

#67: EUROOPLANE - Re:  

 Kuidas ei saa eksisteerida, eesti ei pea ju kohe euroopa liidust välja astuma. Ta peaks lihtsalt ignoreerima euroopa liidu käske. Ehitama ülesse armee ja majanduse looma isiklike liite ja leppeid ümbritsevate riikidega, hoidma häid suhteid ka venemaaga, ilma meie rahvust ohvriks toomata ja siis õigel hetkel astuma euroopaliidust ja ka natost välja.

 

Vaata kas või Soomet, ida piir punkreid täis ehitatud ja mineeritud. Hoiab venemaaga häid suhteid, ei kuulu natosse ja tal on isklikud sõjalised kokku lepped Rootsi, Norra ja Taaniga, seega kui mingi riig peakski agressoriks osutuma siis on ta kindlustud ilma, et peaks phverdama oma rahvuslike ja majanduslike huvisid. Igal riigil on omavahelised suhted ja need oma vahelised suhted ei pea sõltuma riigi suhetest teistega.  Aga natosse ja euroopa liitu kuuludes ei saa meil olla omavahelisi suhteid teiste riikidega. Kui Venemaa on NATO venlane siis nõutakse, et ka meie viibutaks venemaa suunas rusikat. ja kuna me oleme Nato sateliit riigid siis venemaa kohtleb meid vastavalt.